Şimdi Ara

Amazon'dan psu siparişi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon germany üzerinden bu güç kaynağını almayı amaçlıyorum, Türkiye'nin voltajına uygun mudur? Şimdiden teşekkür ederim

• Çalışma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Gelse gelse güç kablosu farklı gelebilir o da TR'ye uygun olarak kolayca temin edilebilir. Ama yüksek ihtimalle uyumlu olan gelecektir.  

• Sorun olmaz

• problem olmaz ben psu'yu amerikadan getirtmiştim sadece güç kablosu değişik girişli gelmişti onuda mevcut psu güç kablosunu takarak çözmüştüm.

• Amazon germany ise herseyi ayni ülkemizle, amerika ise farkli lakin onunda cözümü Aerosol 34 hocamizin söyledigi gibi... Benim merak ettigim sendeki patlayan psuda Seasonic focus gx degil miydi? Neden tekrar ayni modelden aliyorsun? Garanti sana zaten yenisini göndermesi gerekiyor, aksi takdirde skandal olur. Bence yenisini beklemelisin, para falan harcama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesaj atamadım size 850w daha uygun fiyat yakalayamadım o yüzden en kötü ikinci bilgisayara takarım. Akortek ile ilgili yorumları okuyunca ümidim kalmadı açıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    amazon hediye kartı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.