Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Amazon ne zaman Türkiye ye ürün göndermeye başladı en son göndermiyordu?

1 sene olmuştur belki. Ama ben de kesin bilmiyorum.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    2 gün oldu yollayalı -_-
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    Tarih Saat Durum Detay
    22 Tem 2014, Salı 13:34 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı    
    24 Tem 2014, Perşembe 15:03 Daǧıtıcı Acenteye İletildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Tarih Saat Durum Detay
    22 Tem 2014, Salı 13:34 Gönderi Bilgisi Veri Girişi Yapıldı    
    24 Tem 2014, Perşembe 15:03 Daǧıtıcı Acenteye İletildi

Yarın Yurtiçi dağıtıma çıkartır. Belki 1 gün şehre gelmesi sürer. Ondan sonra dağıtıma çıkartır.
  • beyler haftaya da 2013 alcaktım fiyat 65 dolar olmuş

tekrar 49 dolara düşme ihitmali varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

http://www.amazon.com/gp/product/B00ETI275K/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00ETI275K&linkCode=as2&linkId=JHOJ4H3CPLNRDZVU

Yukarıdaki ürün amazonun. Zaten senin verdiğin linkteki ürün bir alt generation. Discontinued by Manufacturer alt generation demek.

Fiyatı böyle verdi
    Items: $169.95
    Shipping & handling: $23.46
    Total before tax: $193.41
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $85.02
    Order total: $278.43

%50 vergi var bunun 50 dolarını geri iade alırsın tahminimce. Çünkü vergi %20 normalde. Ben hiç vergili ürün almadım bunu bilen arkadaşlar varsa söylesinler

Sizin link attığınız 'Direnched' modeli.Benim baktığım model farklı solo hd.

Bestbuyda 10$ daha fazla amazona göre.Oradan alacağız artık.Hızlı kargo varmı bestbuyda ?

• Site süpermiş.
  • Oha falan oldum supermis harbiden. Tesrkkurler site icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 25 Temmuz 2014; 1:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanbtl

Bende durum hala böyle ama i-parcel'den hareket etmiş sanırım "Package has left the carrier facility" diyor ama Amazon'a dönüyor olmasından korkuyorum
     Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

Yok hocam; sanmıyorum. Konunun ilk mesajında yol haritası var. Önce New Jersey'den Kentucky'ye, sonra geri New Jersey'e dönecek ürün. Amaçlarını anlamadım; zira NJ zaten daha doğuda. Galiba sistem böyle işliyor.

Bana e-posta geldi; ancak sadece kargo bilgileri ve son olarak nerede olduğuyla ilgili e-posta geldi. Yani pek ilgili değiller. Ürün ise hareket halinde. Muhtemelen ikimizin ürünü de en geç 2 Ağustos Cumartesi, en kötü ihtimalle de 4 Ağustos Pazartesi gelmiş olur.

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

http://www.amazon.com/Razer-Battlefield-Taipan-Ambidextrous-Gaming/dp/B00F9XE8Y2/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1405896914&sr=1-2&keywords=razer+taipan

Bu ürün bu fiyata ne diyorsunuz arkadaşlar? Siparişi verip bekleyelim mi bayram sonrasını?

Bana bayaa uygun geldi fiyat hocam. Trdeki siteleri falan da araştırdım 310 tl civarı diyorlar adekste hepsiburadada vs.
    Şu anki mouse'um logitech g600 ama alışamadım zorlanıyorum kullanırken
    Yeni bir mouse almak istiyorum o yüzden. Razer deathadder 2013 vardı aklımda ama bu fiyata görmüşken bunu mu alsam diyorum. Siz alacak mısınız?

• aktwitter kullanıcısına yanıt
    Benim en yukaridaki mesajimi gorduyseniz fiyatin ne kadar iyi oldugunu anlarsiniz.Fiyatin hep dusecegini zannetmem artadabilir yakin zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: arke9

Benim en yukaridaki mesajimi gorduyseniz fiyatin ne kadar iyi oldugunu anlarsiniz.Fiyatin hep dusecegini zannetmem artadabilir yakin zamanda

Fiyat güzel hocam ona şüphe yok da ürn deathadder ile kıyaslandığında ne durumda acaba. Benim isteğimi karşılar mı kafamdaki soru işareti o. G600 kullanıp alışamadım buna da alışamazsam deliririm herhalde

• hatırlaa H kullanıcısına yanıt
    Amazonun sattığı mause da Core 3 açık hocam. Diğerinde kendin alıp aktive ediyorsun.

• Benim alet dağıtımda gözüküyor ama hala gelen giden yok. Acaba yarın dağıtım yapıyorlar mı?
  • Hocam asıl durum i-parcel de .Tracking ID'yi buraya yazıp bakabilirsiniz.Benimkinin gümrük işlemleri yapılıyor sanırım pek anlayamadım ama hayırlısı :D
     Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

Edit:Linkhttps://www.i-parcel.com/secure/track.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanbtl -- 25 Temmuz 2014; 17:42:46 >

• Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    Allah Allah... ben oradan bakınca çok gerideki hareketleri görüyorum. Amazon'daki daha ileride.

Link atabilir misiniz hocam?

Ekleme: Şimdi baktım da benimki daha Received at i-Parcel kısmında. Sizin ürün Kentucky'ye hiç uğramamış; hep New Jersey'de kalmış gibi görünüyor.

Kısacası sizin ürün bir ihtimal yarına; ama büyük ihtimalle Perşembe - Cuma gününe ulaşır.

Benimkisi ise Cumartesi'ye kadar ulaşırsa şanslıyım. Yoksa 4 Ağustos'a yolu var... geç olsun, güç olmasın diyeyim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 25 Temmuz 2014; 17:50:08 >
  • Ben daha sonra sipariş etmeme rağmen benimki ilk gelecek sanırım .İnşallah siznkide en yakın zamanda gelir
  • Razer DA 2013 alan arkadaşlar, ürünü kaç $ dolar'a aldınız ? Bana sanki fiyatı yükselmiş gibi geldi, 50$ küsür dolar değil miydi ? Şuan fiyatı 68$ olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 25 Temmuz 2014; 19:49:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.