Şimdi Ara

Amazon Saatler (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
412
Favori
651.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaç tan gitti bu saatler hocam ?
    çok güzelmişler.
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    100 tl indirimsiz 550 ve 850 hocam,yarım saatte tükendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003ZUXTOG

Amazon Saatler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Hocalar , aldığım saatte ayarlanmıyor , saat mekanik saat , örneğin saat gece 12:00 i ayarlayamiyorum akrebi 12 nin üstüne getirdiğimde yelkovan 5 dakika ileride kalıyor ne yapmam gerekli?

Bilgisi olanlar yok mu hic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocalar , aldığım saatte ayarlanmıyor , saat mekanik saat , örneğin saat gece 12:00 i ayarlayamiyorum akrebi 12 nin üstüne getirdiğimde yelkovan 5 dakika ileride kalıyor ne yapmam gerekli?

Saat hangi model.

• quote:

quote:

Akrep ve yelkovan saat 12 üzerinde bir araya gelmiyorsa mekanik olarak sıkıntı var bence, saati bir gün boyunca kullandınızmı hiç? Kaç dakika geri kalıyor, saatin mekanizması nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

quote:

Akrep ve yelkovan saat 12 üzerinde bir araya gelmiyorsa mekanik olarak sıkıntı var bence, saati bir gün boyunca kullandınızmı hiç? Kaç dakika geri kalıyor, saatin mekanizması nedir?

Bende'de bir otomatik var oda 5 dk ileri gidiyor,koluma takmazsam 7-8 saat geride kalıyor falan filan,kullanmayınca da paslanıyor sanırım bu otomatik saat sıkıntıdan başka bişey değil şimdilik bende,orient vardı çünkü kullanmayınca pas yığınına döndü,herkese göre değil bu saatler..

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

quote:

quote:

Bende'de bir otomatik var oda 5 dk ileri gidiyor,koluma takmazsam 7-8 saat geride kalıyor falan filan,kullanmayınca da paslanıyor sanırım bu otomatik saat sıkıntıdan başka bişey değil şimdilik bende,orient vardı çünkü kullanmayınca pas yığınına döndü,herkese göre değil bu saatler..

Otomatik saatleri uzun süre kullanmamak bir hatadır, ayrıca 5 yılda bir ağır bakıma sokmak (yağ değişimi, temizlik vs gerekli). Darbelere karşıda quartz saatlere göre çok daha hassas çünkü mekanik. Evet herkese göre değil...

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Otomatik olacaksa en azından benim için saat sayısı az olmalı ki sürekli takabileyim, diğer türlü kurması bile bir süre sonra sıkabiliyor :)
  • bi soruda ben sormak istiyorum. bu citizen eco drive saatler beden pahalıdır? eco drive ne fark ettirir?

• kısa bir süreden beri bu sayfayı takipteyim gold daki indirimi gördüm ama bende güvenemedim aynı grubun firması diye hızlı al a baktım aşağıdaki saati gördüm 302.87 tl ye havale ile aldım.

Üstatlara sorayım

değermi ödeme yapmaya saat gold'dakiler Gibimi özelliklerini felan bilmem tipi hoşuma gitti alayımı sizce?

http://www.hizlial.com/citizen-an8050-51e-erkek-kol-saati-2018269_u

• yazz Y kullanıcısına yanıt
    Goldta eco drive saatler 300 liraydı.

Bu saat normal quartz değmez bence bu fiyata.
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Eco drive teknolojisi ortamdaki ışık ile şarj edebiliyor pilini.

Güneş enerjisi olmasına gerek yok sadece aydınlık olsun yetiyor.

20-25 sene pil ömrü var deniyor.Bu yüzden tercih ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

Goldta eco drive saatler 300 liraydı.

Bu saat normal quartz değmez bence bu fiyata.

Hocam çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: epoolture

Eco drive teknolojisi ortamdaki ışık ile şarj edebiliyor pilini.

Güneş enerjisi olmasına gerek yok sadece aydınlık olsun yetiyor.

20-25 sene pil ömrü var deniyor.Bu yüzden tercih ediliyor.

teşekkürler üstat ☺️

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

citizenler degerinin cok altina satildi. temizse sıkıntı yok.

saatvesaat de citizenler teshirdi. burdan cizikli paylasanlarda olmusti. orijinal kutusunda gondermemislerdi hatta.

yurtdisindan 500lira vermeyi gozden cikardigim saat 300liradan satildigi söyleniyor :(:(

Ben iki tane aldım, ikiside temiz. Jelatinleri yok ama çokta önemli değil. 250 euroya satılan ürünleri birini 400 diğerini 458 TL'den almış olduk. Gayet iyi alışveriş

sitenin sıkıntılı oldugunu yazmış bihayli fazla arkadaş. saatler geldimi? herhangi bir problem varmı

Bendekilerde problem yok hocam, jelatinleri olmaması dışında. Ürünlerin teşhir olmasıda çok önemli değil bence, temiz olduktan sonra problem yok. Saatçiden aldığımız saatlerin alayı teşhir
    Amazon Saatler
    Amazon Saatler

Bu saati kaçırdığıma çok üzüldüm
    gold dan aldınız dimi hocam bunu ?

• _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Aynen gold'dan aldığım hocam
    Amazon Saatler
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Hocam soldaki saati de golddan mi aldiniz ? Ne kadara geldi fiyati acaba?

• 200-225 TL Ye saat tavsiyesi olan var mı? Genç işine yakın olursa çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fethh16

Hocam soldaki saati de golddan mi aldiniz ? Ne kadara geldi fiyati acaba?

Yok hocam onu amazondan almıştım, totalde 263 dolara gelmişti indirimli;
    https://www.amazon.com/gp/product/B00DBUVIVQ/ref=oh_aui_detailpage_o07_s00?ie=UTF8&psc=1
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.