Şimdi Ara

Amazon Prime Gaming Ocak 2025 oyunları: Tam 16 oyun ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Prime Gaming Ocak 2025 oyunları: Tam 16 oyun ücretsiz
    Amazon'un Prime üyelerine aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların Ocak ayı listesi açıklandı. Bu ay Prime Gaming kütüphanesine 16 farklı ücretsiz oyun ve bazı oyun içi hediyeler ekleniyor. İşte Prime Gaming Ocak 2025 hediyeleri.

Amazon Prime Gaming Ocak 2025 oyunları

Kaçıranlar için geçtiğimiz ay Prime Gaming abonelerine sunulan oyunlar arasında Call of Juarez: Gunslinger, Star Wars: Bounty Hunter, Tomb Raider: Underworld, Quake 2, Predator: Hunting Grounds dahil 18 farklı oyun yer alıyordu.

Ocak 2025 oyunlarına baktığımızda ise, listenin yepyeni oyunlarla güncellendiğini görüyoruz. Buna göre listede, BioShock 2 Remastered, Deus Ex: Game of the Year Edition, Zombie Army 4: Dead War ve The Bridge  dahil olmak üzere 16 farklı oyun yer alıyor. Listede yer alan diğer tüm oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.PS Plus abonelerine Ocak ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Amazon Prime, ülkemize özel ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 39 TL fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

• Eastern Exorcist (Epic Games Store)

• The Bridge (Epic Games Store)

• BioShock 2 Remastered (GOG)

• SpiritMancer (Amazon Games)

• SkyDrift Infinity (Epic Games Store)

16 Ocak

• GRIP (GOG)

• Steam World Quest: Hand of Gilgamech (GOG)

• Are You Smarter Than A 5th Grader (Epic Games Store)

23 Ocak

• Deus Ex: Game of the Year Edition (GOG)

• To The Rescue! (Epic Games Store)

• Star Stuff (Epic Games Store)

• Spitlings (Amazon Games)

• Zombie Army 4: Dead War (Epic Games Store)

30 Ocak

• Ender Lilies: Quietus of the Knights (Epic Games Store)

• Blood West (GOG)

• Super Meat Boy Forever (Epic Games Store)

Kaynak:https://primegaming.blog/prime-gaming-january-content-update-bioshock-2-remastered-spirit-mancer-skydrift-infinity-and-5c5c2cf47835

• GRIP gerçekten harika bir oyun. 90lar ruhunu yansıtıyor. Dönemin Rollcage oyununun yenisi, geliştirici aynı. Split screen seçeneğiyle çok keyifli zaman geçirebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Kinaye yapmış arkadaşımız. Ama siz hangi oksijeni tüketiyorsanız biraz nefes almayı azaltın yada söyleyin hangi bölgede yaşıyorsanız, biz o bölgeye gelipte soluduğunuz oksijene maruz kalmayalım.

Kinaye veya alegori, bir fikri kapalı, dolaylı olarak
    anlatan üstü örtülü söz. Edebiyatta bir maksattan dolayı sözü hem hakiki, hem mecazi anlamlara uygun olarak kullanmaktır. Bir kelimeyi gerçek anlamının dışında benzetme gayesi gütmeden ve engelleyici ipucu olmaksızın mecazlı anlamda kullanmak olarak da tarif edilir. Kinayeli bir ifadede sözün gerçek anlamı da kastedilmiş olabilir.

Kinaye başka bir deyişle gerçeği mecaz yoluyla dolaylı olarak anlatmaktır. Deyimlerin çoğu mecazlı anlamlarıyla kullanıldıkları için kinayeli sözlerdir.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Hakaret etmek ne demek göreceksin. senin de Makarnayı azaltmanı tavsiye ediyorum. yemekten hep böyle yan etkileri yapıyor saçma sapan konuşuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Ocak 2025; 22:10:49 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Ben de arkadaşa gereken cevabı verdim, böyle adamlara yazmaya değmez ama gene de cevap veriyoruz.

• mystery case files yükledim, oynuyorum.

big fish games türü severim zaten. ücretsiz olması üstüne bonus oldu... Amazon Prime Gaming Ocak 2025 oyunları: Tam 16 oyun ücretsiz 

• primegaming ucretsiz oyun kampanyasi sacma bence. zaten aylik uyelik ile calisiyosun ne bedava oyunu. hem oyuna hem sana para vverecegime geforce now alirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Aldığın oyunlar üyeliğin bitse bile senin oluyor. Yani 39 TL ver bütün oyunları al gibi düşün.

• KobraAbiniz kullanıcısına yanıt

Onu aldım başka alınacak güzel oyun var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.