< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon e-hediye 60 tl +, 50tl wp (3. sayfa)
-
-
yapıkredi banka kartının sanal kartı olur dimi arkadaşlar?
-
Olur tabi ki..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oldu hocam aldım.Keşke world puanı amazonda 60 tl hediye ile birlikte kullanabilsek. 50+60 tl kafadan 110 tl indirimle kablosuz bir mause arıyorum.
-
Bilgilendirme için teşekkürler, tam da 500 TL'nin üzerinde bir ürün alacaktım çok iyi oldu, hem alıp kendime gönderdim hem de ürünü alırken 500+60 şeklinde kullanabildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yararlandık teşekkürler
maximumda +40+25 oluyor.
olmuyormuş maximum kampanyalarına dahil değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkm5838 -- 26 Nisan 2022; 1:49:12 > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler. Valla bu puanlar yakıtların arttığı bu dönemde resmen ilaç gibi geliyor. Tekrar teşekkürler.
-
Amazon da bu ay sadece yapı kredi kampanyası mı var.
-
Card finans da vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamda dün denemek için 10 tl hediye kartı almıştım kendime hay aklıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana da aynısını dedi. Hanıma hesap açtım ama
-
Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kampanya şu an aktif değilmiş. Ne zaman aktif olur bilmiyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esayil -- 26 Nisan 2022; 14:39:20 > -
Arkadaşlar kampanya var mı yok mu şu an?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün katılım yapmıştım bugün nasıl olsa aktiftir diye attım 500 lira ama gelen giden bir şey yok.
wp harcama için eskiden hepsiburada ve gittigidiyor vardı onlarda da kullanılamıyor
-
bitmiş sanırım artık gözükmüyor
-
Kampanya detaylarını görebilen var mı hangi tarihe kadar geçerliydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 Mayıs
yukarıda paylaşılan linke tıkladığımda kampanyaya katılım sağlayıp sağlayamadığıma dair bir şey çıkmıyor. daha önce e-hediye kartı kullanmadım aslında. neden böyledir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X