Şimdi Ara

Amazon Prime Day 2022 indirimleri ne zaman başlayacak? İşte tarih (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun için kayıt mı açmamız gerekiyor peki?

• kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Kampanya ve haberlerinde bahsetmesi lazim. Gecen sefer oyle olmustu hocam. Birşey yapmaya gerek yok. Kendileri iade ediyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

Tek sistem içinse 4x8GB zorunda kalmadıkça (elde 2x8GB hazır yoksa) alınmaz. 2x16GB hedeflemeniz lazım dual channelda. Boşuna ram kontrolcüsüne ekstra stress bindirir. Timingleri zorlaştırır.

• Tatil dönemine denk gelmesi iyi mi oldu kötü mü bilemedim.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Evet birkaç kez bana da yaptı bu iyiliği fakat bazen kampanya dönemlerini katmııyor o işin içine... Bir de çok fazla fark varsa ve sen itiraz etmezsen vermiyor. İtiraz etsen bile en fazla 75 TL falan fark veriyor. Amazon konusunda bununla ilgili mesajlar mevcut.

Yanlış anlaşılmasın Amazonu kötülemiyorum ama çalışma sistemi farklı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Dolar arttı, hak geçmesin diye Prime için iki katı ücret ödemek istiyorum'' diye yazdım Amazon müşteri temsilcisine. ''Sizi anlıyorum ama öyle bir uygulamamız yok. Normal Prime üyeliğinizle devam edebilirsiniz.'' diye yanıt verdi. Ben de başka bir e-posta adresimle ikinci bir üyelik açtım hiç alışveriş yapmadığım. Oradan ikinci bir Prime üyeliği oluşturdum. Her ay oradan da 7.90 kesiliyor. İçim rahat.

Amazon'a helal olsun diyen arkadaşlar için benzer bir yöntemle destek olmalarını tavsiye ediyorum. El birliğiyle Amazon'a sahip çıkalım, dünyanın en büyük ve karlı perakende şirketi Türkiye'den gitmesin.

Edit: Arkadaşlar ironi yapıyorum tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 27 Haziran 2022; 0:25:30 >
  • Şu Amazon , TR'Ye Amazon Basics'leri getirmedi ya hala bir o sıkıntı. Verdikleri hizmet kaliteli. Onlar da olsa on numara olacaktı. Abi Amazon'da da arada nadir denk geliyor güzel şeyler. Adamlar günlük TR halkının ihtiyaçlarına göre bir şeyler satmıyor ki 7/24. Denk gelirse. Şöyle Hepsiburada vs gibi daha çok biz fakirlere yönelik basics şeyler olsa. Bakıyorsun garip gurup markalar , yurtdışı ithal ürünler. Bazen çok ilginç şeyler uyguna geliyor diye alıyor falan insan. Neyse öyle işte  ne anlattım ben de bilmiyom

• gesture G kullanıcısına yanıt

Hasta mısın oğlum?

• Scamday

• Ne alacağız ki diye düşünenler hala ek birşeyler alacak para durumunuz varsa sevinin. Dert etmeyin bu kadar..

• Sepetimdeki 3048 TL olan kahve öğütücü, bu hafta 3850 TL oldu. Bakalım bu indirimde, 3048 TL'ye geri mi dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 26 Haziran 2022; 22:4:28 >
    boşa uğraşma öyle yada böyle , bugün yada yarın kesinlikle turkiyeden çekilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence neden cekilir? Amazon daha cok yatirim yapiyor su an kendi kargo aglarini kuruyorlar hic zannetmiyorum cekileceklerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 27 Haziran 2022; 10:30:23 >

Niye firmaların aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz ki? Gücü ve/veya bir stratejisi var ki bu fiyat politikasını uyguluyor. Her iki taraf içinde kazan kazan. Eğer bu kadar düşünceli insanlarsanız durumu kötü olanlar için bu uygulamanın ne kadar değerli olduğunu hatırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya75 -- 26 Haziran 2022; 22:36:25 >
  • yeni leptop aldım. bakalım fiyatlar nasıl olacak

• Bu ne dünyanın en başarısız öngörüsü falan mı  

Adamlar 2021le birlikte geldi 2023e gidiyoruz piyasayı silip süpürmeye başladı. Kâr edemese fiyat artırır adamlar deli gibi satış yapıyor hiçbir yere çekilmeyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Buradaki kolay gelsin firmasındaki arkadaş ile iyi bir samimiyetim var arada bu konular hakkında sohbet ediyoruz adam diyor ki amazon piyasayı silip süpürüyor diyor. Çok ciddi satışları var dedi .d

• Celest kullanıcısına yanıt
    Ya öyle zaten hepsiburada 30 liralık şeye 15-20 lira kargo istiyor amazon aynısını bazen daha ucuza 25e falan bedava kargoyla ERTESİ GÜN getiriyor

Kim napsın onları yani amazon forever. Sadece şu AGT kuryeden vazgeçmeleri lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.