< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Prime Gaming Ekim 2022 oyunları açıklandı: 7 oyun hediye (2. sayfa)
-
-
Ne zaman alabiliyoruz oyunları, şuan gözükmüyor.
-
Yine aynı yere cıkmıyormu maximum 500 tlyi geçmiyor
-
Hindistanda da fakiriz. Ölüm döşeğinde olan birinin son isteklerini yerini getirmek gibi, ya da idam mahkumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19150A2DA -- 1 Ekim 2022; 8:9:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bütün oyunların indirimsiz fiyatlarını baz almışlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon.com.tr Çiğ köftecilerden daha yavaş! İşte kanıtı:
https://forum.donanimhaber.com/amazon-com-tr-cig-koftecilerden-daha-yavas-iste-kaniti--154054232
-
Yılbaşında yüksek ihtimal 20₺ olur. Hatta duruma göre 2-3 dolar arası bi fiyatlama bile yapabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Prime' da yıllık üyelik gibi bir seçenek var mı?
-
Amazon bu ülke için gerçekten büyük bir şans. Sadece bedava verdiği oyunlar için değil. Alışveriş konusunda büyük kolaylık. Amazon sayesinde, Amazon Almanya'dan ithalat ücretleri dahil, Türkiye fiyatından daha ucuza alışveriş yaptım üç defa. Aldıkları ithalat ücreti tahmini olduğu için, eğer ithalat ücreti daha aza mâl olduysa, aldıkları ücretin arta kalanını dahi iade ediyorlar. Ben Türkiye'de böyle şeylere alışık olmadığım için, bu tarz hareketlere hayran kalmıştım. Teknoloji konusunda eğer fiyat da bana uyuyorsa, önceliğim her zaman Amazon artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 2 Ekim 2022; 18:14:16 > -
Amazon'a ve verdiği onca hizmete çöp diyenlere hayret ediyorum gerçeklikten bağını koparmış kişiler olarak görüyorum
7,90 gibi bir fiyata çıkın sokağa bakın ne alabiliyorsunuz
dilenciye verseniz kafanıza geri atar
bu kadar nankör olmamak lazım
ayrıca 3-5 olumsuz alışverişi olan kişiler diğer firmalarla hiç mi sorun yaşamadılar acaba
bana göre ! amazon bu ülkede hala en iyi firmadır
firmadan yaptığım alışverişlerde memnuniyet oranım çok yüksek diğerleri ile kıyaslama yaptığımda
ayrıca verdiği oyunlar, film dizi olayı vs bonusdan çok öte
lütfen biraz akıl biraz izan
firma babamın oğlu değil ama bu kadar saçma yorumlar görünce artık dayanamadım (sadece bu ay değil her ay)
-
Oyunları alabilen varmı bende gözükmüyor
-
Buna bile burun kıvıran insan var. Prime alma o zaman, oyunlarda iyi bu arada.
-
8 Tl'ye böyle hizmeti hiç bir firma vermez. Bedava kargo, bedava oyun, bedava film dizi. Daha ne olsun, 8 tl'ye cips bile alınmıyor 0.5 cente bu hizmeti veriyor amazon hala bik bik ötüyorlar.
-
Middle-earth™: Shadow of War™ gelmemiş gibi görünüyor, belki sonra eklenir.
-
Fallout 76 the pitt eklenti paketi, boşa heveslenmeyin.
-
Eklenir hocam. Geşen ay FM22 bir gün sonra geldi
-
Oyunun kendisi de dahil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X