|
Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (188. sayfa)
-
-
Arkadaşlar amazon.de de hoparlör kısmından kuleleri seçince saçma sapan sayfalar aatıyor kulelere bir türlü giremiyorum sizde durum nasıl? -
Haklısın sorun var herhalde -
Biraz konu dışı ama, bluetoot ile bağlantı yapabileceğim radyolu bir cihaz tavsiyeniz var mı?
Mutfakta salonda v.s yanımda gezdirmem lazım. Yani ufak boyutlarda kolay taşıyabileceğim bir şey olmalı. Bluetoot hap baktım ama onların radio ları yok.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denon PMA-600NE Amfi sipariş verdim. Herşey dahil 3810 TL ye denk geldi. İyi fiyat gibi gözüktü.
Aynı şekilde iki tane pasif hoparlör almak istiyorum fakat TR fiyatlarından daha uygun ödüllü tavsiye edilen bir model bulamadım sitede.
Kef Q350 almak istiyorum bu sete fakat 4250 TL gibi bir fiyatı var TR de biraz pahalı geliyor ve alt frekansı çok yüksek derin bass ları duyamayacağım düşüncesi var aklımda. Amazon.de tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? -
Hayırlı olsun. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum fakat 1000 euroluk ürün için nerdeyse 400 euro gibi bir vergi çıkıyor an. Ekim ayı başında koyulan ek ötv nin tekrar yüzde 20 seviyesine çekileceği söylenmekteydi. Umarım amazon da bunu uygun düzenlemeyi en kısa sürede yapar, siz de yararlanabilirsiniz.. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların da görüşünü almak isterim.
Arabalarda da ötv inecekti, eylül ayında ocaktaki satış fiyatının 2 katına çıktı arabalar. Karar vermediğiniz hergün almak daha da zor oluyorquote:
Orijinalden alıntı: ROONEY324
Hayırlı olsun. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum fakat 1000 euroluk ürün için nerdeyse 400 euro gibi bir vergi çıkıyor an. Ekim ayı başında koyulan ek ötv nin tekrar yüzde 20 seviyesine çekileceği söylenmekteydi. Umarım amazon da bunu uygun düzenlemeyi en kısa sürede yapar, siz de yararlanabilirsiniz.. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların da görüşünü almak isterim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arabalarda ötv inecekmiydi ? Beklenti o yönde olabilirdi ama ben bu kadar sipariş varken, insanlar kapış kapış araç almaya çalışırken ötv indirilmesi ile ilgili bir olasılık yok diye düşünüyorum. Euro 9 olmak üzere cari açığı daha da arttırmak isteyeceklerini sanmıyorum..
Benim bahsettiğim şu oyun konsollarına, hoparlörlere ve birçok elekttronik ürüne getirilen ek gümrük vergisi. Resmi gazetede 1 ekimden itibaren düşürüleceği yazmıştı. Bakalım zaten 1 ekim.e az kaldı amazon güncellemyi yapacak mı.
Biraz araştırdım haberlerde Ekimden sonra %30 dan %25 düşüş olarak belirtmişler.Hangi ürünlerde geçerli bulamadim.Umarim tum elektronik urunlere yansıtılır.Fakat tahminim doviz deki artış devam eder. %5 fiyatlarda azalma hissetmeyiz tam tersi Ekimden daha pahalı olabilir bugünün fiyatlarına gore.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, konuyu ve amazon'u uzun süredir takip etmiyordum, sizde bilgiler günceldir diye sormak istedim; 1-2 sene evvel Denon AVR'lerde %25-35 indirimler yapardı amazon.de. Böyle indirimler oluyor mu halen ara ara, yoksa mazide mi kaldı? Geçen hafta baktım ben mesela Denon 2700 için %5'di. Bugün %11. -
Zaman zaman eskisi gibi % 40 varan indirimler oluyor bazı ürünlerde takip etmek lazım .
Denon 2700 o serinin en son ürünü.Bu tip ürünlerde ilk çıktıgında iyi indirimler oluyor % 30 gibi .zaten ilk fiyatıda kısmen yüksek oldugu için .sonra indirim yavaş yavaş azalıyor. Amazon choice dikkat edin o anda iyi indirim yakalayabilrsiniz..
3 ay daha uzatma kararı çıktı oyun konsollarına bilmem anlatabildim miquote:
Orijinalden alıntı: ROONEY324
Arabalarda ötv inecekmiydi ? Beklenti o yönde olabilirdi ama ben bu kadar sipariş varken, insanlar kapış kapış araç almaya çalışırken ötv indirilmesi ile ilgili bir olasılık yok diye düşünüyorum. Euro 9 olmak üzere cari açığı daha da arttırmak isteyeceklerini sanmıyorum..
Benim bahsettiğim şu oyun konsollarına, hoparlörlere ve birçok elekttronik ürüne getirilen ek gümrük vergisi. Resmi gazetede 1 ekimden itibaren düşürüleceği yazmıştı. Bakalım zaten 1 ekim.e az kaldı amazon güncellemyi yapacak mı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar, amazon'dan av receiver alırken elektrikte sorun yaşamamak için amazon.de'den mi almak lazım, bizim elektrik Avrupa ile aynı sanırım
Evet Avrupadaki amazonlardan alışveriş yapmak lazım ABD de 110 V geçerli ve ürünler TR uygun degil.
-
Amazon'dan almanın hiçbir anlamı yok artık ucuza felanda gelmiyor tam tersi daha pahalı oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 5 Kasım 2020; 3:11:25 > -
Boş kart ile alın. 988 oyro yapıyor toplamda, bir gün stok girerlerse öder geçersiniz. Girmezlerse de kaybınız olmaz.
merhaba
deneyimli Amazon kullanıcılarına bir sorum var Amazon Germany, amazon Türkiye üstünden satış yaptığı bazı ürünlere gümrük depositosu eklemiş. bazı ürünlerde ise böyle bir deposito yok görünüyor. Mesajla sorduğum görevli vergi eklenir derken telefon görüşmesi ile vergi yok deniyor. bu iki linke göre vergi konusunda ne düşündüğünüz. ithalat için 1850db için ayrıca para ödenecekmi ne dersiniz ? şimdiden teşekkürler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: etayfunmerhaba
deneyimli Amazon kullanıcılarına bir sorum var Amazon Germany, amazon Türkiye üstünden satış yaptığı bazı ürünlere gümrük depositosu eklemiş. bazı ürünlerde ise böyle bir deposito yok görünüyor. Mesajla sorduğum görevli vergi eklenir derken telefon görüşmesi ile vergi yok deniyor. bu iki linke göre vergi konusunda ne düşündüğünüz. ithalat için 1850db için ayrıca para ödenecekmi ne dersiniz ? şimdiden teşekkürler...
amazon kendi sattığı ürünlerde gümrük ve kargo dahil fiyat verir ayrıca gümrük ödemezsiniz,üstte verdiğiniz link için istisna olacağını sanmam,sadece belirtmemişlerdir.
edit:son sayfada alttaki link için gümrük vergisi dahil edilmiştir derken üstteki link için herhangi hir gümrük ödemesinden bahsedilmiyor mağdur olmamak için emin olmadan alış veriş yapmayın.
Ayrıca edifier 1850 için fiyatı piyasadan baya uyguna geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilym@n -- 30 Kasım 2020; 9:44:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İllk linkteki ürün gümrük vergisi hariç girilmiş. İkinci linktekinde dahil ve bunu belirtmişler. İlk linkteki ürüne almanya için %18 gümrük vergisini eklerseniz zaten hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X