Şimdi Ara

Amazon Prime Gaming Eylül 2023 oyunları: 1.200TL değerinde 7 oyun hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düz hesap diye bir şey yok. Şuan Hepsiburada 15 TL, o da blutv veriyor ki bana daha çok hitap eden içerik var. Hepsijet Amazon kargolarından daha hızlı, her alışverişe hepsipay iadesi var. Birçok ürün çoğu zaman Amazon ve diğer sitelerden daha ucuza geliyor. Adamlar bunu 15 TL ye yapıyorsa Amazon da 20 TL yapsın bir zahmet 40 TL çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Çok işte, üstteki arkadaşa yazdım, Hepsiburada daha fazlasını daha ucuza sunuyor, 40 TL çok, 20 TL olsa makul olurdu. N11 desen son 2 aydır acayip güzel kuponlar veriyor, o da kendince avantajlı. Sanki Amazon tüm dizi film içeriğini bize sunmuş gibi yazmayın. Adam akıllı içerik yok. Oyun desen yılda 4 5 düzgün oyun oluyor, onu da Epic veriyor ona kalırsak.

Hepsiburada üyeliği 50 TL yapar, diğerleri de alt limit harcamayı 200 TL falan yaparsa o zaman eskisi gibi uygun kalır Amazon.

Ben Türkiye'ye gelmeden önce de prime üyesiydim ama karşılığı vardı. Döviz yükseldi o da kalmadı.

Amazon Türkiye fiyatları çoğu üründe tüm e-ticaret sitelerinden pahalı, açın bakın. Anca prime günlerinde tuvalet kağıdı, baseus kablo çer çöp kampanyası yapıyor. Bunu da savunuyorsunuz yani.

Siz 40 TL vermeye devam o zaman ne diyelim, benim görüşüm de böyle

• Kimse meşrubattan alınan ötv'ye çemkirmiyor da vay efendim amazon 40tl alıyormuş...

Lan ben niye zibidi siyasetçi A8 long'a binecek diye dolaylı vergi veriyorum ,

ilk 500'deki özel şirketlerin vergi cezalarını silme ,ihaleye fesat karıştırma.

sonra en kıytırık abonelik "çoh para" olur tabi ki ,

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hahaa adamın kafaya bak ya, mahalle bakkalımı bu? Git hele oğlum bak karşı bakkal ekmeği kaça veriyor. Hahaha akıl oyunu yapıyor birde. Siz almayın 40 tl çok diyen, siz güruhlar almayın. Anlamadığım çok görüp almadığınız konularda neden sivrisinek gibi vızıldıyonuz onu da anlamıyorum.

• Fm 23 veriyor diye aldım bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bilen varsa cevaplasın lütfen. Aylık üyelikle fm 23 ü alsak ve aboneliği iptal etsek yine de oynayabiliyor muyuz oyunu? Yoksa her ay ödemek zorunda mıyız oynamak için?

• karbon12 K kullanıcısına yanıt
    Her ay ödemek zorundasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbon12 K kullanıcısına yanıt
    1 kere alsan yeterli

• 8 lira iken daha kaliteli oyunlar veriyordu.Battlefield 1-4-5 Assasin Creed vs

• Arkadaşlar fm23 alacağım ama ne zaman girecek listeye? Ve nerden alacağım oyunu link verebilir misiniz?

• linkorn L kullanıcısına yanıt

7-14 Eylül arası

• sasuta kullanıcısına yanıt
    Hocam fm23 için özellikle 7 Eylül demiş sitede

Amazon Prime Gaming Eylül 2023 oyunları: 1.200TL değerinde 7 oyun hediye

• hani gelmedi fm 23?

Geldi az once

• Fm nerde?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.