Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
178.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MacGyver.

yok hocam ya, çöp falan değil elbette... hem kendim denedim, hem de incelemeleri de belli... bu avr hakkında kötü bir yorum yapılmamış. malum arkadaşın çok bilmiş tavrı hoşuma gitmedi, o yüzden öyle cevap verdim. yoksa öyle düşündüğümden değil... ben yine de tercih etmem ama siz memnunsanız güle güle kullanın...

deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler bu arada...
    Deneyim yok tecrübe yok görmediğin bilmediğin cihaz hakkında konuşup alan adama bu fiyata bu varken bunu alan enayidir diyebilecek kadar ileri gitmek bilmişlik olmuyor. Şimdi bir de öyle düşündüğümden değil deyip R yapıyorsun. Yazılanları okuyanlar ne olduğunu görüyor. Süper pico ve x2400 setinle hayatında başarılar sana en iyisi bu kombin dünyadaki bu markalar. Komiksin zaar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• oooo... nihayet maskemizi çıkarıp, gerçek yüzümüzü ortaya çıkarmışız bakıyorum kromarti efendi?

o zaman rahatta dinle beni... sen artık hak ettin bu cevabı...

dün yaptığın bilmişliği bana daha önce de yapmıştın, o zaman seni affetmiştim, hak ettiğin cevabı vermemiştim... ama bu defa affetmedim ve yapıştırdım cevabı... o sebeple dünden beri ağlıyorsun, gördüğüm kadarıyla hala da gözlerin yaşlı... valla üzüldüm haline...

bu konuyu takip edenler senin de nasıl birisi olduğunu görüyor bu arada... bu konuda herkese bilmiş bilmiş cevaplar veriyorsun, oysa ki elbette hiçbir şey bildiğin falan yok. senin kulaklarının doğru düzgün duyduğu bile şüpheli bence... sen yolda subwoofer görsen bomba zanneder karakola götürürsün.

dün de görüldüğü üzere focal evo'lu bir sistemle, zensor 7'li bir sistemi kıyaslayacak kadar olaylardan bihabersin... o sebeple seninle tartışmaya bile gerek duymadım, hala da duymuyorum. ben öyle önüme gelen adamla tartışmam, kendi seviyemi düşüremem. kusura bakma...

haa bu arada; yemeyip-içmeyip eski mesajları araştırıp, eski setimle beni ezmeye falan çalışarak aklınca benimle dalga geçmişsin. bu yaklaşımın ciddi derecede içimi kaldırdı ama senin gibi bir insandan da ancak bu kalitedeki saldırılar beklenirdi. tam kendine yakışan seviyeyle saldırmışsın.

bu arada sağ olasın... beni daha iyi haklı çıkaramazdın, doğrulayamazdın. bu yazdıklarınla tanımayanlar da seni tanımıştır...

bu arada maaş, ev, araba falan da yarıştıralım mı? ister misin kromarti? o seviyelere de getirmek ister misin işi?

şimdiki setimi de söylemeyeceğim, Allah'a şükür senin gibi görmemiş, "ben de şu var, sende şu var" görmemişliği yapacak kadar da çocuk değilim. şaka-maka haline üzüldüm gerçekten, bu kadar çirkinleşeceğini ben bile tahmin etmezdim. yazık valla koskoca adam 3 kuruşluk cihazlar üzerinden milleti ezmeye çalışıyor...

Hadi allah aşkına söyle: hiç utanmadın di mi uyduruk bir çift hoparlör üzerinden karşındakini ezmeye çalışırken???

Neyse... Gördüğün gibi rezil oldun herkese... Bence biraz kendine saygın varsa bir daha bu konuya uğramazsın. Konudakiler de bir şey kaybetmez zaten, gereksiz gereksiz, işe yaramaz ve ego tatmini yapmaya yönelik mesajlar atan birisiydin hep...

daha devam edeyim mi yeter mi? bence bugünlük bu kadar yeter narin bünyeni daha fazla yormayalım senin...

hadi bakayım, şimdi yine cevap yaz, işsiz işsiz eski mesajları araştırıp malzeme falan bulmaya çalış... hadi canım benim...

yine beklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Temmuz 2019; 0:9:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

oooo... nihayet maskemizi çıkarıp, gerçek yüzümüzü ortaya çıkarmışız bakıyorum kromarti efendi?

o zaman rahatta dinle beni... sen artık hak ettin bu cevabı...

dün yaptığın bilmişliği bana daha önce de yapmıştın, o zaman seni affetmiştim, hak ettiğin cevabı vermemiştim... ama bu defa affetmedim ve yapıştırdım cevabı... o sebeple dünden beri ağlıyorsun, gördüğüm kadarıyla hala da gözlerin yaşlı... valla üzüldüm haline...

bu konuyu takip edenler senin de nasıl birisi olduğunu görüyor bu arada... bu konuda herkese bilmiş bilmiş cevaplar veriyorsun, oysa ki elbette hiçbir şey bildiğin falan yok. senin kulaklarının doğru düzgün duyduğu bile şüpheli bence... sen yolda subwoofer görsen bomba zanneder karakola götürürsün.

dün de görüldüğü üzere focal evo'lu bir sistemle, zensor 7'li bir sistemi kıyaslayacak kadar olaylardan bihabersin... o sebeple seninle tartışmaya bile gerek duymadım, hala da duymuyorum. ben öyle önüme gelen adamla tartışmam, kendi seviyemi düşüremem. kusura bakma...

haa bu arada; yemeyip-içmeyip eski mesajları araştırıp, eski setimle beni ezmeye falan çalışarak aklınca benimle dalga geçmişsin. bu yaklaşımın ciddi derecede içimi kaldırdı ama senin gibi bir insandan da ancak bu kalitedeki saldırılar beklenirdi. tam kendine yakışan seviyeyle saldırmışsın.

bu arada sağ olasın... beni daha iyi haklı çıkaramazdın, doğrulayamazdın. bu yazdıklarınla tanımayanlar da seni tanımıştır...

bu arada maaş, ev, araba falan da yarıştıralım mı? ister misin kromarti? o seviyelere de getirmek ister misin işi?

şimdiki setimi de söylemeyeceğim, Allah'a şükür senin gibi görmemiş, "ben de şu var, sende şu var" görmemişliği yapacak kadar da çocuk değilim. şaka-maka haline üzüldüm gerçekten, bu kadar çirkinleşeceğini ben bile tahmin etmezdim. yazık valla koskoca adam 3 kuruşluk cihazlar üzerinden milleti ezmeye çalışıyor...

Hadi allah aşkına söyle: hiç utanmadın di mi uyduruk bir çift hoparlör üzerinden karşındakini ezmeye çalışırken???

Neyse... Gördüğün gibi rezil oldun herkese... Bence biraz kendine saygın varsa bir daha bu konuya uğramazsın. Konudakiler de bir şey kaybetmez zaten, gereksiz gereksiz, işe yaramaz ve ego tatmini yapmaya yönelik mesajlar atan birisiydin hep...

daha devam edeyim mi yeter mi? bence bugünlük bu kadar yeter narin bünyeni daha fazla yormayalım senin...

hadi bakayım, şimdi yine cevap yaz, işsiz işsiz eski mesajları araştırıp malzeme falan bulmaya çalış... hadi canım benim...

yine beklerim...
    Pico seti ve x2400ü yukarıda kendi kullandığını en iyisi belleyip hep onları öne çıkarman dolayısı ile belirttim ki bunu anlamadın. Picoyu vex2400 ü küçümsemem özellikle picoyu çok severim bir çift bende de muhafazada bekler tavsiye ederim geçmiş postlarda da görülür zaten. Yani kendi görüp kullandığın dışında diğerlerine b.k atıyosun demek istedim. Anlamada problemo var gibi. Belli hırs yapmışsın. Uzun uzun yazmışsın. Başta git b.k at enayi onu alan dn1080 bu fiyat x2400 bu fiyat iken de. (ki ben daha hiç yazmamış iken)sonra benim gibi düşünen biri daha çıkınca bende biliyorum sonynin iyi olduğunu de
    Yavaş dön reyiz hızına yetişemiyoruz.
    Daha da muhatap falan almam seni başkan. Benim tavsiyelerimle de cihaz falan alma lütfeeeennn ama lütfen :)
    Çaktım bloğu geçtim reyiz.

• ahahaha! sabaha kadar çak bloğu kromarti... vız gelir, tırs gider...

yahu sen okusan ne olur okumasan ne olur mesajlarımı? okuyan yine okuyacak nasılsa... deve kuşu gibi kafanı kuma gömünce ben yok olmuyorum. bu yaşa kadar bunu fark etmiş olman gerekirdi bence...

neyse... "küstüm oynamıyorum ühühühü!" diyorsun yani, OK sorun değil, bana uyar... mesajlarıma boş boş cevaplar vermezsin hiç olmazsa...

bu arada zensor 7 alanlar da enayidir bence... o çöp hoparlöre o para verilmez diye düşünüyorum. tabii bu benim düşüncem... alınmadın, hırsla yakındaki eşyaları kırıp dökmedin umarım...

son olarak; benim anlama problemim olabilir ama kişilik problemim yok Allah'a şükür... Çünkü algı zamanla gelişebilir belki ama bir insan özünde neyse her zaman odur. ve her insan hayat boyu kendi ile yaşamaya, kötü birisiyse kendi kendine katlanmaya mecburdur.

o yüzden sana da kolay gelsin, işin zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Temmuz 2019; 0:23:33 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Hocam kavgayi bölüyorum ama size bir sorum olacak. Ben şimdi bu ses sistemi olayına yeni girdim. Yerim kısıtlı olduğu icin ve kucuk bir odada kullanacağım için Q acoustics 3020i satin aldım. Bu ay cok butcem kalmadigi icin de amfi olarak sony str-dh190 aldım ancak ufak bir sorunum var. Internette benim hoparlorlerin test videolarini izledigimde cok daha rafine, cok daha genis sound stage'e sahip bir ses cikardigini görüyorum. Ben ayni performansı kendi sistemimde alamıyorum. Sizce bunu sebebi ne olabilir, aldığım amfi cok mu kotu bu yuzden mi acaba? Ya da tidal'dan dinlememe ragmen ses aktarimini onboard ses karti uzerinden yapiyorum, kaliteli bir ses kartina mi gecmem gerekir? Ne tavsiye edersiniz? Simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soralalp S kullanıcısına yanıt
    kavga bitmişti zaten hocam, arkadaş ağzının payını aldı. ağır sözlerim dolayısıyla küsüp kaçtı oynamıyor artık benimle...

-Hoparlörleriniz küçük mekan için gayet güzel ve piyasada bilinen hoparlörler... hatta bir dönem ben de almayı düşünmüştüm. bence doğru seçim.

-stereo amfinizi denemişliğim yok ama birkaç incelemesine baktım ve o da iyi olarak görünüyor. sanırım sorun onda da değil yani...

-bu işler uyduruk realtek onboard ses kartıyla olmaz elbette... m-audio'nunkiler gibi harici usb ses kartlarından veya o tip harici bir şey istemiyorsanız asus xonar serisinden güzel dahili ses kartı almanızın vakti gelmiş... (forumda 2.ele güzel ses kartları uygun fiyatla düşüyor.) hem onun kendi programıyla vs. sese daha çok müdahale etme şansınız olur.

-"internete gördüklerimin sahnesi daha geniş demişsiniz" anladığım kadarıyla, youtube'daki test/inceleme videolarını kulaklıkla izliyorsunuz sanırım? bu biraz yanıltıcı olabilir. videodaki ortamın akustiği dolayısıyla sesin daha hacimli ve geniş gelmesi sizi yanıltıyor olabilir. bence çok o konuya takılmayın.

beklentinizi karşılar karşılamaz bilemem ama iyi bir ses kartı genel resmi değiştirecektir diye düşünüyorum. deneyip alma ya da amazon.com.tr veya hepsiburada gibi iadede sorun çıkarmayan satıcılardan satın alıp verim alınamadığı takdirde iade etme imkanınız olursa güzel olur.

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Temmuz 2019; 1:48:47 >

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    O fiyata Denon kaçırılmazdı hocam. Tavsiyeniz çok yerinde.

Çınlama işini çözmüşler anlaşılan. Benim aldığım cihaz 2019 üretimi, bir sorun yok.

• Arkadaşlar,

Dts, true hd, atmos keyfini yani kısacası film keyfini daha çok hangi cihaz yaşatır.

Sony 1080 mi ?
    Denon X3500H mı ?

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Temmuz 2019; 13:40:49 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim, ben hiç ne kadar derin bir alana girdigimi bilmeden bu ise giriştim ve su anda onlarca secenek ve terim ile karsilasinca kendimi sudan çıkmış balik gibi hissediyorum :) anladığım kadariyla cok bilmeden de olsa fena ürünler seçmemişim. Dun sizin tavsiyeniz üzerine onboard ses karti yerine sesi ne ile aktarabilirim diye araştırmaya başladım, sonuc olarak audioengine d1 dac sipariş ettim. Sanirim laptopi usb ile d1'e, onu da amfiye bağlayınca daha iyi ses kalitesine ulaşacağım. Sizce dogru bir tercih olmus mu hocam hala iptal etme sansim var çünkü ancak butce olarak daha fazla çıkamam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Arkadaşlar,

Dts, true hd, atmos keyfini yani kısacası film keyfini daha çok hangi cihaz yaşatır.

Sony 1080 mi ?
    Denon X3500H mı ?

Saygılar,
    3500 daha üst sınıf bir avr. Ek olarak ileride stereo amfi alırsanız ve front hoparlörleri de sök-tak yapmadan bağlamak için pre bağlantısı var 1080de yok. Ses olarak arasındaki farkı bence Sony ve Denon topiclerine sorun.

• 3500 modelinin daha üst sınıf avr olması benim için yeterli aslında. Ben bir kere bu olaya girmek istiyorum. Sürekli avr değiştirmek istemiyorum. Teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Temmuz 2019; 14:41:36 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    Deon almak istiyorsanız imkânınız varsa 4500 e bakın. Sony ile ilgili bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

3500 modelinin daha üst sınıf avr olması benim için yeterli aslında. Ben bir kere bu olaya girmek istiyorum. Sürekli avr değiştirmek istemiyorum. Teşekkür ederim hocam
    Aslında 4500h alabiliyorsanız ona bakın derim.

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Arada yaklaşık 500 euro fark var hocam. O kadar bütçem maalesef yok. Ama neden 4500 dediniz üstadlar.

3500 ile arada ne gibi farklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Temmuz 2019; 18:23:3 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    Denon için her zaman 4 serisinden başlıyor derler bende 3 serisinden 4 geçiş yaptım daha kuvvetli avr,arada indirime giriyor takip edin.

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. Teşekkür ederim

• Açıkçası ben de 3400’den 4400’e geçmiş biri olarak arada pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
    4400 bir tık daha müzikte iyi gibi.

Ayrıca 2 Avr’nin arasında şebekeden çektiği güç arasında 100 w fark var. O da hoparlörlere aktarabileceği max 60w demek aşağı yukarı. O da bende 7 kanaldan 9 kanala geçiş yapınca ek 2 Atmos hoparlörüne gitti gibi oldu ve mevcuttaki hoparlörlerde pek bir fark yaratmadı.

Ki ben önleri pre Out dan stereo amfiye aktarıyorum. Önleri stereo amfi sürüyor. Yani bende diğer hoparlörler için baya güç mevcut. Ama yine de 2 amfi arasında çok fark olmadı.

O yüzden 9 kanal kullanım gibi bir heves yoksa 3500 en ideal Avr

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hoparlör kurulumunu 5.1.2 atmos şeklinde yapacağım. X3500h bunun için yeterli bir avr sanırım öyle değil mi ?

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Ben 3400 den 4500 e geçiş yaptım, kurulumum 5.1.2 atmos (3400 de de 4500 de de aynı dizilim vardı) . Çok detaylı test edemedim fakat hoparlör dizilimim aynı olmasına rağmen arka hoparlörlere can geldi, sanki eskiden arkalar yokmuş gibi ayrıca sanki ön sahne daha da genişledi,daha detaylı test ettiğimde yine yazarım.

• soralalp S kullanıcısına yanıt
    ben bunu daha önce görmemiştim hocam, siz araştırdıysanız ve iyi deniyorsa iyidir herhalde... hayırlı olsun, bir deneyin bakalım inşallah istediğiniz sesi alabilirsiniz... bu arada bana göre bütçe olarak yeterince vermişsiniz zaten...
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.