750 civarına ps4 160 küsürede kol geldi max 10 saat civarı kullandım vatandaşlar 970 veriyor 30 lira daha veremiyorlar konsolda yatıyor öyle yıldım artık kargo senden olsun bu kadar olsun kolsuz kaç para diye mesaj görmekten bakan cok alan yok ...
750 civarına ps4 160 küsürede kol geldi max 10 saat civarı kullandım vatandaşlar 970 veriyor 30 lira daha veremiyorlar konsolda yatıyor öyle yıldım artık kargo senden olsun bu kadar olsun kolsuz kaç para diye mesaj görmekten bakan cok alan yok ...
Hemen yeni bi ilan açın fiyatı 1050 yazın, bakın nasıl 1000 e gidiyor.
Şu ülkedeki alışveriş sistemini anlamıyorum, pazarlık sünnetmiş. Sünnet diye diye afedersiniz adam şeyetmeye çalışıyorlar. ama kime sorarsan bunun adı sünnet..
haklısınız hocam ben de ne yapacagımı sasırdım 5 tane get satış yap diyor dh dışı satmıyorum malum burda bile dolandırıltan sonra 3 tanesi 950ye ver diyor 2 tanesi kargo dahil yap dedi alayım dedim napayım iş görülsün benimde nakitim olsun diye vereyim dedim 1i artık aramıyorum 900e veriyorsan alayım yazdı bunu yazan 30 küsür yaşında digeride cevap vermedi dursun 1 lira indirim yapmam daha alan alsın şubatta ve sonrasında exclusive oyunlar geliyor kardeşlil vs ile alır oynarım yıldım mezarcılardan...