Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
8
Favori
89.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edersin. Amazon iade işlemlerinde sıkıntı yaşatmaz.

• PureHD kullanıcısına yanıt
    yeni üyelik artı prime olunca mi veriyo indirimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    yeni üyelik artı prime olunca mi veriyo indirimi

App indirimi nedir? Göremedim ben. İlk sipariş falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi final boss -- 21 Haziran 2021; 19:1:17 >
  • Kesin olarak konuşmayın 5+6 iade işlemim sorunsuz gerçekleşti 1 hafta içinde paralar yattı. hatta aldığım ürünü (kitap) göndermeden parasını iade ettiler. Amaaa 2 ay gelmedi bir iademin parası bekle yavrum bekle az bi parada değildi en sonunda hemen hallediyoruz diyip aynı güne iade yaptılar sakat iş yapan müsteri hizmetlerine mi denk geldim bilemedim. Yaşanabiliyor yani küçükte olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

Bence harika fiyat appden 25 TL indirim ile de birleşiyor 75 TL ye geliyor. Macbook kullananların çok işine yarayabilecek bir ürün ihtiyacı olan düşünmeden alabilir. Haber verdiğiniz için teşekkürler

Edit: Çok soran oldu özelden ve konudan ilgili kampanya bu arkadaşlar koşullarına bakabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/b?node=26294905031&ref=gwmm_nta4&pf_rd_r=Q3KP9C200V58GDXS636V&pf_rd_p=e62dc310-3670-450d-898a-6594b3e9fe9c

Alıntıları Göster

App üzerinden girilen indirim kodu nedir?

• johonwayni kullanıcısına yanıt

25APP

Ama mobil uygulama üzerinden yapılan ilk 100 lira ve üstü prime siparişine.

Teşekkür ederim, sayende 103 lira ödemek yerine 78 liraya aldım Flashı. Çok ısınıyor diye yorumları var, umarım tvde film vs izlerken çok sıkıntı çıkarmaz bana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 21 Haziran 2021; 20:2:9 >
  • prime üye olmak şart mı ?

• DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt

Adı üstünde Prime Day bi zahmet üye olmak gerekiyor.

• Smoche. kullanıcısına yanıt
    en az 24 saat üye olmak şartı var koşullarda app25 yazınca hemen vermiyor yeni üyeliğe galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Esxici

Yani Amazon indirim yapmadı diye sevinen bir sen varsın herhalde. Bu nasıl zihniyettir.

İşte bakış açın ne kadar dar olduğu burdan belli amazon yıllardır indirim yapmıyor piyasadaki fiyatları sunuyor 2-3 ucuz parçaya indirim yapıyor burda fanboylar amazonu övüp övüp salyalarını akıtıyordu neden indirim olmasın ? kim istemez gerçekten indirimi sadece objektif olmak gerek indirim oldugu filan yok indirim var çok ucuz amazon süper diye övüp duruyorlardı hepsi bi anda piyasadan kayboldu lütfen şu at gözlüklerinizi çıkartın abicim amazon indirim yapmadı diye sevinmiyoruz farklı yerlere çekip durmayın.

• Şöyle güzel bir komple pc kasası yok galiba? Rtx3060 lı filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoche.

Adı üstünde Prime Day bi zahmet üye olmak gerekiyor.

pek bi indirim olmadığı için indirimden birşey alma niyetinde değildim..sadece ihtiyaçlarım için kullanacağım 25tl bi indirim mi diye merak etmiştim.

• amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: Grundig 55 GEU 7830 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Smart LED TV LED TV
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08K3H2TRN/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_Y3JBGSTQG6R28G7TFT7X

Prime üyelerine 4.079 tlye düşüyor 55inç 4k televizyon ilgilenenler içşir göz atabilir ben 1 aydır takip ediyordum 4300 tl altına hiç düşmemişti şuanda n11 hb tendyolda 4700tllerde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar:

Stoktaki 3-5 ürünü indirimli geri kalanı piyasanın üstünde satışa indirim demeyende kendine sazan demesin 1 zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

Gl63 kullanıyorum 2019 dan beri buna benzer galiba. Gayet memnunum. Kasa plastik ama kaliteli. Ekran güzel.

Çok teşekkür ederim sağolun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.