Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
178.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peki bu siteden ülkeyi almanya yapınca daha uygun fiyat çıkıyor ? Daha önce hiç sipariş vermedim burdan illa çin mi seçememiz lazım almanya dediği ikinci el üün mü acaba ?
  • almanya seçince TRye gönderim yok diyor
  • Geekbuying aynı aliexpress gibi bir çin portalı almanya için her halde önden ithalat yapıp orada dağıtıyorlar her halde zidoo yu ben buradan aldım arada kampanya yapıyorlar fiat dahada uygun oluyor. Ben çinden sipariş verdim ve sorunsuz geldi ancak bu aralar ptt dağıtımından dolayı vergi işini sıkıyor hükümet .onun için vergi çıkabilir .Bu arada 1. 2 dolar farlk verip mutlaka registred posta seçip takip no almakta fayda var. Teslimat daha güvenli olur takip de kolay olur. Şu ana kadar 3 ürün aldım sorunsuz geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu Klipsch 115sw leri gönderen bir yer yok mudur? amazon.com de bulamadım gonderen birini.Almak istiyorum ama gönderen yok

bu arada mevcutta r-112sw var 2 adet. bunları 115sw ile değiştirmeyi düşünüyorum ne dersiniz? yada farklı bir sub oınerir misiniz?

klipsch rp-260f kuleler ve klipsch 440c center ve rp-160m raf tipi hoparlorler ile kullanıyorum
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce yazmıştınız bulamadım. Bu çanak anten hattınıda koruyn akım korumalı prizde hangisini kullanıyorsunuz. Tavsiyeniz neydi

Teşekkürler

• Tunçmatik marka akım koruma pirizi uydu anten giriş ve çıkışıda olmalı bilhassa ortak anten sistemleri için şart gibi digitürk alıcısı ve apartman santrallerinden gelen yayın için

• Bunlar gibi özellikle mediamarkt dan sorun yeni modelleri farklı gibi.

• https://www.tekzen.com.tr
    Tunçmatik Surge Pro 576 Joule 2li Akım Korumalı Priz Beyaz | Tekzen
    https://www.tekzen.com.tr/tuncmatik-surge-pro-576-joule-2li-akim-korumali-priz-beyaz-801980

Tekzende varmış

• hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler. Nediamarkta idim bu gün. Artık gelmiyor dediler

Philipsin bir modeli vardı ama eaki anten girişlerinden vardı. Onun içinde aparat almalısın dediler. Aklıma yatmadı

• Her ürünü 5-6 ile çarpıyoruz buna artık lanet ederek alıştık da, ses ürünlerinin akıl almayacak derecede fahiş fiyatlara satılıyor oluşuna bir türlü mantık getiremiyorum.

200 dolarlık kulaklık burada 2500 lira. Ne ile çarpıyor ne ile vergilendiriyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum.
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Hocam %20 gümrük, ek %20 hoparlör vergisi, %bilmem kaç distribütör kâr payı ve tabi aylık %24 faiz..

• Şu Amazon.de'yi anlamak mümkün değil.
    Denon 2500h'yi bir dönem gönderdi Tr'ye, şimdi göndermiyor.
    Bazı markaları, modelleri gönderiyor bazılarını göndermiyor.
    3000 tl civarına malolacak cihazı burda 2. eline 5000 tl çekiyolar, el insaf.

• albati kullanıcısına yanıt
    Arada sırada açıyorlar. Arada kapıyorlar.

2400 geliyor. Benim 2400 siparişim ingiltereden gelsi geçen hafta.

Daha önce alanlara italayadan gelmişti. Hatta 2400 alanlar a2500 geldi.

Bende bi umut bekledim ama 2400 geldi.

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Ben 2400'e de razıyım.
    Cihazım çalışmıyor, acilen çift hdmi çıkışlı avr almam gerekiyor.

2400 şu an geliyor. Ama ben alırken sanırım bir 100 euro daha uygundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

2400 şu an geliyor. Ama ben alırken sanırım bir 100 euro daha uygundu.
    Evet gönderiyolarmış ama kargo ve gümrük hariç 2400h - 447 Euro, 2500h ise 418 Euro
    Yeni modeli daha ucuzken eskiyi almaya da içim el vermiyor.
    Gerçi aralarında büyük farklar yok incelediğim kadarıyla ama malum teknolojide yeni seri hep iyi demektir özellikle piyasa dilinde.
    Sizinki toplam kaç euroya geldi?

Bir ay sonra İngiltere'ye gidicem ama hem orda Almanya kadar uygun değil hem de yanımda koca kutuyla uğraşmak gözümü korkutuyor.
    Benimki 402'5 euroya geldi.vergi kargo dahil.

340 euro civarına düşmüştü aldım hocam.

Bence yine düşer çok oynuyo fiyat.

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Yatıcaz pusuya o zaman, umarım burdan da takip eden arkadaşlar haber verir

• Herkese merhaba,
    Bugün yeni üye oldum.Amazon.de Polk Audio Signature Series S50 aldım.bugün 1 adet kule gönderimi olmuş.Arayıp durumu anlattığımda ürünün tek adet satışı olduğunu belirtiler. Kule hoparlör de gönderilen adet tek midir çift mi ?
    Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canmurat35

Herkese merhaba,
    Bugün yeni üye oldum.Amazon.de Polk Audio Signature Series S50 aldım.bugün 1 adet kule gönderimi olmuş.Arayıp durumu anlattığımda ürünün tek adet satışı olduğunu belirtiler. Kule hoparlör de gönderilen adet tek midir çift mi ?
    Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
    Selamünaleyküm. Tektir muhtemelen. Özellikle kuleler tek oluyor. Bir de kargo ağırlık 16-17 kg. Kulede çift ağırlık en az 30 kg civarı olur . Ayrıca 179€ olandan aldıysanız satıcı farklı gümrük vergisi falan bayağı pahalıya mal olur. İptal edin bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 23 Nisan 2019; 15:4:1 >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.