Şimdi Ara

Amazon Prime Video'nun ilk Türk belgeseli 'Arda Turan: Yüzleşme' yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Prime Video'nun ilk Türk belgeseli 'Arda Turan: Yüzleşme' yayında
    Türk yapımı çeşitli dizi ve filmlere imza atan Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı orijinal belgeseli “Arda Turan: Yüzleşme” bugün Amazon Prime Video’da yayımlandı.

“Arda Turan: Yüzleşme” belgesel filmi; Arda Turan’ın yaşamını, kariyerini ve yaptığı hataları ele alıyor. Belgesel Arda Turan’ın düşüşünü, gelgitlerini ve kişisel dönüşümlerini de izleyiciye aktarıyor.

Belgeselde dublaj seçeneği olarak Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Almanca dil seçenekleri bulunuyor. Altyazı seçeneklerinde ise İtalyanca ve Fransızca dil desteğinin de olduğunu görüyoruz. Dünya genelindeki Arda Turan hayranları bu belgeseli seyredebilecek.

Filmin açıklamasında şu ifadelere yer veriliyor:

“Arda Turan, Bayrampaşa’nın dar sokaklarında başlayıp Ali Sami Yen’e, Vicente Calderon’a, Camp Nou’ya uzanan; herkesin bildiği hayatının hiç bilinmeyen detaylarını paylaşıyor.”

Prime Video'da bol bol spor belgeseli var

Prime Video bugüne kadar büyük ses getiren çeşitli spor belgesellerine imza attı. Prime Video’da izleyebileceğiniz spor belgesellerinden bazıları şunlar:

All or Nothing Manchester City, All or Nothing Arsenal, All or Nothing Tottenham Hotspur, All Or Nothing Juventus,  Al lor Nothing Brezilya Milli Takımı, Maradona Uğurlu Hayal, Bayern Münih Efsanenin Perde Arkası, Make Us Dream, Sergio Ramos'un Yüreği, Lewandowski Unknown, Federer: Son On İki Gün, Giannis - Muhteşem Yolculuk, Şu Peter Crouch Filmi, Kalvin Phillips: The Road to City, Gleason ve daha fazlası...

Ayrıca Bkz.Amazon Prime üyelerinin faydalanabildiği ayrıcalıklar neler?

Amazon Prime üyelerine ücretsiz!

Ayda 39 TL'ye Amazon Prime üyeliği başlatarak Prime Video'yu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Prime Video'da Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri, The Boys, Oppenheimer, Succession, John Wick 4, Sherlock, Mr. Robot gibi önemli yapımları seyredebilirsiniz.

Prime üyeliğiniz ile ayrıca Amazon'da Prime'a özel indirimlerden yararlanabilir, ücretsiz hızlı teslimat, ücretsiz aynı gün teslimat, ücretsiz kargo hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Prime Gaming servisi sayesinde her ay binlerce lira değerindeki oyunu ücretsiz oynama fırsatı yakalarsınız.

• Youtube'da denk geldim fragmanına ve hemen başladım. Dünyanın en iyi takımına Dünyanın en iyi futbolcularının arasında 1 sene oynayıp 1 sene sonra Başakşehire gelme hikayesindeki olaylar nedir merak ediyorum. Bir insanda ne olmuş olabilir ki bu kadar büyük düşüş yaşamıştır.

Ekleme: Belgeseli bitirdim. Barçadan - Başakşehir macerası çok çabuk geçilmiş. Kadroya alınmadım geldim denilmiş. Berkay ve silah olayına değinilmiş. Güzel keyifli olmuş. Figo belgeselinden sonra keyifle izletti tavsiye edebilirim. Arda sevmek ya da sevmemek ayrı tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 17 Ağustos 2024; 00:38:31 >
  • Böylelerine vakit ayıracağıma gider aç doyururum.

• Yaaa bi git AmazonP

• çok lazımdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinem Kobal için şükür namazı vakti.

• Bir Galatasaray taraftarı olarak sevmediğim futbolcular arasındadır.

• bu amazona bu kafaları kim veriyor acaba.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Git doyur niye buralardasın

• Menajeri iyi diye kapmıştır belgeseli. Yoksa ne isimler varken, kimse gidip Arda belgeseli çekmez. Şahsen izlemeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 17 Ağustos 2024; 11:54:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verdiğimiz parayla arda belgeseli çekiyor adamlar bu adam size büyü mü yaptı abi git kedi kuş belgeseli çek arda kim ya zaten vergi ödememiş listesin de isminiz çıkmış bu gidişle üyeliğimi iptal edicem

• Bu adamları enteresan bir pr hazırlıgı var...işlerini geldiği yerleri işlerine geldiği gibi anlatıp farklı profil pazarlıyorlar terim belgeselinde aynı şey var..

• Arda ile pique yan yana olduğu sahne tamda avrupalı insanla türk insanı temsil ediyor.. avrupalı genç zinde duruyor, türk çökmüş bitmiş görünüyor...
    Not: Pique 1987/2/2 doğumlu, Arda 1987/1/30 yani aralarında 2,3 gün var : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 17 Ağustos 2024; 13:14:56 >
  • Arda Turan gibi hataları bol olanların ortamdan uzaklaşıp gitmesi beklenir fakat o profildekilerin çoğu malesef gidip saklanmak yerine devam ederler, hayatlarının devamında ne yaptıklarına bakmak lazım, geçmişlerini böyle açıp kurcalamaları hiç hoş değil.
    Atasözü derki ; merdi kıpti şecaat arz edeyim derken sirkatin söylermiş"

Düşmekte sınır yok düş bakalım arda efendi, kendine ettiğini düşmanların edemezdi ettin durdun ve hala öyle olmak için çabalıyorsun.

Keşke "Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir" diyebilseydin.

• Biraz sosyopat olabilir ama Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olacak :D

• Ooo, çöp belgeseli

• Saha içinden çok saha dışında yaptıklarıyla gündemde oldu. Örnek alınacak, izlenecek, vakit ayrılacak bir sporcu ve spor adamı değil maalesef. Gereksiz.

• Başka konu kişi mi yoktu da bunun belgeselini çektiler?!

• Amazon Prime a yakışmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.