|
Bildirim
İndirim yok bindirim var yiyene,1 aydır sepetimde duran 9 bin liralık telefon ne hikmetse bugün 12 küsür bin liraya yükseldi. Güzel şark kurnazlığı. Amazon bu kafayla halihazırda müşterisi olan insanları da kaybeder devam böyle.
|
Çünkü burası well Arabic |
Amazon, hb ve trendyol da favoriye eklediğim bütün ürünlerin fiyatı arttı.
Avrupa'da cihazlar yarı fiyata düştü bizde fiyat yükseldi. Evli çoluk çocuk sahibi olmasaydım bir dk bu ülkede durmazdım. |
Kayda değer birşey bulamadım indirim var diye panik yapıp alış veriş yapacak kadar da aptal değilim
|
Ülke rüşvet ve liyakatsizlik çukuruna batmış durumda... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Xiaomi Redmi Note 11 (128 GB) - 4.799 TL bu telefonun kaçağı 3750 - 4000 tl (kayıt direnç değişimiyle yapılıyor) Ses, batarya ve ekranı çok iyi fakat kamerası aşırı kötü berbat Kullandığın Oneplus 8T hemen hemen aynı ses kalitesinde hoparlör kısmı Oneplus 8T daha iyi manyak ses veriyor kamera önemli değilse ve 6+2 /128GB ise bu fiyata alır (4+2 /128GB ise almayın) Listedeki modeller bu fiyatlara alınabilecek telefonlar değil Samsung Galaxy S21 FE var işlemcisi Snapdragon 888 değilse 6000 tl etmez Zorla Exynos işlemci dayatması ... almayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Temmuz 2022; 20:43:51 > |
leeeeeşşşş gibi kampanyalar amazona yakıştıramadım. |
Amazon yine hayal kırıklığına uğratmadı. Mazallah gerçek bir fırsat yapsalar Prime Günü'nde şaşırırdık. |
|
Ülke rüşvet ve liyakatsizlik çukuruna batmış durumda... |