Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya üzüldüm benim ki cumartesi günü geldi memlekete kadar da kargolar çalışmadığı için dağıtımı bugüne kaldı çok hızlı çalışıyolar ama hocam en kısa zamanda elinize ulaşır.Çok teşekkür ettim bu arada umarım en kısa zaman da kavuşursunuz hocam sizde farenize
  • Arkadaşlar DeathAdder'in yanında Free Shipping yazıyor fakat yine de kargo ücreti alınıyor galiba TR'ye getirildiği için. Bu kargo ücreti tam olarak kaç dolar ve sabit bir ücret mi ürüne göre değişir mi? Gümrükte takılmaması için -$100 içinde kargo ücreti yok sanırım. Cevaplarınızı bekliyorum.

EDIT: TC kimlikte yaş +18 mi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 22 Temmuz 2014; 0:21:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3 ürün almayı düşünüyorum toplam 117 dolar ediyor ürünler ayrı ayrı oldugu için yinedene vergi öder miyim ?
  • kapıda ödeme var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcoka

Arkadaşlar ürün bugün elime geldi resimleri yükledm
     Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

razer deathadderın eski versiyonunda çift tıklama sorunu vardı kronik bir sorun sanırım.2013 versiyonunda çözdüler bunu.

Ama maalesef razer deathadder 2013 amazonda türkiyedeki fiyattan bile pahalı siz nasıl 130 tlye aldınız acaba ?

buyrun buda linki

http://www.amazon.com/DEATHADDER-2013-EDITION/dp/B00ABS62C6

Ama sanırım siz eski sorunlu versiyonunu aldınız yani bunu;

http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Ergonomic-Gaming-Mouse/dp/B00AAS888S

Bende sipariş vereyim bakalım.

• quote:

Arkadaşlar ürün bugün elime geldi resimleri yükledm
     Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

razer deathadderın eski versiyonunda çift tıklama sorunu vardı kronik bir sorun sanırım.2013 versiyonunda çözdüler bunu.

Ama maalesef razer deathadder 2013 amazonda türkiyedeki fiyattan bile pahalı siz nasıl 130 tlye aldınız acaba ?

buyrun buda linki

• Wolftired kullanıcısına yanıt
    2. linkte olanı aldım hocam mousenin altında deathadder 2013 yazıyo tam hakim değilim ama kutusu falan ilk linktenin aynısı iki linkte ki ürün de aynı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

buyrun buda linki

İkisi de Razer Deathadder 2013. Bir önceki seri değil. Birisini Amazon.com satıyor. Diğerini başka bir satıcı. Ürün zaten 60 dolar civarında. 50 dolar da indirimli hali. Sorunlu değil ürün.

• quote:

2. linkte olanı aldım hocam mousenin altında deathadder 2013 yazıyo tam hakim değilim ama kutusu falan ilk linktenin aynısı iki linkte ki ürün de aynı sanırım.

Ürünler aynı, sıkıntı yok. Ben de alttakini aldım. 130 liraya maloldu böylece.
  • quote:

okey hocam sağolun.alttaki link amazonun kendi satışıymış okudum şimdi anladım.Hızlı kargoyuda kullanalım hızlı gelsin,daha doğrusu 30 tlmiz boşa gitmesin

Yukarıdaki arkadaşa diyecek birşey bulamıyorum.Amazon resmen bu fırsatı size sunmuş zaten.2-4 Gün aralığında dediyse ve kendi sitesinde birebir yazıyorsa bende bundan faydalanırım.Settrilyonlar kazanan bir firmaya 15$ koymaz herhalde ?

Ha şu dediğinize hak veriyorum kesinlikle haklısınız;

Onlar kargo için ellerinden geleni yapıyorlar,Türkiyeye pttye en hızlı şekılde ulastırıyorlar fakat ptt veyada surat kargo zıkkım turk firması bize zamanında ulastıramadıgı ıcın yıne 4 gunu gecıyor.Aslında amazonun 4 gunde ulastırmasında sıkıntı yok.Emınım onlar 2 gunde turkıyeye gonderıyorlardırda,buradakıler bunu başaramıyorlar.Türk zıkkım kargo firmalarınında işlerini dogru yapmadıklarından bu para onlara giriyor.

Ama lütfen bunuda bize yükleyerek suçu bize atmayın lütfen.Ne fırsat verildiyse kullanmak herkesın hakkıdır.Bu aslında benım umrumdada değil bu yaz tatılınde amerikaya gidip geliyorum sponsor ve tanıdıklarım sayesınde oradan istediğim şeyi alıyorum kutusunu at getir türkiyeye kullan,Bu kadar basit.

Yazdıkça yazasam geliyor bu ülke aklıma geldikçe,yediğim kazıklar,Arabam HONDA CIVIC e hergun litresi 5 tlden benzin almaktan bıktım.Neden bende 0.50$ a benzin koyamıyorum ? Neden $100 lık kulaklıga 700 tl veriyorum ? Neden kullandıgım her malın ½50 si vergi ? Neden asgari ücret burada 850 tlde amerikada saati 10$ oluyor ?

Neden hep biz kazıklanıyoruz ?

Ve yobazlık hakim olduğunca ileri gidemiyoruz...

Kanlarındamı var çözemiyorum artık bu yobazlığı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Ürünler aynı, sıkıntı yok. Ben de alttakini aldım. 130 liraya maloldu böylece.

Hayırlı uğurlu olsun.Ben amerikadan elden alacağım.Hızlı kargo olayı resmen bu türkler yüzünden amazona girecek.Ve bu 15$ benım bogazımdan gecmez.Türkiye yuzunden amerikaya $1 zarar gelsın ıstemıyorum.İsterse cebımden cıksın yeterkı o bayraktaki yıldız eksik olmasın.Onların iyi niyeti yeter,güler yüzleri yeter.
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun.Ben amerikadan elden alacağım.Hızlı kargo olayı resmen bu türkler yüzünden amazona girecek.Ve bu 15$ benım bogazımdan gecmez.Türkiye yuzunden amerikaya $1 zarar gelsın ıstemıyorum.İsterse cebımden cıksın yeterkı o bayraktaki yıldız eksik olmasın.Onların iyi niyeti yeter,güler yüzleri yeter.

Dediğimden bir gram birşey anlamamışsınız. Tebrik ediyorum. Neden biz kazıklanmak zorunda kalıyoruz diyorsun ya. Amazon Türkiye'ye yollamayı keserse esas kazıklanmayı görürsün. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 22 Temmuz 2014; 3:01:50 >
  • quote:

quote:

Dediğimden bir gram birşey anlamamışsınız. Tebrik ediyorum. Neden biz kazıklanmak zorunda kalıyoruz diyorsun ya. Amazon Türkiye'ye yollamayı keserse esas kazıklanmayı görürsün. Kolay gelsin.

Yukarıdada dedim ya görmediniz herhalde.Ben zaten bu aylarda amerikaya sıksık gidip geldiğim için benim pek umrumda olmaz.Ben zaten ürünümü orada bakarım ederim beğenirim,Güler yüzlerine baka baka alırım.En azından o vatandaki suratsız zıkkım sütü elemanları görmem.sezon ortasındada siparişimi hızlı kargoyu kullanarak yaparım,Geç kalırsada $15 dolarlık parayı iade almam.Çünkü konu amerika çaplı firma amazon olunca bende onların iyi niyetini suistimal etmem.

Siz benim yazdıklarımdan ne anladınız ben bunu merak ettimde

• quote:

quote:

quote:

Yukarıdada dedim ya görmediniz herhalde.Ben zaten bu aylarda amerikaya sıksık gidip geldiğim için benim pek umrumda olmaz.Ben zaten ürünümü orada bakarım ederim beğenirim,Güler yüzlerine baka baka alırım.En azından o vatandaki suratsız zıkkım sütü elemanları görmem.sezon ortasındada siparişimi hızlı kargoyu kullanarak yaparım,Geç kalırsada $15 dolarlık parayı iade almam.Çünkü konu amerika çaplı firma amazon olunca bende onların iyi niyetini suistimal etmem.

Benim mesajımı alıntıladğınızda "yıldızları eksilmesin" falan demişsiniz de ondan dolayı bir an üstüme alındım. O zaman aynı fikirdeyiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim mesajımı alıntıladğınızda "yıldızları eksilmesin" falan demişsiniz de ondan dolayı bir an üstüme alındım. O zaman aynı fikirdeyiz.

yıldızları eksilmesin derken amerika bayrağından bahsediyorum

• quote:

Ürün kargo şirketine varınca size i-parcel'den bir mail gelecek. i-parcel Amazon'un Amerika'da anlaşmalı olduğu kargo şirketi. Sizden TC Kimlik numaranızı isteyecek. Onu girin. Eğer girmezseniz ürünü yollamazlar ve Amazon'a geri döner. O maile tıklayıp girerseniz sıkıntı yok.

Anlamadığım nokta burası: Biz zaten Amazon'a üye olup sipariş vermeden evvel bilgiler kısmından kimlik numarası giriyoruz. Bu yeterli olmuyor mu?

Kargo şirketinin kimlik numarası talebine en geç ne kadar sürede cevap verilmesi gerekiyor; bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Ürün kargo şirketine varınca size i-parcel'den bir mail gelecek. i-parcel Amazon'un Amerika'da anlaşmalı olduğu kargo şirketi. Sizden TC Kimlik numaranızı isteyecek. Onu girin. Eğer girmezseniz ürünü yollamazlar ve Amazon'a geri döner. O maile tıklayıp girerseniz sıkıntı yok.

Anlamadığım nokta burası: Biz zaten Amazon'a üye olup sipariş vermeden evvel bilgiler kısmından kimlik numarası giriyoruz. Bu yeterli olmuyor mu?

Kargo şirketinin kimlik numarası talebine en geç ne kadar sürede cevap verilmesi gerekiyor; bir bilginiz var mı?

Duyduğuma göre 1 hafta bekletip geri döndürme olayları varmış kimlik girilmezse. 1-2 günden birşey olmaz galiba.

• kassatura kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse sorun yok; arada saat farkı var ve e-posta kontrolü yapamazsam falan diye bir an endişelenmiştim. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Eğer öyleyse sorun yok; arada saat farkı var ve e-posta kontrolü yapamazsam falan diye bir an endişelenmiştim. Teşekkür ederim.

Önemli değil.
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    Şimdi i-parcel'den de e-posta geldi. Kimlik olayını hallettim. Amazon da ürünün kargoya verildiği onayını bildirdi. Sanırım bundan sonrası beklemek...

Tahmini varış süresini 6 Ağustos olarak gösteriyor. 26 Temmuz'da gelmesi çok zordur sanırım? Yoksa bayram sonrasına kalacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.