Şimdi Ara

Amazon Hesabim Kapatıldı Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cyber Monday fırsatından yararlanıp kendime gaming laptopla bir iki eksik bir şeyler aldım. Yüklü bir mebla(en azından benim için) ödeyeceğim için maximum kartımın üzerine sanal kart açtım da aldım. Yalnız ya kart numarasını yazarken yada limti aktarırken 1 saatliğine aktardığım için amazon hesabımı blokladı. Öncesinde ve sonrasında aldığım tüm ürünleri durdurdu. Benden de son alışveriş faturamla, adım soyadım kartın son 4 hanesini istiyor. Şimdi kart bir kere sanal akrt ve yapılan alışveriş özeti sanal kartta değil sanal kartın bağlı olduğu asıl kartta gözüküyor. Tabiki de tahmin edeceğiniz üzere sanal kartla asıl kartın numaraları aynı değil. Birde kart annemin üzerine kayıtlı(tabi ki amazona girerken kartın sahibinin ismini yazarekn anneminkini yazıdm)Derdimi yetkiliye anlatabilmek için live chate girmeye çalıştım. İlla ki üye girişi yapmam gerekiyormuş. Doğal olarak giremedim.
    Şimdi ben bu durumda ne yapabilirim? Başka hesap açmaya kalksam amazon işe uyanır, bu sefer işin içinden çıkamayız Kısacası yardımlarınıza ihtiyacım var

• Hacı olayı çorba etmişsin.

Neden sanal kart açma gereği duydun anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmc'ye pm gonder bi. O bu islerden anliyordu.

Ama baska hesap acacaksanda baskasi adina ac.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karttan ücreti çekti mi?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Oh neyse ki mrsmc ben değilim

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Emek olmadan yemek olmaz. Orayi da kendisi doldursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacılar iki giremedik diye gömmüşünüz beni Şaka bir yana sağolun yardımlarınız için. Başka bir donanımdaş bir kardeşimi pmden el attı bana hallettik. Elemanların mailden atar yaptım. Çünkü en net ve açıklayıcı şekilde foto yolladım(içine yazı vs de ekledim) ilk başta kabul etmediler. Gene "illegible" buldular. Sonra heralde mailimin de etksiyle tekrardan baktılar. Sonra mail geldi ve tüm ürünlerim sağ salim shiplendi. Bu tarz çorba bir durumu olan herkes bana pm atabilir amazon sağolsun prosu olduk :)

• Bundan sonra Amazon sorunları için Matilist'e pm atın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

mrsmc'ye pm gonder bi. O bu islerden anliyordu.

Ama baska hesap acacaksanda baskasi adina ac.
    senin bunu yazmandan dolayı ara sıra insanlar bana pm atıyor hesabı nasıl açarız diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

senin bunu yazmandan dolayı ara sıra insanlar bana pm atıyor hesabı nasıl açarız diye

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.