Şimdi Ara

Amazon Saatler (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
412
Favori
651.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold ve hızlıal sanırım cortladı. allahtan aldıklarımız geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

gold ve hızlıal sanırım cortladı. allahtan aldıklarımız geldi.

Site açılıyor, bir sorun yok gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

gold ve hızlıal sanırım cortladı. allahtan aldıklarımız geldi.

Site açılıyor, bir sorun yok gibi gözüküyor.

o gun girilememişti sonradan hallolmuş sanırım

• Bu mesaj silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 11 Ağustos 2017; 20:15:48 >
  • Gold Tissot Saat alana iphone veya 55 inch tv veriyor . Bir kaç tane stok var

• Casio Collection – Unisex-Armbanduhr mit Digital-Display und Resin-Armband – W-734
    22.79€ - Mavi
    22.95€ - Siyah
    https://www.amazon.de/dp/B005FEYCC8

En düşük fiyatında
  • 22 mm saat kordonu arıyorum. eski bi puma saatim var onun için. alabileceğim ve tavsiyede bulunabileceginiz yer varmıdır ? saat altta resimde :)

Amazon Saatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozlulum67 -- 14 Ağustos 2017; 15:20:3 >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Hoş saatmiş, kordon olarak benim alixpress'ten aldıklarım genelde problemli çıktı. Yerel bir saatçiden aldığım istanbul üretimi baron marka kordonlar ise on numara çıktı. Bence görerek alsanız daha iyi.
  • teşekkür ederim @kallone

• citizen saatlere metal kordon nereden alabiliriz acaba bir fikriniz var mı izmir de bütün saatcilere sordum orjinal metal kordon bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_uyar

citizen saatlere metal kordon nereden alabiliriz acaba bir fikriniz var mı izmir de bütün saatcilere sordum orjinal metal kordon bulamadım

Orjinal metal kordonu ancak distiribütör'den bulursun onada saate verdiğin para kadar para isterler tahminim
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    inceymiş ya 50 eurocuktan başlıyor
  • İnce bileğe göre saat öneriniz var mı 50 dolara kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: kanlı portakal

İnce bileğe göre saat öneriniz var mı 50 dolara kadar

Seiko Men's SNK807 Seiko 5 Automatic Stainless Steel Watch with Blue Canvas Bandhttps://www.amazon.com/dp/B006CHML4I/ref=cm_sw_r_cp_api_HeULzbDQHM66M

ama sanırım seikonun da türkiye gönderimini durdurmuş amazon. daha önce geliıyodu ve alanlar çok memnundu. tenk alternatıflerı de var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanlı portakal

İnce bileğe göre saat öneriniz var mı 50 dolara kadar

Seiko Men's SNK807 Seiko 5 Automatic Stainless Steel Watch with Blue Canvas Bandhttps://www.amazon.com/dp/B006CHML4I/ref=cm_sw_r_cp_api_HeULzbDQHM66M

ama sanırım seikonun da türkiye gönderimini durdurmuş amazon. daha önce geliıyodu ve alanlar çok memnundu. tenk alternatıflerı de var

Bayağıdır takip ediyorum Amazondan gelmiyor bu ve bunun büyük çaplısı, creationwatches.com dan geliyor ama forumdan bi arkadaş aldı yaklaşık 400 tl ye gelmişti büyük olanı

• büyük olanı bende cok kovaladım ama denk getıremedım. maviy diyosunuz sanırım :) onun hastası cok forumda. sonra citizen eco drive denk geldı golddan onh aldım ama düşürebilirsem bala seiko peşindeyim:)

Hocam eğer silikon kayış istersen aliexpress'den 1 dolara satın alabilirsin. Linkini bulamadım ama bulursam atarım.Mavisi,siyahı,beyazı mevcuttu. Mesala resimdeki orjinal kayışı süet ama yazın kullanılmıyor. Buda koleksiyonum.

Amazon Saatler

Amazon Saatler

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Hocam eğer silikon kayış istersen aliexpress'den 1 dolara satın alabilirsin. Linkini bulamadım ama bulursam atarım.Mavisi,siyahı,beyazı mevcuttu. Mesala resimdeki orjinal kayışı süet ama yazın kullanılmıyor. Buda koleksiyonum.

Amazon Saatler

Amazon Saatler

bulursan yolla dostum zahmet olmazsa. bende bi bakarım

• 2 hafta önce kendime saat almak için para biriktirmeye başladım. Fiyatı uzun süredir sabit kalan saatin fiyatı fırlamış :( Bi abi alıp fotoğrafını atmıştı çok hoşuma gitmişti. Bu saat:https://www.amazon.com/gp/product/B00854DHA8/ref=ox_sc_sfl_title_6?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Babam 23 yıldır aynı saati kullanıyor ben de onun gibi kullanmak istiyorum :D Bakımlarını falan yapsam bu saat uzun süre götürür mü? Başka öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.