|
Bildirim
Bu da olursa full stremio+debrid takılırım, zaten dizilerin biri bir yerde diğeri bir yerde hepsine abone olman lazım servislerin. Bir de reklam koyarlarsa uğraşmam. |
Bi tane eski ufak pc ayarladım modemle birlikte elektrik kutusunda duruyor, plex sağolsun tüm platformlardan kurtuldum. Qbittorrente de web server kurdum istediğim yerden bağlanıp aklıma gelen dizi film torrent çekiyorum akşam evde hazır oluyor, altyazı vs de otomatik ayarlıyor çiçek gibi oldu.
Hiç bir platformda olmayan pacific ve band of brothers izlemek için girişmiştim finalde youtube hariç tüm abonelikleri kapadım |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu da olursa full stremio+debrid takılırım, zaten dizilerin biri bir yerde diğeri bir yerde hepsine abone olman lazım servislerin. Bir de reklam koyarlarsa uğraşmam. |
bu olursa ben çıkanze. 9 euro yok yere veriyorum her ay. 8 euro banka parası, çalışsaydım 22 euro tv ve telefon harcı derken ay başında cepten 50 eurodan oluyoruz. yeter ya. 12 milyon mülteciyi beslersin yetmez, bir de sağdan soldan böyle elli tane platformu çıkar. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |