< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 10 Ekim 2020; 21:29:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Amazon - Galaxy A30 - Spigen Rugged Armor Kılıf 29,87
-
-
Bu kılıflar fotoğraflarda hiçb güzel durmuyor ama ben Poco F1 için aldım daha kaliteli ve güzel koruyan bir kılıf yoktur eminim. En azından TR'de.
Görüntüsü biraz kaba oluyor ama kaliteli ve korunaklı olduğunu hissettiriyor tavsiye ederim şiddetle.
-
Hocam ben de alacağım da F1 için 54 lira gözüküyor. Pahalı değil mi? Gerçi daha da pahalıydı daha önce ama emin olamadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cesvaraponuribere
Hocam ben de alacağım da F1 için 54 lira gözüküyor. Pahalı değil mi? Gerçi daha da pahalıydı daha önce ama emin olamadım.Yok ben de o civarda aldım. Değer bence kesinlikle. Orada tipsiz gibi ama gören herkes beğendi. Ayrıca kaliteli olduğu hissediliyor yapısı oldukça sağlam.
-
Teşekkür ederim hocam.
https://www.amazon.com.tr/Spigen-Rugged-Serisi-AirCushion-Teknoloji/dp/B07KMJP2R1/
mi 8 lite için olanı da 27 lira, kullanan var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nihttps://www.amazon.com.tr/Spigen-Rugged-Serisi-AirCushion-Teknoloji/dp/B07KMJP2R1/
mi 8 lite için olanı da 27 lira, kullanan var mı
Hocam Spigen çalışanı gibi yazmış olacağım ama bundan 7-8 sene önce bile 4S'ime Spigen alıyordum bu markanın bu fiyatlara kılıfını buldun mu kaçırmamak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cesvaraponuribere
Teşekkür ederim hocam.47 TL'ye almışım Mayıs 2020'de hocam baktım şimdi.
-
Çok iyi kılıf. Bu kılıfın iPhone 7 modelini kullanıyorum.
ıphone xs içimn oneriniz varmı ?
-
Samsung a70 modelini kullanıyorum. Bu model uyar mı acaba benim telefona kasa olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uymaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X