Şimdi Ara

Amazon Prime Alışveriş Festivali’nde öne çıkan fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Prime Alışveriş Festivali’nde öne çıkan fırsatlar
    Amazon’da Prime üyelerine özel Prime Alışveriş Festivali başladı. Elektronikten giyime, yapı marketten ev aletlerine, gıdadan kozmetiğe Amazon'daki tüm kategorilerde indirimli ürünler sunuluyor. Çok sayıda üründe cazip fırsatlar mevcut.

Prime Alışveriş Festivali'nden faydalanmak için ayda 39 TL'ye Prime üyeliği başlatabilirsiniz. Daha önce Prime'ı kullanmayanlar ilk 30 gün ücretsiz deneme hakkı elde ediyor.

Tüm indirimler: Prime Alışveriş Festivali

Ayrıca Bkz.Prime Alışveriş Festivali'nde kaçırmamanız gereken indirimli teknolojik ürünler

Öne Çıkan Fırsatlar

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli Ürünleri Yakalamak için Sıcak Fırsatları Takip Edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

• Amazon a helal olsun takibe aldığım ürünleri baktım indirim başladığında hepsini değilsede bir kısmını neredeyse 6 ay ile 1 sene önceki fiyatlara yakın seviyelerden eklemişler o sırada diğerleri sürekli yukarı yukarı kafasında fiyatlamalar yapmakla meşgul bilinçli tüketiciler fiyatları ve satıcıları araştırıyor takibine alıyor.Şahsi görüşüm amazon tartışmasız 1 numara...
  • Amazon a helal olsun takibe aldığım ürünleri baktım indirim başladığında hepsini değilsede bir kısmını neredeyse 6 ay ile 1 sene önceki fiyatlara yakın seviyelerden eklemişler o sırada diğerleri sürekli yukarı yukarı kafasında fiyatlamalar yapmakla meşgul bilinçli tüketiciler fiyatları ve satıcıları araştırıyor takibine alıyor.Şahsi görüşüm amazon tartışmasız 1 numara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_ulker -- 9 Ekim 2024; 20:33:50 >
  • İlgili olduğum bazı ürünlere indirim yapmış. Başarılı çalışıyor, teşekkürler.
  • slmgs S kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka yorumu sanırım.
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Yok bizzat ben yazdım. Diğer siteler gibi aşırı fiyat artırıp indirim diye göstermiyor en azından.
  • slmgs S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam..
  • İnsanlık utancı bütün ağır suçları modern dünyanın gözleri önünde gurur duyarak işleyen İşgalci, zalim ve katil İsrail'e en çok destek veren kuruluşlardan olan Amazon 1tl'ye ürün satarsa onu satın alayım derken bu insanlık suçlarına 1 liram nasip olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.