Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de bu ürünü almayı düşünüyorum :
    http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506/dp/B003VAK1FA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406020164&sr=8-1&keywords=Logitech+Z506

Sizce bir şey olur mu ? Deneyimli abilerim bi yardım edebilir misiniz
  • arkadaşlar bilen arkadaşlara bir sorum var;

Razer Deathadder mouse alacağım.

Amazonda;
    http://www.amazon.com/R...linkId=SQXIEQZX3K3BVDVW (50 DOLAR)

Ebay;
    http://www.ebay.com/itm...ice&hash=item339265f07b
    (29 DOLAR)

Arada nerdeyse yarıyarıya fiyat farkı var.Sizce ebay'deki güvenilir midir?Orjinal midir?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Edit:İlandan kaldırılmış ebaydeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potcu -- 22 Temmuz 2014; 12:56:05 >

• vee sonunda benim ürün gelmiş çok dehşet birşey ama eli büyük olmayanlar sakın almasın öylece bakar sadece.

buraya 2 3 tane resim atıcam asıl resimler steelseries qck mousepad konusunun yanına inceleme tadında olacak link imzamda.

konu sahibine buradan birkez daha teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Temmuz 2014; 16:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

vee sonunda benim ürün gelmiş çok dehşet birşey ama eli büyük olmayanlar sakın almasın öylece bakar sadece.

buraya 2 3 tane resim atıcam asıl resimler steelseries qck mousepad konusunun yanına inceleme tadında olacak link imzamda.

konu sahibine buradan birkez daha teşekkürlerimi sunarım.

Önemli değil. Güzel güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Şimdi i-parcel'den de e-posta geldi. Kimlik olayını hallettim. Amazon da ürünün kargoya verildiği onayını bildirdi. Sanırım bundan sonrası beklemek...

Tahmini varış süresini 6 Ağustos olarak gösteriyor. 26 Temmuz'da gelmesi çok zordur sanırım? Yoksa bayram sonrasına kalacak.

Benim yeni aldığım ürüne de 4 Ağustos diyor. Ürün 4 gündür i-parcel depolarında duruyor. Anlamadım sebebini. Neyse bekleyecez bakalım.

edit: Ürünü depolarından çıkartmışlar. Yarın Türkiye'ye varmış olur. Bakalım yetişecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 22 Temmuz 2014; 16:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Önemli değil. Güzel güle kullanın.

daha güzelleri sizlerin olsun dostlarım.

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

devamı için

★Steelseries WoW Legendary MMO Mouse + Qck+ Catalcysm MousePad[TR'de İLK!]

http://forum.donanimhaber.com/m_86762389/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Temmuz 2014; 18:05:10 >

• kassatura kullanıcısına yanıt
    Sen az beklemişsin 1 haftadır bekliyordu benimki. Bugün Türkiye'ye yola çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Sen az beklemişsin 1 haftadır bekliyordu benimki. Bugün Türkiye'ye yola çıktı.

En iyisi hızlı kargoyu kullanmak bence.
  • Beyler bu kulaklığı almayı planlıyorum ileriki günlerde :http://www.amazon.com/gp/product/B00DPJBT9E/ref=s9_psimh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0Z47V5ZCGS5FKNE3E5E6&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846
    Türkiyede yok. Garanti falan sıkıntı onları sonra düşünürüm ama tam 99.99$ oluyor ve kargoyla şöyle:

Items: USD 99.99
    Shipping & handling: USD 15.48
    Total before tax: USD 115.47
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Order total: USD 115.47

Fakat şu vergiyi almıyor. Yani böylece alsam sorun çıkar mı?

• Türkiye'deki kargo şirketlerine para ödüyor muyuz arkadaşlar yoksa amazon tüm giderleri siparişi alırken ücrete yansıtıyor mu?
  • Amazondan baska hicbi yere para odemiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frostlamb kullanıcısına yanıt
    %99.99 cikmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • razer da 2013 e karar kıldım bayram sonu alcaıgım

mous padde kararsız kaldım

sizce steelseries qck mini işimi görürmü rahatmı
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için
  • Bana kucuk gelirdi, boyutlarina bakip alin bemce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan alinan urunlerin garantisi oluyor mu. Turkiye icinde garanti hallediliyor mu hallediliyorsa her seyi alacagim amazon uzerinden :)

• Dün akşam 12-1 gibi Deathadder sipariş ettim bende bugün sabah 10 gibi i-parcel den mailim de geldi durum şöyle herşey normal mi?
     Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]
  • Mouse ve kulaklik almayi dusunuyorum ikisi toplam 100$ geciyor sorun olur mu ayri ayri mi almak gerekli?
    Birde su tc kimlik olayi zorunlu mu?
  • Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    Hocam valla şanslısınız. Ben Cumartesi sipariş vermeme rağmen sizinle neredeyse aynı süreçteyiz. Action required from customer yazısının güncellenmesi ve kargo hareketlerinin devam etmesi gerekiyor; sonuçta kimlik numarasını yolladınız sanırım.

Ben ilk kez alışveriş yaptığım için dayanamadım ve e-posta ile bu durumu, kimlik numarası vermek dışında yapmam gereken başka bir şey olup olmadığını sordum. Cevap geldiğinde size de haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

razer da 2013 e karar kıldım bayram sonu alcaıgım

mous padde kararsız kaldım

sizce steelseries qck mini işimi görürmü rahatmı

Ben trden aldım qck mini'yi eski mousepad'imden daha büyük hocam öyle diyeyim size ki bf3,lol falan oynuyorum her türlü boyutu yeterli gelir. Yalnız elde çok terleme yaptı malzemeden midir yoksa yaz ayından mıdır bilemiyorum. Memnuniyetsiz olduğum ama mousepadden dolayı mı emin olamadığım tek nokta o

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.