Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klipsch Reference R-51M Schwarz (Paarpreis)
    www.amazon.de
    Klipsch Reference R-51M Schwarz: Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/dp/B07GC8JTJK/ref=cm_sw_r_other_apa_i_WcBgEb5MM4BX3

Arada 194 euroya düşüyor.

Nasıl acaba modeli eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    Klipsch R15 m bir çift kullanılmamış bende var , sadece deneme amacıyla taktım ve çok beyendim, TR de fiatı böyle.

TR teslimi amazon fiatı ile karşılaştırırsanız karar verebilirsiniz marants SR6010 ile beraber surround olarak kullandım ancak elimde Canton Chrono 502 oldugu için onları kullanıyorum , ben çok memnun kaldım sevamlar

• www.amazon.de
    Pioneer VSX-933 7.2-Kanal Netzwerk AV Receiver Schwarz: Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/dp/B07BJZGJM1/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_r13gEb5HGBVMP

Vsx 933

260 euroya düştü.

2750 liraya gelşyor.

• erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    bunlar türkiye'ye gönderilmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

bunlar türkiye'ye gönderilmiyor değil mi?
    Satıcıyı amazon seçerseniz bazıları geliyor. Pioneer lar geliyor.

Onkyolar eskiden geliyordu artık çoğu modeli gelmiyor. Yamahalar hiç gelmiyor felan.

Ama satıcıyı amazon seçmeniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Satıcıyı amazon seçerseniz bazıları geliyor. Pioneer lar geliyor.

Onkyolar eskiden geliyordu artık çoğu modeli gelmiyor. Yamahalar hiç gelmiyor felan.

Ama satıcıyı amazon seçmeniz lazım

Alıntıları Göster
    Neye göre ayrım yapılıyor merak ediyorum, satıcı Amazon, onkyo yu göndermiyor, denon avr yi gönderiyor. Ne alaka anlayamadım. Gönder onkyo yu da. Zaten her ikisinin de satıcısı sensin.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    bence ağırlık sebep. onkyolar 10 kg ve üzeri ağırlıkta. pioneer 10 kilo altında
    Askerlik te ve amazonda mantık yoktur

markaların kendilerini pazarda koydukları konum, amazonla tedarik anlaşmaları, (varsa) ürünlerin üretildikleri ülkelerin farkları, ülkelerdeki distribütörlerin anlaşmaları gibi bir çok ticari faktör girebilir işin içine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b¤cek

markaların kendilerini pazarda koydukları konum, amazonla tedarik anlaşmaları, (varsa) ürünlerin üretildikleri ülkelerin farkları, ülkelerdeki distribütörlerin anlaşmaları gibi bir çok ticari faktör girebilir işin içine.
    Evet, gayet mantıklı dedikleriniz, fakat markadan ziyade model model de değişiyor, mesela, pioneer ın bazı modellerini gönderiyor, bazı modellerini göndermiyor. İlginç.

• Merhaba, daha önce Amazon.de den denon avr1500 ve polk tl1600 almıştım. Sistemi biraz değiştirmek istiyorum ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sisteme Canton Chrono 502.2 ya da elac debut b6.2 almayı düşünüyorum. Bunları ön fronta ekleyip oradan çıkardıklarımı da belki d.atmos yapabilirim.Sizce elimdeki denon 3500-4500 gibi bir şeyle mi değiştireyim yoksa marantz 6006 gibi bir şey almak mı daha mantıklı. Burada tecrübeli bir çok arkadaş var zehir girmeye başladı kendimi her boş vakitte hoparlör bakarken buluyorum artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canmurat35 C kullanıcısına yanıt
    Canton Chrono 502 leri bende amazon de den satın almıştım çok hoş ve kuvvetli hoplar . Ben surround olarak kullanıyorum ama front içinde çok uygun hoplar. Marantz 6006 stereo Anphi siz ise atmos için kullanmayı planlıyorsanız en az Denon 3500 veya aynı seriden bir anfi tercih etmelisiniz bence .
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Evet sizin kullandığınızı ve memnun olduğunuzu biliyorum tercihim biraz ondan dolayı oldu. Şu an bende denon AVR x1500 var. Onunla d.atmos yapabilirim aslında. Daha sonra Bir de marantz gibi stereo tarzı amfi alıp müzik için kullanmak ayrıca şu an ki avr nin gücünü hafifletmek istiyorum. Şuan ki avr de pre out var çıkışı var. Ya da hiç böyle uğraşma denon 3500-4500 gibi bir şey al mı dersiniz ?

Merhaba
    Denon x1500’deki pre out çıkışları sub içindir. Stereo amfi bağlamak için ön kanallar için pre out çıkışı lazım. Misal denon 3500 yada Onkyo 696

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    canmurat35 C kullanıcısına yanıt
    Dogru gerçekten AVR ve stereo anfi kombinasyonu için Denon 3500 üstü veya Marants Sr 6XXX serisi üstü modelleri öneriyorlar , bende stereo için marantz sr 6010 AVR için Marantz PM 6006 veya üstü arayışı içindeyim ama amazondaki vergi ve nakliye ücretleri tüm planlarımı bozdu bakalım önümüzdeki günlerde bakacagız inşallah selamlar .
    ben 2 ya da 3 serisine geçmenizi tavsiye ederim. x2000'den x1400'e geçmiştim 1 ay kadar kullandım, sonra 2400'e geçmek zorunda kaldım. arada bu kadar fark olduğunu tahmin edememiştim.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    hocam ne farkları var ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    sesi bariz şekilde daha zayıf, dolgun değil...
  • bende x1400 var, satıp 2 serisine mi geçmek mantıklı ya da sony 1080 e geçmek mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.