Şimdi Ara

Amazon Kargo Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 1 yıl önce amazondan kargo ücretli ürün alıp bu kargoyu sildirebiliyormuşuz. Mikrofon almayı düşünüyorum şimdi.http://www.amazon.com/gp/product/B00ELNL740/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3SPLR0MSOYZ8O şu ürünü almak istiyorum. Ödeme kısmına gelince falan 3 kargo seçeneği geliyor. Biri en az 4 günde diğeri en az 17 bir diğeri ise en az 22 gün olarak gözüküyor. 3 ü de fiyat farkı yansıtıyor. Ben bu ürünü alıp kargoyu sildirebilir miyim ? Birde ilk alışverişim olacak Enpara kullanıcam. Yardımcı olabilir misiniz ?

• Kargo sildirme diye birşey yok hocam, o amazonun iyi niyetini kullanan arkadaşların yaptığı şey. Ondan sonra alışkanlık haline getirdiler ve hesapları kapatıldı. En ucuz kargoyu seçip alın aceleniz yoksa 22 gün yazsa da maksimum 2 haftaya gelir, adres girme aşamasında ID diye bir kısım var oraya alıcının TC kimlik numarası yazılacak, iparcel ürünü Türkiye'ye yollamadan kontrol ediyor TC yazmazsaniz sizden TC istiyorlar siz TCyi mail atıyorsunuz falan yani süre uzuyor, satıcı amazon.com olmasında ekstra fayda var ama fullfilled by amazon olan ürünlerde önce amazona geliyor kargoyu amazon yapıyor. Anakonu var mühendismurat beyin açtığı oradan nasıl alışveriş yapacağınızı detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ilk sayfada gerekli bütün bilgiler mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99980530

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım hocam teşekkürler. Sivasta öğrenciyim de 2 hafta sonra istanbula sömestr için gidicem. Burdaki yurt adresimi versem 2 haftaya yetişmez. İstanbul versem kalır falan ondan korkuyorum biraz :) Araştırayım az daha. Teşekkürler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.