Şimdi Ara

AMAZON'DAN TL ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O senin sorunun araştırmadan ya da ana konuyu düzgün okumadan alıyorsan hak etmişsindir
  • Vakıfbank....

Kardeş amazonda sıkıntı yok. Vakıfbank kesiyor bunu.

3 sene önce iş için abd'de bulunuyordum. Ebay vasıtasıyla telefon, elektronik falan bir şeyler aldım. Tam hatırlamıyorum ama yüklü bir miktardı. Neyse ürünler elime geçtikten sonra bankadan çekilen paraya baktım 120 dolar kadar fazla. Oha dedim ne oluyor. Satıcıyla, ebay ile, paypal ile herkesle görüştüm biz normal fiyatını çektik dediler. Dekonta bakıyorum doğru söylüyorlar. Sonra aradım vakıfbankı. Dedim böyle böyle. Dediler yok öyle şey olmaz, yok biz yapmadık, yok ebay kesmiştir, yok vergi çıkmıştır, yok paypal kesmiştir falan filan. 1 hafta uğraştım. Şikayet şikayet üstüne. Sonra kendileri aradılar. İşte biz aracı kullanıyoruz da, komisyon alıyor da bilmem ne.

Yani sıkıntı vakıfbankta dostum. Benim de kulağıma küpe oldu. Bir daha kesinlikle kullanmam. Mesela garanti para kesmiyor. Çek ücretsiz kredi kartını onu kullan. Bunun için de vakıfbank ile görüş. Alabilirsen onlardan alırsın paranı.

• K3BL4 kullanıcısına yanıt
    Hak etmişsindir derken? Bir şey alcam diye her yeri didik didik araştırmak mı zorundayım
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    sen aldın mı parayı? yardım için teşekkürler bu arada
  • Switchiniz hayırlı olsuuun konu sonuçlanmış madem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    sağol bi sağ salim gelsin de
  • Amazondan arkadaşınız yollayacaksa bol havalı paketler var aliexpressden gelince gördüm bende balon gibi resmen sosis sosis havalı öyle bir şeye koysun yollasın hiç bişeycik olmaz ama neden direk buraya çekmediniz? Vergi içinse takarlar yine açıklamak zorunda kalırsınız

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    yok gelirken getircek türkiye'ye dönüyor.
  • Ne zaman dönüyor getirebilir mi? Bana da

• arkadaşlar 35 dolar para iadesi aldım amazon'dan live chat yerine bence email atın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.