totalde 50 dolar bile etmez indirim hallerindeyken. 980 tl gözünüze çok gelebilir ama para değildir |
Amazon durmuyor: Prime üyelerine Aralık'ta toplamda 980 TL'lik 9 oyun hediye (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
prime alsam bu oyunlar nasıl benim olacak steam kodu mu veriyor bilmediğimden soruyorum 8 liraya çok iyi çünkü
-
Önceki aylarda epic, eagames, uplay, gog keyi verdi hocam steam keyi daha hiç vermedi sanırım.
-
Ben becerip oyunları alamıyorum. Her oyun için farklı sitelere yönlendiriyor. Nerede yanlış yapıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi eski oyun
-
Bilgisizliğimi mazur görün bu oyunları nasıl alıcaz?
Amazon gaming uygulaması-sitesi üzerinden kitaplığamı ekliyoruz yoksa steam kodumu alıyoruz ve aldık indirdik sonra iki üç ay geçti diyelim amazon prime üyeliği iptal edilince oynanabiliyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 23 Kasım 2021; 19:40:36 >
offff neler oluyor.. Amazon prime bizim için lüks
-
Bizim reiste anca zam verir. Aralıkta 980 tane zam alırsak şaşmam. Adam ekonomist.
Mesela NFS yi aldın diyelim. Origin üzerinden etkinleştiriyorsun oyun tamamen senin oluyor üyeliği iptal etsen bile kullanıyorsun
-
Hocam diyelim a uygulaması var.
a uygulamasını sahibine diyo senin uygulaman kaç para. Adam diyo 1 para.
Diyo sen bu uygulamayı 1 senede kaç kişiye satarsın. 1 milyon kişiye. Amazon diyo sen 1milyon alacaktın al sana 2 milyon.,
Adamla anlaşıyolar 1 ay oyunu bedavaya verecekler.
Bundan sonra diyelim amazon bu oyunu normal şartlarda 10 birimlik bir üyelik ücretine sahip aboneliğin içine ekledi. Bu aboneliği 10 milyon kişi alırsa kar edecek. Şimdi bu 10 birimlik ücreti 5 birime indirirse 20 milyon kişinin bu aboneliği alması muhtemel. Sonuçta 1 kişide alsa 20 milyon kişide alsa 2 başta 2 milyonu vermiş.
Adam 20 milyon kişi bu üyeliği alınca kar ediyo ama dediğim gibi başta maaliyet abonelik sayısından bağımsız olduğu için türkiye gibi 5 birim verecemeyecek ülkelere gelip 1 birimden satabiliyo.
Zaten adam 5 birimlik aboneliklerden maaliyetini karşılamış. Sende 5 birim veremeyecek durumdasın. Bu sebeple amazon aslında senden kar edememiş oluyo. Yani 0 tl kazanıyo. Ama sana 5 birim yerine 1 birime satacak olursa az kar ediyo ama genede kar ediyo.
Bunu dışında a uygulamasıda hem para alıyo hem de amazon gibi büyük bir şirket üzerinden uygulamasının şirketinin reklamını yapmış oluyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqlotkobo -- 23 Kasım 2021; 20:59:32 >
-
Tek sorun indirmeleri oluyor. Ama hallederiz :D
Bir de şu var. Sadece verdiği bu oyunlar haricinde bir sürü oyunlarda ek paketler sunuyor. Mesela arada bir LOL oynarım. Onun içinde 650 RP, 1350 RP lik bir kostüm ve 3-4 tane daha ıvır zıvır veriyor her ay. Bunları parayla almaya çalışsan minimum 100 TL ödersin. Ki bu sadece bir oyun için verdikleri. Kaç tane oyun için ek paket veriyor ve bunlar sadece aylık 8 TL.
Amazon video'ya da göz attım. Baya güzel diziler var. Adamlara helal olsun. Bu kadar şeyi aylık 8 TL'ye veriyorlar.
-
hocam key veriyor yani siz prime mısınız şimdi neyin keyini veriyor
-
-
Teşekkürler
-
her ülkeye özel fiyatı var resim atığınız siteye giriş yapıyorum bende.
Normal amazon.com.tr de başlatın prime hesabınızı sonra oradan giriş yapın hocam.
-
Helal olsun Amazon be.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her konuda böyle bir yorum oluyor…
amaç yenisini aldırmak, amaç para harcatmak, amaç tüketmek…
büyük oyunu çözdünüz helal olsun, evet teknolojisinden faydalandığınız şirketlerin hayatta kalabilmesi için sürekli ürün satması gerekiyor bu bir gerçek. Kimse babasının hayrına ekran kartı üretmiyor, oyun da üretmiyor.
ama gtx 660-680 gibi 10 senelik ekran kartlarıyla da bir zahmet her oyunu oynamayı beklemeyin, ileri teknoloji grafik veriyor senin kullandığın donanımın haberi bile yok bu teknolojiden. 10 yıllık kart için de komplo teorisi yorumları yazmayın lütfen. Gelişen teknolojiye ayak uyduramaz o kart, bilerek yavaşlatılma ya da uyumsuzlaştıema falan yok ortada.
Tm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X