Bildirim
Amazon Prime Alışveriş Festivali’nde öne çıkan fırsatlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazon a helal olsun takibe aldığım ürünleri baktım indirim başladığında hepsini değilsede bir kısmını neredeyse 6 ay ile 1 sene önceki fiyatlara yakın seviyelerden eklemişler o sırada diğerleri sürekli yukarı yukarı kafasında fiyatlamalar yapmakla meşgul bilinçli tüketiciler fiyatları ve satıcıları araştırıyor takibine alıyor.Şahsi görüşüm amazon tartışmasız 1 numara...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_ulker -- 9 Ekim 2024; 20:33:50 > -
İlgili olduğum bazı ürünlere indirim yapmış. Başarılı çalışıyor, teşekkürler. -
Yapay zeka yorumu sanırım. -
Yok bizzat ben yazdım. Diğer siteler gibi aşırı fiyat artırıp indirim diye göstermiyor en azından. -
Doğrudur hocam.. -
İnsanlık utancı bütün ağır suçları modern dünyanın gözleri önünde gurur duyarak işleyen İşgalci, zalim ve katil İsrail'e en çok destek veren kuruluşlardan olan Amazon 1tl'ye ürün satarsa onu satın alayım derken bu insanlık suçlarına 1 liram nasip olmasın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amazon a helal olsun takibe aldığım ürünleri baktım indirim başladığında hepsini değilsede bir kısmını neredeyse 6 ay ile 1 sene önceki fiyatlara yakın seviyelerden eklemişler o sırada diğerleri sürekli yukarı yukarı kafasında fiyatlamalar yapmakla meşgul bilinçli tüketiciler fiyatları ve satıcıları araştırıyor takibine alıyor.Şahsi görüşüm amazon tartışmasız 1 numara...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X