Şimdi Ara

Amazon Saatler (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictator kullanıcısına yanıt
    özelliklerinde 41mm yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

özelliklerinde 41mm yazıyor.

Evet 41 imis. Genelde kucuk kasa sinifi olculeri. Bilekler kalin degilse guzel tercih bence.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    amazon un sattığının yarı fiyatına indirimde mi acaba? mağaza yorumları da fena değil ama ben emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

BN0151-09L, SNZF15, Seiko Prospex SSC571P
    tarzı ne çok klasik ne çok sırıtan hafiften eğlenceli sport tarzta bir saat bakıyorum var mı önerileriniz
    max bütçe 350 400tl

O citizene bende bakıyorum. Denk gelip de haber verirseniz çok iyi olur

• levellingdust kullanıcısına yanıt
    Amazon.com da fiyatlar borsa gibi; çok oynak. Fiyatını dip seviyesinde, yorumları iyi görünce aldım. Bu saat daha önce 80 dolar cıvarıydı. Özel bir indirim var mı bilmiyorum. Satıcıyı da tanımıyorum. Ürün yola çıkmış ama.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda elinize ulaşırsa bir inceleme bekliyorum o zman güle güle kullanın
  • quote:

Amazon.com da fiyatlar borsa gibi; çok oynak. Fiyatını dip seviyesinde, yorumları iyi görünce aldım. Bu saat daha önce 80 dolar cıvarıydı. Özel bir indirim var mı bilmiyorum. Satıcıyı da tanımıyorum. Ürün yola çıkmış ama.

hocam saat hakkında yorumunuzu bekliyoruz. çok uygunmuş fiyatı wenger saatleri merak ediyorum. hayırlı olsun.
  • merhaba arkadaşlar gold kampanyasından citizen saat almıştım ecodrive; saat 1 hafta çekmecede güneşsiz ışıksız kaldı baktığımda durmuştu. sonra 2 gün ışıkta durdu ama bir garip çalışmaya başladı 2 saniye ard arda ilerliyor 1 saniye duraklıyor ne yapacağımı bilemedim servise göndersem servis iflas etmiş giden saat geri gelmiyor bi yardım eder misiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_uyar

merhaba arkadaşlar gold kampanyasından citizen saat almıştım ecodrive; saat 1 hafta çekmecede güneşsiz ışıksız kaldı baktığımda durmuştu. sonra 2 gün ışıkta durdu ama bir garip çalışmaya başladı 2 saniye ard arda ilerliyor 1 saniye duraklıyor ne yapacağımı bilemedim servise göndersem servis iflas etmiş giden saat geri gelmiyor bi yardım eder misiniz lütfen

Düşük bataryada kendini eco mod'a alıyor, saatinizde sıkıntı yok. Batarya dolduktan sonra normalee dönecek, kitapçığında bunların hepsi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

quote:

Orijinalden alıntı: erkan_uyar

merhaba arkadaşlar gold kampanyasından citizen saat almıştım ecodrive; saat 1 hafta çekmecede güneşsiz ışıksız kaldı baktığımda durmuştu. sonra 2 gün ışıkta durdu ama bir garip çalışmaya başladı 2 saniye ard arda ilerliyor 1 saniye duraklıyor ne yapacağımı bilemedim servise göndersem servis iflas etmiş giden saat geri gelmiyor bi yardım eder misiniz lütfen

Düşük bataryada kendini eco mod'a alıyor, saatinizde sıkıntı yok. Batarya dolduktan sonra normalee dönecek, kitapçığında bunların hepsi mevcut.

hocam 2 3 gündür ışık görüyor düzelmedi acaba bataryasında mı bir sorun var cevabınız için çok teşekkürler

• drilldozer D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kullanmadan bilinmez ama ilk yorumu bildiğim kadarıyla yaparım.

• levellingdust kullanıcısına yanıt
    Hocam benim saatler hakkında pek bi bilgim yok. Gelince fotoğraf atarım. Bildiğim kadar yorumlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 20 Eylül 2017; 6:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drilldozer

quote:

hocam saat hakkında yorumunuzu bekliyoruz. çok uygunmuş fiyatı wenger saatleri merak ediyorum. hayırlı olsun.

Swiss made saat sonuçta,bu fiyata bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 18 Eylül 2017; 21:58:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fazla büyük olmayan,uygun fiyatlı bir klasik saat arıyorum.Var mı gözünüze çarpan bişeyler
  • İyi günler arkadaşlar. 1 hafta önce amazondaki bir satıcıdan saat sipariş etmiştim. Kredi kartımdan 2 ayrı günde saatin parası çekilmiş gözüküyor. Amazona yazdığımda bizde tek ücret çekilmiş gözüküyor, "Some banks may hold funds in your account for these authorizations even if the order is cancelled. Orders from our Marketplace sellers may be charged at the time of purchase." şeklinde cevap verdiler.

Vergi vs için bir miktar yüksek para alıp geri iade edildiğini okumuştum. Acaba böyle bir durum için mi çekilmiş olabilir? İki kere 36 dolar çekilmiş ayrı 2 ayrı günde. Bu konuda tecrübeli olan kimse var mıdır?
  • nanenanee kullanıcısına yanıt
    saat ne kadardı ?
  • nanenanee kullanıcısına yanıt
    ikiside provizyonda mı gözüküyor? bazen provizyonda gözüküp biri sadece dönem içi işlemlere düşüyor.
    eğer ikisi de dönem içi işlemlere düşerse; o halde bankanıza ve amazona itiraz ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanenanee

İyi günler arkadaşlar. 1 hafta önce amazondaki bir satıcıdan saat sipariş etmiştim. Kredi kartımdan 2 ayrı günde saatin parası çekilmiş gözüküyor. Amazona yazdığımda bizde tek ücret çekilmiş gözüküyor, "Some banks may hold funds in your account for these authorizations even if the order is cancelled. Orders from our Marketplace sellers may be charged at the time of purchase." şeklinde cevap verdiler.

Vergi vs için bir miktar yüksek para alıp geri iade edildiğini okumuştum. Acaba böyle bir durum için mi çekilmiş olabilir? İki kere 36 dolar çekilmiş ayrı 2 ayrı günde. Bu konuda tecrübeli olan kimse var mıdır?

Garanti mi?

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.