|
Amazon Prime'ı ücretsiz dene, 100 TL indirim kazan (Kişiye Özel)
-
-
Nanay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkinci teklifi kazanmıştım ben ama son kullanma tarihi nedir? Bugün son mu?
-
-
Geçen ay ücretsiz üye ol teklifi çıkmıştı.Uye oldum karttan 40 lira çekti.Mh bu ilk kez uye olanlar için dedi.Eee dedim niye anasayfada görünüyor dedim ,gecistirdiler.Dikkatli olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal et
İade ediliyor ücreti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edilmedi
Teşekkürler, bana da gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler faydalandık :)
-
kampanyalı ürün tavsiye edebilecek olan var mı?
-
Finish bulaşık makinesi tabletleri indirimde.
arkadaşlar 100tl kupon kampanyası bitmiş mi? linke tıklayınca "Üzgünüz, teklif için uygun değilsin." diyor
-
dün bu indirimle 2 tane finish quantum aldım. iptal ettiler. kuponda yalan olmuş oldu. ama finish yine de ucuzdu. bi tane ekledim sepete kuponsuz. onu da iptal ettiler.
-
Önceden prime'ı 30 gün ücretsiz deneme hakkını kullanmıştım. 7.90 TL olan aylık prime ücreti 39 olunca aboneliği bırakmıştım. Dün baktım yine ücretsiz deneme imkanı sunmuş. Deniyoruz bakalım.
iptal edince kupon geri geliyor
bu arada bu kampanyada prime ücretsiz demesine rağmen 40 tl çekebiliyor, daha sonra prime'ı iptal ederseniz kupon silinmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Temmuz 2023; 16:33:38 > -
Bende tekliften yararlanabilirsiniz diyordu prime üyesi oldum ama hala indirim sayfasında etkinleştir seçeneği çıkıyor ve indirim düşmüyor.
-
Amazon satıcılı ürünlerde denediniz mi diğer türlü olmuyor çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir sonraki siparişte dedi müşteri temsilcisi altta belirtmişler ufacık yazarak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etihw13 -- 12 Temmuz 2023; 18:57:50 >
Hocam şimdi fark ettim bunu. Peki ne kadarlık alışveriş yapmak gerekiyor?
-
İlk siparişte 300+ olmalı dedi müşteri temsilcisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçen ay ücretsiz üye ol teklifi çıkmıştı.Uye oldum karttan 40 lira çekti.Mh bu ilk kez uye olanlar için dedi.Eee dedim niye anasayfada görünüyor dedim ,gecistirdiler.Dikkatli olun
|
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- a101 slazenger parfüm yorum
- hepsiburada premium worldcard
- bargello 561 orjinali
- vialand doğum günü formu doldur
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X