Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an sadece ÖTV alıyorlar. Gelecekte TRT’de alırlar büyük ihtimalle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canmurat35 C kullanıcısına yanıt
    Ötv olayı kesin mi ben sipariş verdim daha gelmedi ancak eski usul kesinti yaptılar Ötv kapıya geldiğinde mi ödeniyor ?
  • Aslında ötv bile kesin değil gibi gözüküyor.Denon avr2500 için 65 Euro vergi çıkarıyor.Geçen ay da bu kadar çıkıyordu.Şu an her şey saçma.amazon da kapıda vergi alırsa diyecek bir şey bulamam işin gerçeği

Zaten benim siparişi stok olmasına rağmen göndermiyorlar büyük ihtimal şu vergilerle alakalı bir devir tamamen kapanıyor galiba o değil salak gibi avr yi sattık.

Ben haberleri felan araştırdım net birşey bulamadım bu ek vergiyle alakalı
  • Şu an kullandığım avr 1500 var. onu satıp 2500 alsam mı diye takip ediyordum.
    SS almıştım bugün baktım aynı tutarlar vergiler, Kargo ücreti değişen bir şey olmamış.
    İnşallah sizin ki gelir o kadar beklemişsiniz diğerini de satmışsınız

Bu saatten sonra almadan satmayın bence gelmezse kaldık vallahi :)
  • Bu aralar gördüğüm uygun fiyatlardan.

Onkyo TX-NR676E AV-Neztwerk-Receiver (7.2-Kanal, Multiroom-fähig) schwarzhttps://www.amazon.de/dp/B06Y5YY3GY/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_1J8aDbV4XMF7K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Bu aralar gördüğüm uygun fiyatlardan.

Onkyo TX-NR676E AV-Neztwerk-Receiver (7.2-Kanal, Multiroom-fähig) schwarzhttps://www.amazon.de/dp/B06Y5YY3GY/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_1J8aDbV4XMF7K
    Gelmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Gelmiyor malesef.

Alıntıları Göster
    Bende gelşyor gözüküyor. Toplam 415 euro

• wilym@n W kullanıcısına yanıt
    Satıcı kısmını Amazon olarak değiştirin.Türkiye’ye gönderimi var o ürünün

• Audio pro t5 aldım. teslimi 2 gün önce yapıldı. Ekstra ötv alınmadı. bilginize
  • Onkyo TX-8270(S) Stereo Receiver (Bluetooth, WLAN, Musik-Streaming, Spotify, Deezer u.a., Internetradio, Multiroom (FlareConnect), DAB+ und UKW Radio, Stereo-Verstärker mit 160W/Kanal), silber

Buda sterio ama hdmi giriş ve çıkışları var. Değişik bir cihaz

Fiyatı dip

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    EUR 494,25 fiyat değişti galiba,
    avrnin stereo versiyonu denilebilir
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Gri olan 434 euro hocam.

• Arkadaşlar, pc yanında kullanmak için 2 adet kaliteli hoparlör almak istiyorum. Amacim 3.1 sistem kurmak. (Amfi, subwoofer ve center aldim) 1.500 TL bütçem var.

Center yer kisitindan dolayı Dalı Zensor Pico Vokal aldım, subwoofer Polk Psw 111 .

Klipsch R14M -- 1.150 tl
    Dalı Zensor 1 -- 1.200 tl
    Dali Spektor 1 yada 2 -- spektor 2 ye 1.390 TL fiyat aldım, 1 e almadım.

Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz, yada varmi başka öneriniz? Müzik dinlemek ve oyun ana amaç. Klipsch i Amazon dan alabilirim diğerlerini yurtiçinden tedarik ederim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Haziran 2019; 23:41:28 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Eğer pc’de Masa başında oturarak izleme dinleme yapacaksanız ki oyun olduğuna göre öyle olduğunu düşünüyorum, küçük sürücülü ve önden portlu bir hoparlör kullanmanız daha doğru olur diye düşünüyorum

Malum hava portu arkada olan hoparlörlerin arka yüzeyden min 20-30 cm önde olması lazım. Bu da masa üstü kullanımda biraz zor olabilir.

Bir de yakın dinlemede büyük sürücülü hoparlör yorabilir. O yüzden aklıma gelen bir zaman almayı çok istediğim Heco music colors 100 geldi. Amazon’dan bir bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Eğer pc’de Masa başında oturarak izleme dinleme yapacaksanız ki oyun olduğuna göre öyle olduğunu düşünüyorum, küçük sürücülü ve önden portlu bir hoparlör kullanmanız daha doğru olur diye düşünüyorum

Malum hava portu arkada olan hoparlörlerin arka yüzeyden min 20-30 cm önde olması lazım. Bu da masa üstü kullanımda biraz zor olabilir.

Bir de yakın dinlemede büyük sürücülü hoparlör yorabilir. O yüzden aklıma gelen bir zaman almayı çok istediğim Heco music colors 100 geldi. Amazon’dan bir bakın derim
    Uzun zamandır bookshelf kullanıyorum hocam pc ile. Herhangi bir sorun yaşamadım. Daha evel küçük amfi ile ve subwoofer olmadan kullanıyordum. Bir ara aktif hoparlör almaya niyetlendim ama işin içinden çıkamadım seçenek çok az. Şimdi amfi yi değiştirdim, subwoofer ve center aldım. Hoparlör eksik. Benim derdim yüksek ses değil, kaliteli ses. Dolayısıyla hoparlörlerin büyük olması çok sorun değil, aşırı yüksek ses aramıyorum. Daha evel Dali Zensor 3 kullanmıştım. Şimdi alanım daha dar dolayısıyla biraz daha küçük model bakıyorum, bu yazdıklarımdan tavsiye edebileceğiniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 17 Haziran 2019; 1:59:34 >

Açıkçası sorduklarınızı hiç dinlemedim. Sadece Center da Dali olduğu için ses uyumu açısından Dali ile devam etmek daha doğru olur diye düşünüyorum

Canton SP 206 Kompaktlautsprecher schwarz (Paar)

Bu fiyat şuan pahalı. Ancak arada 99 euroya düşüyor. En don fün gece düştü.

• Denon X4500 AVR de süper fiat %41 indirim ,
    ihtiyacı olanlara duyurulur
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.