Şimdi Ara

Amazon Prime Türkiye ilk ay ücretsiz 7, 90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
7
Favori
5.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sportsx90

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...amazon prime servisinden genellikle memnunmusunuz kullanmayı tavsiye edermisiniz?...

Şu an hiç iyi bir durumda değil ilk gün üye oldum bakalım diye durum şöyle;

1-Dizi içeriği çok az kendi yapım dizilerinde Tr desteği yok olanlarda: MR.Robot-Fear the walking dead, Community(1.Sezon hariç hepsinde var)

2-Film içeriği azdı çoğalmaya başladı ama gel gelelim hepsinde tr yok bazı tr destekli filmlerde eklenmiş ama şu an sizin bölgenizde oynatılamaz diye uyarı veriyor ayrıca 1 Ocak'ta Netflixte yayın süresi dolan filmlerin çoğu prime'a eklenmiş.

3-Bazı filmlerde ve dizilerin bazı bölümlerinde altyazı senkron sorunu var

Şu an Yeni açılım yaptı tabii ama netflix bile oturması bir kaç ayı almıştı amazon şu an için gereksiz ama 2-3 ay sonra ne olur bilinmez

hocam dizileri veya filmleri kiralamak var mı varsa kaç para?Mesela game of thrones falan satın alınıp izlenebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Gelsin gelsin..O da gelsin buyursun

Ana konu var mı Amazon Prime için

evet aslında ana konu açmayı düşündüm amazon için sonuçta içerikleri falan tartışırdık neler gelmiş gelmemiş falan ama hangi bölüme açmak doğru olur bilemedim.Buna uygun bölüm yok ki :) Netflix'e ayrı bölüm açmışlardı buna da öyle bişi lazım

Güzel olur şimdiden açmak daha derli toplu görünür.Bakalım bir sormak lazım nereye açılmalı

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar...amazon prime servisinden genellikle memnunmusunuz kullanmayı tavsiye edermisiniz?...

1-Dizi içeriği çok az kendi yapım dizilerinde Tr desteği yok olanlarda: MR.Robot-Fear the walking dead, Community(1.Sezon hariç hepsinde var)

2-Film içeriği azdı çoğalmaya başladı ama gel gelelim hepsinde tr yok bazı tr destekli filmlerde eklenmiş ama şu an sizin bölgenizde oynatılamaz diye uyarı veriyor ayrıca 1 Ocak'ta Netflixte yayın süresi dolan filmlerin çoğu prime'a eklenmiş.

Şu an Yeni açılım yaptı tabii ama netflix bile oturması bir kaç ayı almıştı amazon şu an için gereksiz ama 2-3 ay sonra ne olur bilinmez

hocam dizileri veya filmleri kiralamak var mı varsa kaç para?Mesela game of thrones falan satın alınıp izlenebiliyor mu?

Amazon sitesinden kiralayıp otomatik amazon video da açılıyor, ama ne yazık ki Türkiye'ye bu servis verilmiyor sadece netflix gibi yükledikleri dizi ve filmleri izliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar...amazing prime amerika versiyonuna vpn üzerinden girip bakmak gerekir...bilgilerinize sunarım...
  • ilk sayfa güncellenmiştir.eksik olursa uyarın düzeltiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

ilk sayfa güncellenmiştir.eksik olursa uyarın düzeltiyim.

keşke netflix'te olduğu gibi amazon video'da türkçe altyazı ve dublaj desteği gelen dizileri ve filmleri görebileceğimiz bir site falan olsa.
  • quote:

quote:

keşke netflix'te olduğu gibi amazon video'da türkçe altyazı ve dublaj desteği gelen dizileri ve filmleri görebileceğimiz bir site falan olsa.

Biraz arastirdim ama bulamadim.iyi olurdu oyle bor site gercekten

• quote:

quote:

Ben de arıyorum böyle bir site. Amazon Prime Video'ya özel bölüm olsa Netflix gibi, o zaman bunları paylaşırdık en azından.
  • Amazon prime benden 70 euro para cekmis nasil geri alabilirim parami

• Var mı bir gelişme Amazon Türkiye için ?
  • Arkadaşlar deneme nasıl başlatabiliriz bi dizi var izlemek istiyorum Kartımızı girsek iptal etsek sonra diziyi izledikten sonra sıkıntı çıkıyor mu?
  • Sitesine baktım daha Türkçeye çevrilmemiş bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 3 Eylül 2018; 16:26:14 >
  • Arkadaşlar...amazon prime türkiye versiyonuna sansür gelicekmi malum yeni kanun çıkıcakmış ülkemize yayın yapan abonelikle hizmet veren dünyaca meşhur netflix vesayire gibi yabancı dijital servislenin türkiye versiyonlarıda aynen lisanslı yerelleşmiş tv kanalları gibi RTÜK kurumu tarafından denetlenip sansür yapmaya mecbur kalıcaklarmış öylemi....

• Uç dört ay önce üye oldum içerik cok kötüydü direk iptal ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon Prime Video'nun ana konusu burası galiba?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hala oturmadı maalesef.

resmi olarak türkiye'de yok sayılıyor şuan zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Amazon Prime Video'nun ana konusu burası galiba?
    https://forum.donanimhaber.com/amazon-prime-video-dizi-listesi--135881886
  • Arkadaşlar...amazon prime türkiye versiyonu yakında hizmete girecek temenni ederim...

• samsung tv den uygulamayı açamıyorum internet hatası diyor
  • canelka kullanıcısına yanıt
    Samsung tv Amazon prime video uygulamasını güncellemesini için o hatayı veriyor.Bir çok smart tv uygulama güncellemelerini yeni alınan tv lere veriyor.Eski modellerde güncelleme yapmıyor .En çok bilinen örnek ise YouTube uygulaması bir çok marka tv 4 senelik tv uygulama desteğini kesiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.