|
Bildirim
The boys güzel dizi tavsiye ederim arkadaşlar
|
En önemlisi kalite, Netflix artık 720p veriyorken bu da uzunluğuna göre 1-3 GB veri oluyor Amazon 1080p ve 6-7 GB akış veriyor ki iki katı yüksek kalite bariz belli...
|
sağlam pr yapmış amazon. bomboş bir platformu bu kadar öven varsa bilin ki reklam. netflixte aylik 10tl 4 kişi kullanirsan. amazon prime video eşantiyon olduğu için içerik yok ve platform yavaş ve bakımsız. maksat amazon alış verişini artırmak. amazon prime video 100 m indirilmişken netflix 1 milyarı aşmış. yani kraldan çok kralcıyız. amerikalılar bile amazon prime videoyu kullanmiyorken bizimkiler netflixe rakip diyor ahahaha..
|
Sadece The Boys bile netflixin eline verir. SJW bataklığından midesi bulananlar için güzel bir seçenek oldu.
|
Mad Men, Battlestar Galactica, House gibi diziler, The Godfather gibi filmler varken insanlar neden saçma sapan şeyleri listelerine sokarlar hiç anlamadım. |
Uzun zamandir Netflix kullanan biri olarak daha yeni uye oldum bu platforma. Ilk bakista neler farkettigimi yazayim..
Ilk planda aklima gelenler bunlar. Platformu almayi dusunenlere belki yardimci olur... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
The Boys şahane < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Mad Men, Battlestar Galactica, House gibi diziler, The Godfather gibi filmler varken insanlar neden saçma sapan şeyleri listelerine sokarlar hiç anlamadım. |
Rahat 2-3 ay götürecek içerik var 8 lira hiçbir şey The Boys, Fleabag, Mr Marvelous Mrs Maisel mutlaka izlenmesi gereken diziler |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
imdb amazon'a ait, belki o yüzdendir |