Bildirim
Amazon.de'den alınan PSU Türkiye uyumu?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun hocam, avrupadan alınan ürünler Türkiye ile uyumludur dönüştürücüye vs gerek yok... Ben de bugün amazondan Evga supernova 750 g2 aldım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyksel06 -- 2 Mart 2017; 14:36:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanyksel06
Hayırlı olsun hocam, avrupadan alınan ürünler Türkiye ile uyumludur dönüştürücüye vs gerek yok... Ben de bugün amazondan Evga supernova 750 g2 aldım :)
seninde hayırlı olsun , içimi rahatlattın, ben dönüştürücü vs işinde çok pinpirikliyimdir uyuz olurum öyle şeylere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana da hayirli olsun aynisinin 650w ni kullaniyorum bende guzel psu.
Valla hocam psu konusunu çok araştırdım türkiyede elektrikler malum ne zaman kesileceği vs belli olmuyor, kasayı toplamak için o kadar para gömdüm parçalara bi zarar gelmesini istemem o yönden psu belki de sistemin en önemli parçası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyksel06 -- 2 Mart 2017; 14:57:36 > -
Kesinlikle ayni sekildw dusunuyoruz bende baya arastirdim
quote:
Orijinalden alıntı: osmanyksel06
Valla hocam psu konusunu çok araştırdım türkiyede elektrikler malum ne zaman kesileceği vs belli olmuyor, kasayı toplamak için o kadar para gömdüm parçalara bi zarar gelmesini istemem o yönden psu belki de sistemin en önemli parçası :)
Aynen katılıyorum, o yüzden dönüştürücü vs kullanacaksam fazla para verir buradan alırım. Elektrik dengesizliği sistemi bitiriyor. -
Hocam amazon.de'den aldığın ürünlerin hiçbirinde dönüştürücü kullanmazsın merak etme. Dönüştürücü amazon.com'dan alınan ürünler için gerekli. -
Çeviriciye gerek yok. Fiş zaten avrupa fişi çıkar içinden. -
Cevap için teşekkürler -
Güç kaynakları genelde uyumlu olur amerikadan alsan bile, universal yapılır yani. Sipariş vermeden sitesinden girip voltaj değerlerini görebilirsin. -
Ben amazon.de den corsair vs450 alali 1 yil oldu suana kadar bi sorun cikarmadi
Diğer arkadaşların da söylediği gibi dönüştürücüsüz kullanabilirsiniz Hayırlı olsun Ekleme yapayım Ürünü Amazon.com'dan alsaydınız dönüştürücü ihtiyacı duyacaktınız Yani psu kablosu farklı olacaktı benim bildiğim ve şuan tr'de kullandığımız psu kablolarından birini edinip kullanabilirdiniz Bilgilendirmek istedim Hayırlı günlerde kullanın. -
Merhaba,
Eğer siparişini verdiğiniz güç kaynağının ürün kodu -EU ile bitiyorsa hiç bir sorun yaşamadan Türkiye'de kullanabilirsiniz. İçinden Avrupa prizleri'ne uyumlu kablo çıkmakta ve bu kablolar Türkiye'de kullanılanlar ile bire bir aynı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X