Şimdi Ara

Amazon Saatler (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.464
Cevap
412
Favori
651.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya teşhir ürün bunlar ya da gümrükten bir şekilde geçen ürünler. Gerçi gümrük olayı büyük firmalar için ne kadar mümkün bilmiyorum ama fiyat olarak başka açıklaması yok :)
  • Sizce hangisi? İkisi de 49.50$
    Amazon Saatler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurcanucar kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde 50 dolar,link var mı acaba ?
    Link alalım güzel fiyat
    www.fossil.com bikaç model daha var aynı fiyattan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Link alalım güzel fiyat

https://www.fossil.com/us/en/products/privateer-sport-chronograph-smoke-stainless-steel-watch-sku-bq2167iep.html

https://www.fossil.com/us/en/products/aiden-chronograph-smoke-stainless-steel-watch-sku-bq2109iep.html

Trye gönderim yok beğendiyseniz bi yolunu bulun

Olmadı o zaman Ben almak isteyen olur diye istemiştim :)
  • Golda alamadığım citizen saatler rüyama giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Golda alamadığım citizen saatler rüyama giriyor

Bende baktım baktım almadım,şimdi kızıyorum kendime,bazen insanın basireti bağlanıyor,gelir mi gelmez mi diye düşünürken geldiğini gördüm ama bitmişti tabi,bidaha da o modeller gelmez diye düşünüyorum,çünkü teşhir ürünleriydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Golda alamadığım citizen saatler rüyama giriyor

Bende baktım baktım almadım,şimdi kızıyorum kendime,bazen insanın basireti bağlanıyor,gelir mi gelmez mi diye düşünürken geldiğini gördüm ama bitmişti tabi,bidaha da o modeller gelmez diye düşünüyorum,çünkü teşhir ürünleriydi..

Ben stoklar bittikten sonra denk geldim konuya hele şu saati kaçırdım ya, rengi önemli değil, üzüldüm
    http://www.gold.com.tr/citizen-at8017-59e-erkek-kol-saati_u

• Citizen BU2040-56E Eco Drive

Amazon Saatler
    Amazon Saatler
    Amazon Saatler
    Amazon Saatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 1 Ağustos 2017; 16:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

300 lira ecodrive citizenler ihtiyacı olan hemen kapsın.
    https://forum.donanimhaber.com/citizen-saatler-300tl-eco-drive-olan-modeller-de-var--127778053#127778053

@epoolture arkadaşımızın haberiyle geçen gün CITIZEN CA4010-58A modelini sipariş geçmiştim, kafamda gold'la ilgili sorular olsada risk alınabilir diye düşünmüştüm. Cuma günü 11 gibi sipariş verdim, aynı gün kargoya verdiler, bugün saat elime ulaştı. Saat orjinal, bu fiyata safir camlı,super titanium kasalı, eco-drive mekanizmalı bir citizen gayet iyi bir alışveriş oldu, diğer citizen yalnız kalıyordu ona arkadaş olsun Burdan paylaşımı yapan epoolture arkadaşımıza teşekkür ederim.

Amazon Saatler

Amazon Saatler

Amazon Saatler

Golddan ikinci saatimi almam dolayısıyla bu saati geri yollayacağım, almak isteyen arkadaş varsa aldığım fiyattan ona yollarım.(yarına kadar) Ürün saat kutusunda, hiç kullanılmadı yani sıfır

• benim de Gold'tan citizen geldi,,,,saatler kesinlikle teşhir ürünü aklınızda olsun.çizik yok çok şükür ama teşhir ürünü olduğu yakından bakınca çok belli oluyordu.Teşhir ürünü demeyerek insanları kandıran Gold'a da birşey demiyorum, kendilerine yakıştığı gibi davranıyorlar..fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler.

Amazon Saatler
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Teşhir ürünü diye belirtseler ben almazdım muhtemelen. İyi ki almışım ama

@kallone teşekkür ederim
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bir model begendim, uye oldum ama vermedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • citizenler degerinin cok altina satildi. temizse sıkıntı yok.

saatvesaat de citizenler teshirdi. burdan cizikli paylasanlarda olmusti. orijinal kutusunda gondermemislerdi hatta.

yurtdisindan 500lira vermeyi gozden cikardigim saat 300liradan satildigi söyleniyor :(:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

citizenler degerinin cok altina satildi. temizse sıkıntı yok.

saatvesaat de citizenler teshirdi. burdan cizikli paylasanlarda olmusti. orijinal kutusunda gondermemislerdi hatta.

yurtdisindan 500lira vermeyi gozden cikardigim saat 300liradan satildigi söyleniyor :(:(

Tek sıkıntısı jelatin olmaması.

Baklaları da yaptırdım, gösterdiğim herkes beğendi. Quartz Citizenler bile bu paralara satılıyorken Eco Drive aldık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Bir model begendim, uye oldum ama vermedi.

Üye olduktan bir gün sonra veriyor, vermezse bende ayrı bir hesap var. Ordan yardımcı olabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

citizenler degerinin cok altina satildi. temizse sıkıntı yok.

Ben iki tane aldım, ikiside temiz. Jelatinleri yok ama çokta önemli değil. 250 euroya satılan ürünleri birini 400 diğerini 458 TL'den almış olduk. Gayet iyi alışveriş
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.