Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
163
Favori
145.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Almanya’da Fire stick 4K 40€’ya düştüğünden almayı düşünüyorum ama bir sorum olacaktı. Herhangi bir VPN üyeliğini fire stick üzerinden tanımlayıp Iptv veya Netflix uygulamalarıyla kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorantobiaS

Amazon Almanya’da Fire stick 4K 40€’ya düştüğünden almayı düşünüyorum ama bir sorum olacaktı. Herhangi bir VPN üyeliğini fire stick üzerinden tanımlayıp Iptv veya Netflix uygulamalarıyla kullanabiliyor muyuz?
    iptv ve netflix uygulamaları için VPN e gerek yok sorunsuz çalışıyor...
  • amazon.com yerine amazon.de den getirtilebilir fire tv stick 4k - 40 eur için vergi alınmaz.. TR ye gönderim yapılıyor sanırım amazon.de den, bu alternatifi de düşünebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 19 Kasım 2018; 16:35:4 >
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    VPN kullanmak istememin iki sebebi var:
    - Almanya Iptv konusunda biraz hassas.. Illegal yayınların izlendiğini tespit edebilme imkanları var.
    - Netflix ile Almanya içerikleri yerine Amerikan içeriklerine ulaşmak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar isteyene yeni "fire tv stick 4k" yı 350 tl ye getirtebilirim ilgilenenler pm den ulaşabilirler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorantobiaS

VPN kullanmak istememin iki sebebi var:
    - Almanya Iptv konusunda biraz hassas.. Illegal yayınların izlendiğini tespit edebilme imkanları var.
    - Netflix ile Almanya içerikleri yerine Amerikan içeriklerine ulaşmak istiyorum.
    Cihazın alındığı/satış yapıldığı ülkeye göre mi, ya da kurulumda/ayarlarda bu özellik değiştirilemiyor mu acaba?
  • NTFS desteği olmadığı için harici bir HDD bağlayıp içerisindeki 35-40 GB'lık video dosyalarını oynatması mümkün olmadığı için Fire TV Stick 4K almaktan vazgeçtim gibi.

Benim gibi yüksek boyutlu 4K HDR videolarınızı nasıl oynatıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

NTFS desteği olmadığı için harici bir HDD bağlayıp içerisindeki 35-40 GB'lık video dosyalarını oynatması mümkün olmadığı için Fire TV Stick 4K almaktan vazgeçtim gibi.

Benim gibi yüksek boyutlu 4K HDR videolarınızı nasıl oynatıyorsunuz?
    cihaz bir media player değil zaten hdd bağlayıp 35-40gb oynatabilmesini beklemiyoruz cihazdan... cihazın plug and play oluşu ve kullanım kolaylığı ve apss leri , seyehatler de kolaylıkla yanınızda taşıyabilmek asıl amaç...

..hdd bağlayıp 4k filmleri oynatmak istiyorsanız media player kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 21 Kasım 2018; 9:32:8 >
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazda zaten usb giriş yok. otg kablo ile de dediğin gibi fat32 destekler. 4k filmleri kodi ile nas üzerinden izleyebilirsin belki ama performansı nasıldır bilmiyorum. Bunu bende merak ediyorum. Arkadaşın dediği gibi cihazın asıl işi streaming platformları izletmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

cihaz bir media player değil zaten hdd bağlayıp 35-40gb oynatabilmesini beklemiyoruz cihazdan... cihazın plug and play oluşu ve kullanım kolaylığı ve apss leri , seyehatler de kolaylıkla yanınızda taşıyabilmek asıl amaç...

..hdd bağlayıp 4k filmleri oynatmak istiyorsanız media player kullanabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    İşte media player niyetine düşünmüştüm, Netflix'i Amazon Video'yu TV'den 4K olarak izleyebiliyorum zaten ama almamın gereksiz olacağı kanısına vardım.
  • Fire tv stickte sesli komut türkçe/ingilizce verimli çalışıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.donanimhaber.com/ARM-tabanli-Windows-bilgisayarlar-geliyor

Windows ARM emülatörü - fire tv ve türevi cihazlara da kurulabilecek mi acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 23 Kasım 2018; 15:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

https://www.donanimhaber.com/ARM-tabanli-Windows-bilgisayarlar-geliyor

Windows ARM emülatörü - fire tv ve türevi cihazlara da kurulabilecek mi acaba...
    Link açmadı.https://www.donanimhaber.com/ARM-tabanli-Windows-bilgisayarlar-geliyor--88043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Kasım 2018; 16:34:59 >
  • Merhaba bende fire 4k alarak aranıza katıldım, asıl amacım netflixdi fakat açar açmaz uygulamaya girmeye çalıştığımda indirme kısmında unavailable yazıyor. CetusPlay ile kurmaya çalıştığımda netflixi kurmuyor anlık hata olabilir mi. Farklı uygulamaları kuruyor dolayısı ile cihazda sorun olacağını sanmıyorum, sorunun çözümü için herhangi bir önerisi olan var mı? Cihaz amerikan versiyonu

• Cihazla halen netflix kurabilmiş değilim apps den aradığımda artık görünmüyor YouTubeda da ekteki uygun değil uyarısını alıyorum, ilk etapta netflix için de aynı uyarıyı alıyordum. Cihazın menşeinden kaynaklanıyor olabilir mi? Amacım sorunsuz netflix izlemek ile daha sinir bozucu bir hal aldı durum. Yol gösterirseniz ona göre iade sağlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: impure

Merhaba bende fire 4k alarak aranıza katıldım, asıl amacım netflixdi fakat açar açmaz uygulamaya girmeye çalıştığımda indirme kısmında unavailable yazıyor. CetusPlay ile kurmaya çalıştığımda netflixi kurmuyor anlık hata olabilir mi. Farklı uygulamaları kuruyor dolayısı ile cihazda sorun olacağını sanmıyorum, sorunun çözümü için herhangi bir önerisi olan var mı? Cihaz amerikan versiyonu
    hesap açarken cihazda TR adres yazmayın... tüm adresleri amerika adresi ile değiştirin...
  • Fire TV Stick cihazımı (full hd modeli) Nisan 2018'de, Türkiye'den açtığım ve 2010 yılından beri kullandığım "amazon.com" hesabım üzerinden, henüz Türkiye'deyken, Türk menşeili kredi kartı kullanarak, Amerika'daki bir adrese sipariş ederek satın aldım.

ABD'deye gittiğimde eve teslim edilmişti. Orada kutusundan hiç çıkarmadım.

Türkiye'ye döndüğüm vakit çalıştırdığımda internete bağlama dışında (wifi seçme ve kablosuz ağ şifresini girme) hiç bir işlem yapmadığım halde stick ayarlarında ismim ve soyismim çıkmıştı. Bu duruma çok şaşırmıştım doğrusu.

Sanırım amazon hesap bilgilerinizi cihazın seri yada mac numarası ile eşleştiriyorlar. Bu sebebple de bazı uygulamaları kullanabiliyorken bazılarını kullanamıyoruz diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Fire TV Stick cihazımı (full hd modeli) Nisan 2018'de, Türkiye'den açtığım ve 2010 yılından beri kullandığım "amazon.com" hesabım üzerinden, henüz Türkiye'deyken, Türk menşeili kredi kartı kullanarak, Amerika'daki bir adrese sipariş ederek satın aldım.

ABD'deye gittiğimde eve teslim edilmişti. Orada kutusundan hiç çıkarmadım.

Türkiye'ye döndüğüm vakit çalıştırdığımda internete bağlama dışında (wifi seçme ve kablosuz ağ şifresini girme) hiç bir işlem yapmadığım halde stick ayarlarında ismim ve soyismim çıkmıştı. Bu duruma çok şaşırmıştım doğrusu.

Sanırım amazon hesap bilgilerinizi cihazın seri yada mac numarası ile eşleştiriyorlar. Bu sebebple de bazı uygulamaları kullanabiliyorken bazılarını kullanamıyoruz diye düşünüyorum..

Eğer stick ı amazondan alırsanız hesabınızla eşleştirilmiş şekilde geliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hesabınız eşleştirilmiş şekilde geliyor.. güzel bir uygulama aslında bu... ancak cihaz üzerindeki hesabı silip , yeni bir amazon usa hesabı açıp usa adresli bir hesap yazarsanız cihaza hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.. ben bu güne kadar en az 15-20 stick aldım amazon.com üzerinden .. hiç bir sıkıntı olmaz hesap konusunda... amazon.com hesabınızda tr adresiniz varsa kaldırıp usa adres girerseniz uygulamaları indirirken problem yaşamazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 26 Kasım 2018; 15:13:16 >
  • Amerikadan normalb4k olmayan versyonunu getirtsem kactan satabilirim? 1 tane kendime 1 tane satmak icin alicam.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.