Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
178.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denon AVRX2400H 7.2 Surround AV-Receiver (HEOS Integration, Dolby Vision Kompatibilität, Dolby Atmos, dtsX, WLAN, Bluetooth, Amazon Music, Spotify Connect, HDMI Eingänge, 7x 150 W) schwarz
    www.amazon.de
    Denon AVRX2400H 7.2 Surround AV-Receiver schwarz: Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/dp/B072LZMGHZ/ref=cm_sw_r_cp_apa_gW69Bb9NT15MV

Toplam 2700 lira civarına düşmüş. Bence fiyat performans cihazı gibi geldi. Bi ara 365 euroya satıldı. Ama o zaman kargo da ücretsizdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saydam330 S kullanıcısına yanıt

Ödemeye devam ettiriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben de 399 euro toplam 451 eurodan 2750 tl ye x2400h aldım, yeni pioneer vsx 932 almıştım ikinci el onu satacağım :) kur da düşünce 2750 ye sıfır x2400h cazip geldi :)
  • KG K kullanıcısına yanıt
    Yenimi sipariş verdiniz, bir sıkıntı yasandimi Türkiye gönderiminden dolayi

• şimdi verdim sipariş, herhangi bir sorun yaşanmadı.
  • Benim sepette 2900 kusur gözüküyor siz nasıl 2750 hesapliyorsun uz anlamadım aciklarmisinz nasıl yaptığınızı

Bu arada 932 ye talip olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer sipsak -- 23 Kasım 2018; 12:1:4 >
  • ödemeyi euro seçin banka ödesin. amazon kuru yüksek tutuyor. 932 kutusu herşeyi var yeni almış birisinden 2000 tl ye almıştım, ilgilenirseniz konuşuruz. benim de ilginçtir sipariş tamam ama amazon kredi kartından açık provizyon almamış acaba iptal mi edecek :)
  • Tamam o zaman satmaya niyetlendiginiz de buradan heber ederseniz çok memnun olurum detaylı konusuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tamer sipsak

Tamam o zaman satmaya niyetlendiginiz de buradan heber ederseniz çok memnun olurum detaylı konusuruz
    tamamdır şunu alabilirsem satmayı düşünüyorum zaten, haberleşiriz.
  • KG K kullanıcısına yanıt
    Kargolayınca çekiyolar

• tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    Ödeme yaparken euro olaeak ödeme yapın. Çeviriyi banka yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

Kargolayınca çekiyolar
    evet hocam, ama açık provizyon alıyorlardı önce, kargolayınca da çekiyorlardı, bu sefer 1 euro test için açık provizyonu almışlar ama 2750 açık provizyon çekmemişler. neyse inşallah sorun olmaz 2750 de iyi fiyat :)
  • Ben çok sipariş hiç sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydam330 -- 23 Kasım 2018; 15:50:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah garanti kur 6.00 iken 6.20 den kur uygulamış 2800 e geldi x2400h, vsx932 boşa çıktı.

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Verdim bende siparişi euro odemeli yaptim dedikleri gibi, Amozondan ilk tecrübe hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Deh 9300

Verdim bende siparişi euro odemeli yaptim dedikleri gibi, Amozondan ilk tecrübe hadi hayırlısı

Daha da başka yerden alışveriş yapmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar denon x2400h ile x2500h arasındna çok fark var mı
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Phono girişi harici bir fark yok. 2400’ü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

• Amazon alışverişlerinde kurdan en iyi tasarruf için kartınızı Euro ödemesine açtırıp ,euro yu döviz büfesinden alıp hesabınıza yatırmanız dır bu şekilde bankaların uçuk kurlarından da korunursunuz selamlar.
  • Mesai saatleri içinde alışveriş yapmanızı öneririm. Banka serbest kurdan dolar/euro satışı verecektir. Yabancı poslarda da bankanıza göre %2-5 arası komisyon ekler.

En doğru hesaplamayı bankanızı arayarak yabancı pos için kur nedir diyerek öğrenebilirsiniz. Ardından komisyon oranını sorun, ekstre de şok yaşamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 24 Kasım 2018; 7:29:51 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.