Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaça geldi her şey dahil? güzel avr, pio'yu severim. güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 6 Şubat 2020; 21:32:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

kaça geldi her şey dahil? güzel avr, pio'yu severim. güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim hocam.

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın ,vergi ve nakliye maliyetlerinde bilgi verirseniz faydalı olur selamlar
    Çok te?ekkür ederim hocam. Paylaştım aldığım fiyatı.

• Sony avr de ARC çalışıyordu, fakat pioneer da ne yaptıysam olmadı, çalışmıyor ARC.

OPTİK ile bağlasam bu sefer de tv uygulaması üzerinden netflix izlediğim zaman Atmos ses alamayacağım. Gerçi henüz Atmos hoparlör almadım ama...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    LG tv lerde ARC ayarları tv den yapılıyor bizde Marantz sr 1400 de aynı sorunu yaşamıştık ancak tv menüsünden çözmeya çalıştık çok ugraştık ve çözemedik sonunda optikle bagladık tv menüsünden biraz ugraşın bakalım selamlar.
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Bence Sony 1080 dene denon sinema güzel ama müzik kötüydü ve ben arkadaşlara katılmıyorum ikisini de kullanmış biri olarak x1400 ile x2400 arasında öyle aman aman bir fark yok.Denon genelde bu şekilde geldi bana yani satış politikası mıdır kandırmaca mıdır nedir anlamadım ama alt serileri ile üst serileri arasında işte bu dedirtecek kadar fark olmuyor

Sony de mesela es serisi farklı olduğu söylenir hatta es5300-5400 serileri hem sinema hem stereo amfi gibi çalışır
    Pioneer de lx serisi bambaşkaydı Sabre dac lı susano felan
    Marantz sr 8002
    Yamahanın da üst serileri var
    Denonda böyle birşey yok hepsinin standart bir sunum kalitesi var kötü mü değil ama sinema olayı böyle müzik yok

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans olarak ne tavsiye edersiniz çoğunluk sinema.

• pasa king P kullanıcısına yanıt
    Sony str dn 1080 övülüyor.sıfır alacak olsam bunu alırdım
    Dolby atmos istemiyorsam 2. El bir pioneer lx serisi veya Sony str da 5300/5400 Es alırdım

Fiyat olarak gri rengi şuan daha ucuz. 344 euro. Ama vergi kargo eklenince fiyatı sizin aldığınız fiyatı geçiyor.

505 euroya geliyor.

Sizin aldığınız fiyatdan 65 euro daha fazla vergi çıkmış.

Değişik

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Fiyat olarak gri rengi şuan daha ucuz. 344 euro. Ama vergi kargo eklenince fiyatı sizin aldığınız fiyatı geçiyor.

505 euroya geliyor.

Sizin aldığınız fiyatdan 65 euro daha fazla vergi çıkmış.

Değişik
    Onu bende çok takip ettim ama dediğiniz gibi, gri renk olanında vergi çok çıkıyor, zaten siyah istiyordum ben. Fiyat da iyi olunca aldım. Garip bir fiyat politikası var amazonun. 549 euro ya sarılıyor günlerce, sonra birden 390 euro ya düşüyor felan.

• Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar

Pioneer VSX-934 7.2-Kanal Netzwerk AV Receiver (7x160 Watt, Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos Height Virtualizer, Sonos, Zone 2, AirPlay 2, Bluetooth, USB), Silber
    www.amazon.de
    Pioneer VSX-934 7.2-Kanal Netzwerk AV Receiver , Silber: Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/dp/B07NX64SN5/ref=cm_sw_r_other_apa_i_vS9pEbK0B02W8

Piooner vsc-934 gri renk olan. Dip fiyata düşmüş.

Denon takip ediyorum ama bu aralar un uygun fiyat bu cihazda. Umarım alan kişilere vergi iadeside olur

• Arkadaşlar amazon.de den aldığım pioneer vsx 934 avr yi iade edeceğim, iade talebi oluşturdum, bana mail geldi, fakat hangi kargo ile göndereceğim yazmıyor. Ben bunu hangi kargo ile göndereceğim ve iade kargo masrafları ben mi karşılayacağım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Arkadaşlar amazon.de den aldığım pioneer vsx 934 avr yi iade edeceğim, iade talebi oluşturdum, bana mail geldi, fakat hangi kargo ile göndereceğim yazmıyor. Ben bunu hangi kargo ile göndereceğim ve iade kargo masrafları ben mi karşılayacağım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Amazon de müşteri hizmetleri Türkçe olarak bağlanın size gerekli açıklamayı yaparlar Amazon de PTT kargo ile yolluyorsunuz kargo ücretini Amazon de karşılıyor

Sorun neydi hocam? Kronik bir problem mi? Ben de o modeli alacaktım, ama vazgeçip başka bir marka aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam size gelen mail ekinde formlar vardır.

Onları çıktı alıp üzerindeki talimatlara göre kutu üzerine içine ve dışına yapıştırın.

Ptt kargonun ( ara sokaklardaki ufak pttler almaz. Büyük olanlara gidin ) şubesine gidin. Yurt dışına kargolayacağızı söyleyin.

Size bir form doldurtçaklar. Onları amazondan gelen maildeki adreslere göre doldurun.

Kaydınızı alıp çıktı alacaklar. Onları kutuya yapıştırcaklar. Sizin yapıştırdığınız etiketlere denk gelmeyecek şekilde yapıştırtın.

Size 50 ile 250 tl arası bir ücret çıkartcaklat onu ödeyin. Dekontun resmini çekin

Amazonun size gönderdiği maile cevap olarak atın. Kargoyu gönderdim şu fiyatı aldılar. V.s ekinede çektiğiniz dekont resmi

Bir kaç güne kargo paranızı iade ederler. Ürün ellerine gelince de bir ürün ücretini iade ederler.

Bu arada bazen ptt elemanları arıza yapıyorlar. Elektronik ürün almıyoruz. Alamayız felan diyorlar.

Amazon ile ptt nin sözleşmesi var derseniz alırlar. Eğer yinede kabul etmezlerse hemen ptt merkezi arayın. Durumu anlatın. Onlar adamlara alın diyeceklerdir. Yine almazlarsa ordaki memurun yanında ismini alarak şikayet oluşturun hemen alırlar.

Bu arada neden iade ediyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim.

İmla içinözür dilerim

• Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Pioneer vsx 934 ün sesinden çok memnun kaldım, çok da şık bir avr, benim asıl sorunum samsung tv, tv nin Arc çıkışı, Sony avr de kendimce bir yöntem buldum çalıştırıyordum ama pioneer avr de çalışmadı ve kullanım konforumu çok etkiledi.

Sony avr de durum şu şekildeydi, avr samsung tv ye arc ile bağlıydı, diğer herşey hdmı ile avr ye bağlıydı, tv kumandası ile hem avr yi hemde mi box s i kontrol edebiliyordum, pioneer da bu özellik gitti.

Ama ses o kadar güzel oldu ki, Sony avr ye dönmek zor olacak benim için. İnanılmaz bir güç artışı oldu pioneer avr de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Sorun neydi hocam? Kronik bir problem mi? Ben de o modeli alacaktım, ama vazgeçip başka bir marka aldım.
    Hiçbir sorunu yok hocam, sorun benim samsung marka tv, samsung tv lerde, arc sorunu var, bu sorunu Sony avr ile bir şekilde aşıyordum ama pioneer da hiçbir şekilde çalışmadı ARC. Yoksa pioneer avr nin sesi çok çok hoşuma gitti. Fiyat da çok uyguna gelmişti ama yapacak birşey yok.

• Satmayı deneyin hocam belki bizim gibi almayı düşünen olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Satmayı deneyin hocam belki bizim gibi almayı düşünen olabilir
    Böyle bir ihtiyacı olan varsa tabiki veririm. Zaten iade edeceğim ben. Hiç yoktan kargo ile felan uğraşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Hocam size gelen mail ekinde formlar vardır.

Onları çıktı alıp üzerindeki talimatlara göre kutu üzerine içine ve dışına yapıştırın.

Ptt kargonun ( ara sokaklardaki ufak pttler almaz. Büyük olanlara gidin ) şubesine gidin. Yurt dışına kargolayacağızı söyleyin.

Size bir form doldurtçaklar. Onları amazondan gelen maildeki adreslere göre doldurun.

Kaydınızı alıp çıktı alacaklar. Onları kutuya yapıştırcaklar. Sizin yapıştırdığınız etiketlere denk gelmeyecek şekilde yapıştırtın.

Size 50 ile 250 tl arası bir ücret çıkartcaklat onu ödeyin. Dekontun resmini çekin

Amazonun size gönderdiği maile cevap olarak atın. Kargoyu gönderdim şu fiyatı aldılar. V.s ekinede çektiğiniz dekont resmi

Bir kaç güne kargo paranızı iade ederler. Ürün ellerine gelince de bir ürün ücretini iade ederler.

Bu arada bazen ptt elemanları arıza yapıyorlar. Elektronik ürün almıyoruz. Alamayız felan diyorlar.

Amazon ile ptt nin sözleşmesi var derseniz alırlar. Eğer yinede kabul etmezlerse hemen ptt merkezi arayın. Durumu anlatın. Onlar adamlara alın diyeceklerdir. Yine almazlarsa ordaki memurun yanında ismini alarak şikayet oluşturun hemen alırlar.

Bu arada neden iade ediyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim.

İmla içinözür dilerim
    Hifilife da Kef Q350 3100 tl hemen al derim o fiyata bulamazsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.