Şimdi Ara

Amazon.de 40 € ye 10 € indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de yaşayan müşterilerimize Ramazan ayı başlangıcına özel olarak 10 € indirim veriyoruz.
    Nasıl katılabilirim?
    Toplam sipariş tutarı en az 40 € olacak şekilde seçtiğiniz ürünleri alışveriş sepetine ekleyin.
    Alışverişi tamamlama adımında "Hediye kartı ya da promosyon kodu ekle" yazan kutucuğa "RAMAZAN" indirim kodunu girdiğinizde, 10 € indirim otomatik olarak sipariş tutarından düşülecektir. Daha fazla bilgi için lütfen yardım sayfamızı ziyaret edin.

Katılım Şartları
    12.06.2017 tarihine kadar sadece Amazon tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde geçerlidir.
    Kitaplar, takvimler, dijital ürünler, hediye kartları ve 3. taraf satıcılar tarafından satılan ürünler bu kampanyanın dışındadır.
    Sadece Türkiye’deki teslimat adresleri için verilen siparişlerde geçerlidir.
    Sadece yetişkinler tarafından kullanılabilir.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Her müşteri sadece bir promosyon kuponu kullanabilir. Bu kuponun şartları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen yardım sayfamızı ziyaret edin.

İndirim kodu: RAMAZAN

• Kitaplar, takvimler, dijital ürünler, hediye kartları ve 3. taraf satıcılar tarafından satılan ürünler bu kampanyanın dışındadır.

Ne kaldı geriye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 28 Mayıs 2017; 1:1:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyeye yolluyorlar mı

• drvimu kullanıcısına yanıt
    skechers ayakkabı gözüme kestirmeye çalışıyorum ama bulamadım
  • Amazon app ayarlar bölümünde almanya sectigimde dil olarak türkçe secenegi Cikmiyor. Nasıl turkce yaparim uugulamayi. Bilenlerden yardim rica.

• bazı ürünler
  • sigona S kullanıcısına yanıt
    Hb da korayspor indiriminde gecen hafta. Skechers lar guzel fiyata gitti keske yakalasaydiniz.

• helpgod kullanıcısına yanıt
    farketmemişim
  • Vergi işi bozuyor

• Gümrük vergisini napıyoruz, 40 eurya ne kadar biner
  • Elin gavuru ramazan kampanyası yapmış helal olsun

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 👏🏻

• zaten alacaklar için iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.