|
Bildirim
kartımdan her ay çekilen o minik tutar helal olsun Jeff brom
|
8 liraya nasıl veriyo bunları aklım almıyor
|
Bırakın burun kıvırsınlar abone fazla olunca zam gelir.
|
Sadece ücretsiz ve hızlı kargosu için bile değer. Her ay en az 10 alışveriş yapıyorum. Hepsini 24 saat içinde ücretsiz kargo olarak kapıma getiriyor. Prime video,oyunlar,twitch aboneliğide ekstraları. Bu paraya bu hizmetlere halen daha burun kıvıranlar var. |
Nfs icin bile alınır
|
Bizim reiste anca zam verir. Aralıkta 980 tane zam alırsak şaşmam. Adam ekonomist.
|
Demek ki oyun sektöründe ciddi Kar var. 😄
|
Ayda bi giriom twerkci hatunlara abone atiom :) seviniyor garibanlar 3 5 de bizim icin atiyorlar sonra cikiyorum prime gamingi supuruyorum ordan prime videoya sekiyom pek bisi olmasada bisiler buluyoruz bi kac bi alisverisde yapiyoruz kargo bedava iyi oluyor :)
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1 aylık mı oynanabiliyor yoksa sınırsız mı veriyor? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu aykileri beğenmedim ama film için duruyoruz sonuçta. Açıp hiç birini oynayacağımı sanmam frostpunk'u epic dağıtmıştı. Kasım'dakiler efsaneydi Dragon Age, Control falan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Anarsist_ -- 23 Kasım 2021; 0:17:52 > |
|
Sadece ücretsiz ve hızlı kargosu için bile değer. Her ay en az 10 alışveriş yapıyorum. Hepsini 24 saat içinde ücretsiz kargo olarak kapıma getiriyor. Prime video,oyunlar,twitch aboneliğide ekstraları. Bu paraya bu hizmetlere halen daha burun kıvıranlar var. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 23 Kasım 2021; 11:4:17 > |