Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 220v a taktım sıkıntısız calısıyor patlama catlama yanma olmadı :)
    Sadece 120v yazıyordu alette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Ntsc j hocam. X ve O nun yerleri farkli. Ama bu fiyata isterse ucgen ile kare de yer degistirebilir

Ben mesajla iki kez ısrarla sorduğumda bana PAL demişlerdi, Şu Türkiye de dürüst satıcı bulmak zor valla.
  • AciL ps4 lazım
    getirebilen varsa 4 adet istiyorum

verecegim rakam 900 tl dir

4ü için 3600 tl nakit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinolani -- 6 Temmuz 2014; 16:40:21 >
  • arkadaslar gumruk kanunu degısmıs ve 1500 euro altındakı urunler vergı kapsamı dısına cıkarılmıs bu konu hakkında bır bılgınız var mı?
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum bu konu hakkında ulabildiğim sadece bir pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

arkadaslar gumruk kanunu degısmıs ve 1500 euro altındakı urunler vergı kapsamı dısına cıkarılmıs bu konu hakkında bır bılgınız var mı?

Nasıl yani 75 euro gümrük limiti ne oldu?
  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    bunlar hakkaten bir değişik

önce cep telefonunda taksiti bitirdiler sonra 12-18 aylık taksitleri 9 aya çektiler istinasız tüm ürünlerin fiyatları arttı ..geçen yıl 1800 tl 12 ay taksitli alabildigim klimayı bu tıl 2300 tl'ye 9 ay taksitli alamıyorum

Şimdi de ithalatı patlatacak çok çok alakasız bir adım atmışlar 1500 euroymuş ...ne yazsam boş.

edit:tabi bu düzenlemenin doğru olmamasını diliyorum..şunu eskisi gibi 150 euro yapsalar bile yeterdi aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 8 Temmuz 2014; 13:43:40 >
  • yukarida bir arkadas guzelcr aciklamis sanirim degisen birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok açıldı herhalde arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

stok açıldı herhalde arkadaşlar

baktım şimdi açılmış
    Turkıyeye gönderiyor galiba adreste hata falan vermedi
  • selam beyler size bir soru sormak istiyorumda bende kulaklık sipariş edicem siberia v2 frost blue siparii 102 dolar olmuş almak istiyorum gümrükte problem yaşarmıyım sizce önerileriniz varmıdır takılmaması için gibi
  • şu 1100 'li rakamları gördüğümüzden beri bir avantajı kalmadı ..n11 'De çok rahat 1100 civarina alınıyor bu alet ki amazondan size en az 1050 tl'ye gelecek o ürün ..kasım -aralık ayında 350-400 tl 'lik bir fark vardi o zaman garanti mi amazon mu diyorduk ..simdi arada 50-100 tl var ikisini de garantisiz alıyorsunuz nasılsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinolani

AciL ps4 lazım

4ü için 3600 tl nakit

O fiyata getir 44 tane alayım ben selamsız sabahsız kardeşim.

425 dolar yapıyor o dediğin fiyat ki %6 eyalet vergisi olan yerlerde bile bu rakama alınıyor Amerika'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

şu 1100 'li rakamları gördüğümüzden beri bir avantajı kalmadı ..n11 'De çok rahat 1100 civarina alınıyor bu alet ki amazondan size en az 1050 tl'ye gelecek o ürün ..kasım -aralık ayında 350-400 tl 'lik bir fark vardi o zaman garanti mi amazon mu diyorduk ..simdi arada 50-100 tl var ikisini de garantisiz alıyorsunuz nasılsa..

almak için değil de merakımdan baktım
    bende burdan alıcam nasip olursa
    kart kampanyaları, bonuslar, indirim çekleri, falan derken 1000tl rahat alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: akinolani

AciL ps4 lazım

4ü için 3600 tl nakit

O fiyata getir 44 tane alayım ben selamsız sabahsız kardeşim.

425 dolar yapıyor o dediğin fiyat ki %6 eyalet vergisi olan yerlerde bile bu rakama alınıyor Amerika'da.

2 gun once 350 yada 360$ dı
    Arastırın bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

arkadaslar gumruk kanunu degısmıs ve 1500 euro altındakı urunler vergı kapsamı dısına cıkarılmıs bu konu hakkında bır bılgınız var mı?

yok öyle birşey
  • Şu an alabilirmiyim arkadaşlar amazon türkiyeye kapandımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

Şu an alabilirmiyim arkadaşlar amazon türkiyeye kapandımı ?

Kapadi

• yigitwinner kullanıcısına yanıt
    şu an alabiliyorsunuz açık en azından sepete ekletiyor..
  • Sepete ekleme var. Ama adresi soruyor. Buna yolla deyip Devam et deyince tepki vermiyor. Ülkenize gönderilmiyor diye hata verse tamam da onu da vermiyor. Çok ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.