LOTR dizisi için tavladı beni bak şimdi :) Gerçi filmleri de 2 de 2 gidiyoruz şimdilik beğendim. |
Amazon Prime Video’daki en iyi dizi ve filmler (3. sayfa)
-
-
Şu lutheri ekleseler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon prime alınır mı kaliteli diziler var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde başrolünde Joseph Gordon-Levitt'in oynadığı 7500 isimli filmi izlemiştim beğendim tavsiye ederim. Ancak Türkçe dublajı yok altyazılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boys ve house efsane idi iyiki izledim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
The Boys, The Expanse izledim şimdiye kadar. İkisi de çok iyiydi. Şimdi Battle Star Galactica yı izliyorum o da gayet iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozz89The Boys, The Expanse izledim şimdiye kadar. İkisi de çok iyiydi. Şimdi Battle Star Galactica yı izliyorum o da gayet iyi
Aynen bende onları izledim Terror 1. sezon tavsiye ederim hocam
-
Tick e başladım ilk bölüm gayet iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktım korku-drama diyor. Hemen aldım listeye izliycem :) teşekkürler
-
The Man in the High Castle(yüksek şatodaki adam) ın konusu yavaş ama fena değil.
jack ryan ı eklemeyi unutmuş bence bence o dizi de güzel ekmek var
-
Türkçe dublajlı içerik azlığı var zaten de , türkçe altyazı bile koymamaya başlamışlar. Şu an about time'ı amazon üyeliğim olmasına rağmen, cehennemli sitelerden izliyorum hem de dublajlı
-
izlemeyenler için Upload tavsiye edilir
-
Video’ya abone olursak prime gaming dende faydalanabiliyoruz değil mi?
-
evet prime olan herseyden yararlanabiliyorsun
-
Dostum belki biliyorsundur. Prime videoyu televizyondan seyretmek istedim.everest marka mouse var onu prime a girince kullanamıyorum ama menüde mouse gözüküyor. Kumandadan idare etmek zor geliyor nasıl mouse u kullanıcam uygulamada?
-
Bu Bezos dayının CIA ile başı nasıl derde girmedi hala anlamadım.
CIA'in ne bok olduğunu gerçek kişilerden anlatan baya sağlam bir belgesel:
Son Narkotik (The Last Narc) Ayrıca "psychic" liğin tamamen şarlatan işi olmadığına dair olan inancımı 1 tık arttırdı
Bu da başka bir örnek:
Barry Seal: Kaçakçı (2017)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X