Şimdi Ara

PTT Kargo Güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisikletimi satıyorum,bir alıcı çıktı İstanbul'dan.Adam havale ile ödemeyi kabul etmiyor ptt kapıda ödemeli istiyor.Daha önce hiç ptt kullanmadığım için güvenilir mi bilmiyorum.Daha önce kullanan var mı güvenilir midir? Sistem nasıl işliyor

• şu an kargoda ürünüm var bakalım nolacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapida odeme yurtiçi kargoda da var.Hbden ben oyle almistim gecen hafta.Bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

şu an kargoda ürünüm var bakalım nolacak

kapıda ödemli mi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

şu an kargoda ürünüm var bakalım nolacak

kapıda ödemli mi aldınız?

ürünün desisini hesaplamak için gerekli eşyaları getirmediler halbuki söylemiştim kendi yerlerinde hesaplayacaklarmış o yüzden alıcı ödemeli yapmak zorunda kaldım

• en erken 1 haftada teslim edilir.
  • Bu şekilde ürün satan var mı daha önce? Para mı nasıl alacağım ben?
    Adam tutturdu kapıda ödemeli diye.Müşteri çıkmışken kaçırmakta istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuksek lisans ve arastirma gorevliligi gibi onemli belgelerimi ptt kargo ile gonderdim hepsindedebi sikinti olmadan teslim ettiler ben begeniyorum

• ininal kart almıştım aylar önce güya gelecekti ptt kargo ile gelmedi, haber falan da verilmedi.
  • 20 gün oldu kargo bekliyorum bu kepazeliği çekeceksen ptt kargo ile yap işlemlerini.
  • en hızlı ve en iyi gönderme seçeneği neyse onu seç. Diğer türlü olunca adamlar bile söz veremiyor. Arkadaşın birine normal gönderme ile kaybolabileceğini söylemişler.
  • geçen ptt kargo ile sakaryadan izmire pc kasası yolladım 1 günde gitti ve sorunsuz.
    şaşırdım bu kadar hızlı olacaklarını tahmin etmiyordum.
    yani iyi paketlerseniz herhangi bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

en hızlı ve en iyi gönderme seçeneği neyse onu seç. Diğer türlü olunca adamlar bile söz veremiyor. Arkadaşın birine normal gönderme ile kaybolabileceğini söylemişler.

hocam peki ben parayı nasıl tahsil edeceğim hesabıma mı gönderecekler? bilginiz var mı?
  • Kitap gönderdim sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

en hızlı ve en iyi gönderme seçeneği neyse onu seç. Diğer türlü olunca adamlar bile söz veremiyor. Arkadaşın birine normal gönderme ile kaybolabileceğini söylemişler.

hocam peki ben parayı nasıl tahsil edeceğim hesabıma mı gönderecekler? bilginiz var mı?

hiçbir fikrim yok.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    ptt kapıda ödemeli cok masraflıdır ben leptop gönderdim o şekil adanaya 200 lira bana gelmesi gerekirken havale üçreti eve gelen makbuz üçreti kese kese 170 lira aldım töbe daha göndermem bu sekil.

ayrıca bisikletin üzerine ne kadar koli cuval varsa koyarlar jantıları hep eğilir kırılır

gönderirken kargo parasını sen ödüyorsun yoksa göndermezler...

paranı 1 hafta sonra eve gelen makbuz ile ptt kuyruğuna girip alırsın

+ isme göre havale yaparlar 150 liradan 15 lira keserler ++++ diye gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 17 Eylül 2013; 23:56:07 >
    PTT devlet güvencesi ile taşıma yapıyor he illa özel kargo kullanacağım diyorsan yurtiçi veya aras kargoyu tercih edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

ptt kapıda ödemeli cok masraflıdır ben leptop gönderdim o şekil adanaya 200 lira bana gelmesi gerekirken havale üçreti eve gelen makbuz üçreti kese kese 170 lira aldım töbe daha göndermem bu sekil.

ayrıca bisikletin üzerine ne kadar koli cuval varsa koyarlar jantıları hep eğilir kırılır

gönderirken kargo parasını sen ödüyorsun yoksa göndermezler...

paranı 1 hafta sonra eve gelen makbuz ile ptt kuyruğuna girip alırsın

+ isme göre havale yaparlar 150 liradan 15 lira keserler ++++ diye gider

çok teşekkür ederim hocam aklımdaki tüm soruları cevaplandırdınız.
    zaten bisikletin fiyatını normalden çok daha fazla indirdim birde ptt onca ek masraf çıkaracak.vazgeçtim satmıyorum.adamda inatçı çıktı banka havalesini kabul etmiyor,uğraşamazmış.

elden sat kardeş uğraşma kargo ile he illa alacam diyorsa o sana muhtaç hiç alakadar olma kes lafı at ya banka havalesi yap de yoksa naş de.baktın sana döndü adam havale yaptı aldın paranı gönder kargo ile karşı ödemeli yap birde mecbur alacak .cok biliyorsa sıfır alsın o bisikleti.. alayı ölücü bunların.
  • ptt kapıda ödeme ile gönderdim
    9 ekimde teslim almışlar. ama ptt ye gittiğimde henüz adınıza havale gelmemiş diyor. bugün ayın 11i.
    bayram tatili başlayacak 10 gün zaten..

paranın gelmiş olması gerekmez miydi? adam ödemiş parayı ptt memuruna zaten 2 gün önce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.