Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
8
Favori
89.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaw bunu ben de biliyorum, sen dar açıdan bakıyorsun asıl. Eleştireceksen hepsini eleştireceksin. Ben senin tepkine şaşırdım. Sanki amazon indirim yapmayınca sevinmiş gibi izlenim bıraktın. Yoksa amazonda aynı b.kun laciverti. Zaten dikkat ettiysen gittigidiyor, amazon, n11, trendyol, hepsiburada hepsi aynı satıcılar üzerinden ticaret yapıyor. İndirim mindirim hepsinde hikaye, sadece arada bir sitenin kendisi kendi ürünlerini ucuza satıyor o kadar. Ha bazen de bu sittelerde dükkan açanlar sitenin zorlamasıyla ufak indirimler yapıyor. Olan sadece bize oluyor. Zaten her iki reklamdan biri bu sitelere ait reklamlar. Artık bunalttılar. Özel gün bulamayınca ekinoks tarihlerini bile kullanmaya başladılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Amazonu bu yüzden seviyorum. Vatan pc acilisina gelip 5er 10ar alan malum partili dayilar gibi tipleri direk engelliyor helal olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pringles harici çöp.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne alakası var 1 adet cep telefonu kılıfı bile satmak için aldın diyor ne alakası var bunuda açıklasana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ssd lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt

Hocam bu nasıl bi cümle, beynim yandı...

• Bir kaç şey alacaktım daha pahalı olmuş önceden daha fazla indirim yapıyorlardı. lol. Bu indirim gününü beklemeyip önceden alsaydım hem daha ucuza almış olacaktım hemde vaktim kaybolmayacaktı.  

• teramycin T kullanıcısına yanıt

Dün kaç tane sipariş verdim bilmiyorum ama bebek bezi alamıyorum Molfix 4 beden bebek bezi iptal ediliyor sabahtan beri Polisaj makinası aldım avuç taşlama aldım tuvalet kağıdıydi cips di vs. Herşeyi alıyorum bebek bezi alamıyorum Buna ne denir ?

• Merkez Bankası PrimeDay günlerini bekliyorum

• Şöyle ooooo süper fiyat diyebileceğim hiçbir şey göremedim. Uzun süredir sepette ve listede bekleyen ürünlerin fiyatları aynen duruyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Haziran 2021; 8:48:59 >

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

Crucial yurtdışından gönderiliyor. 78 TL de kargo ücreti var.

• MSI G27C4 Monitörü 8 aydır kullanıyorum

Artıları : Bu fiyata bu özellikler bulunmaz.Görüntü kalitesi çok güzel,Göz yormuyor,Kaliteyi hissediyorsunuz.

Eksileri : Yükseklik ayarı yok,Hoparlör yok

Ama artıları agır basıyor diyebilirim.Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Crucial yurtdışından gönderiliyor. 78 TL de kargo ücreti var.

Pardon görmemişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvinho

MSI G27C4 Monitörü 8 aydır kullanıyorum

Artıları : Bu fiyata bu özellikler bulunmaz.Görüntü kalitesi çok güzel,Göz yormuyor,Kaliteyi hissediyorsunuz.

Eksileri : Yükseklik ayarı yok,Hoparlör yok

Ama artıları agır basıyor diyebilirim.Tavsiye ederim

"MSI Optix MAG274R" de ben kullanıyorum, benimkinin de çok fazla artısı var. Ekran ve renk değerlerı çok iyi ve bir çok özelliği var.

MSI alacak arkadaşlar alabilir bence.

• Tabaal kullanıcısına yanıt

103 tl ben de aldım, o fiyata bana makul geldi. film seyretmek için aldım ben de.

• amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: JBL PartyBox 1000 Bluetooth Hoparlör - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07V5MGKD6/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_HR8MEF0XNBGQHHRZ5BZ8

7380 lira banka/kart kampanyaları ile daha da inebilir.

Uzun zamandır beklediğim ürüne indirim gelmiş. Yurtdışında 1000$+vergiye satılan ürüne göre iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon
    Anker Eufy Security Eufycam 2C Kablosuz Akıllı Güvenlik ve Kamera Sistemi 2 Kamera 1 Ana Ünite Kiti
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07X8VJMLN/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_6ZAN6S3P48TKSYMJK23K

2300- 2500 seviyesindeydi bir süredir. Aldım 1 adet

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax Erol

Pringles harici çöp.

Pringils da çöp. Normalde kaç para bu cipsler? 13 15 değil mi? 

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.