Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
178.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tşkj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KG K kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu sipariş verdiğim x2400 bugün çektiler, gerçi bekleyen provizyon olarak gözüküyor 2779 tl bakalım ne zaman göndericekler, bu Hafta yetişirse iyi

• Bn de onkyo network player aldım ilk defa amazondan.

Ancak stokta olmafığı için sonra gönderilecek.

Onkyo markası, tr’de şu an hizmet vermiyor. Bayisi, servisi, distribütörü yok. Umarım 2 sene garanti süresi bitince elimde patlamaz.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    FİŞE Taktın çalıştıysa elektriklerde bir problem olmazsa kolay kolay bozulacak cihazlar değil .
  • Arabayı kullanmak için değil sonra satmak için piyasası var mı diye bakıyorlar önce bizde. Garanti deyince burda kaç firma kırmızı halıyla karşılıyor müşterisini ki takılmayın o kadar. Burda servisi bizzat olsa dahi kendilerine vermeyeceğim markalar var..
  • Umarım dediğiniz gibi olur. İlk defa alışveriş yaptım. Ve bn bu konularda biraz şanssız oldugum için illa bişey gelir başıma.

Örneğin en son pelin ticaretten heco hop aldım. Hasarlı geldi. Satıcı adam değişimi kabul etmedi ama para iadesi yaptı. Öyle kurtardım. Hatta bununla ilgili bir konu bile açmayı düşünüyorum.

8130 mu aldınız amazondan? Bu arada yazın tecrübenizi merakla bekliyoruz.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    6130 aldım hocam.

Bu haftasonuna kadar pelin tecrübemi yazmak amacındayım.

• Cuma günü .de'den sipariş verdiğim Denon X3500 Pazartesi UPS'e verilmişti. Bugün 15:30'da elime geçti. Hızları muhteşem.
    Onkyo’da network player olarak 6130 ve 6170 var.

8130’u bilmiyorum hocam.

Ben receiver aldınız zannettim hocam o yuzden :) hayırlı olsun şimdiden.

• Hayirli olsun . Guzel cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer sipsak

Tamam o zaman satmaya niyetlendiginiz de buradan heber ederseniz çok memnun olurum detaylı konusuruz
    Benim x2400 bugün kargoya verilmiş, bu hafta gelebilir.italyadan DHL ile yollamışlar.

Hayırlı olsun şimdiden

932 ye hala talibim anlasabilirsek tabi

• tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam, PM attım.

Arkadaşlar malum x2400h yolda olduğundan :) vsx-932 boşa çıktı, çevrenizde ilgilenen olur ise yönlendirebilirseniz sevinirim. kutusu, kumandası kitapçığı vs hepsi mevcut ve sorunsuzdur.
  • dhl mail atmış, gönderiniz gümrüğe takılmıştır, belge gönderin vs hatta ardiye ücretini şu linkten hesaplayabilirsiniz diye. şimdi dhl e de mi para ödeyeceğiz, öyle ise hiç almam ürün geri gitsin değil mi?
  • bilginiz olsun arkadaşlar, dhl i aradım, dertleri içindeki cihazın ne olduğunu öğrenmek ve olur da ilgilenmezseniz vs hani ayrı bir kazanç sağlayabilirler mi diye bakınmak mı bilemedim açıkçası tam, neyse günah almayalım. tc kimlik numaramı verdim ve içindekinin araba parçası olmadığını filmlerin sesini çözüp hoparlöre veren cihaz olduğunu anlattım, tamam 2 gün içinde cihazı çekip ücretsiz göndereceğiz dediler.

neyse özetle başınıza gelirse arayın hemen çağrı merkezini tc kimliğinizi verin ürünün tüm kargo ve gümrük bedelinin zaten ödendiğini belirtin, cihazın da hoparlöre ses veren bir evde çocuğumuzla film izlemek için aldığımız bir cihaz olduğunu söyleyin, cihazınızı göndersinler.

nelerle uğraşıyoruz :) umarım faydası olur bu tecrübe paylaşımının.
    DHL ile gönderince boyle oluyor malesef. ups ile bu saçma sapan şeylere hiç maruz kalmıyorduk.

İparcel ile çok iyiydi bu işler. İtalya çıkışyeri olursa dhl ile geliyor.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.