Şimdi Ara

Amazon Saatler (648. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha önce black friday zamanı hangi saatlere ne kadar bir indirim geldi ?
    gören veya satın alan varsa yeşillendirebilir mi.?
    ona göre para biriktirelim de istediğimiz saati alalım.Kaç zamandır bekliyorum güzel bir saat almak için.
  • Yenijerry kullanıcısına yanıt
    Citizen black friday zamanı amerikadaki arkadaşın adresine göndertmiştim.

İnvicta ondan 15 gün sonra indirime girdi kaçırmak istemedim aldım.Türkiye gönderili 10$ gift card indirimim vardı.

Amazon SaatlerAmazon Saatler

• Merhaba, akıllı saat almak istiyorum. Butcem dogrultusunda aşağıdaki saati buldum. Yorumlarınızı alabilir miyim?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B073GWM2G9/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Amazon Saatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drketen -- 9 Eylül 2017; 23:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drketen

Merhaba, akıllı saat almak istiyorum. Butcem dogrultusunda aşağıdaki saati buldum. Yorumlarınızı alabilir miyim?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B073GWM2G9/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Amazon Saatler

Hocam hiç smart watch kullanmadım, garmin dışında çokta sıcak bakmıyorum ben, onunda fiyatı çok uç. Ama bu bütçe aralığında xiomi amazfit alırdım, gearbest'te 100 dolar civarı.

• Teşekkür ederim. Yorumlarina bakinca genelde olumlu seyler yazilmis; gorunus olarak ta fena durmuyor gibi,sizin de fikrinizi almak istedim. En iyisi biraz daha bekleyip bilindik markaların fiyat dususunu beklemek.

• BN0151-09L, SNZF15, Seiko Prospex SSC571P
    tarzı ne çok klasik ne çok sırıtan hafiften eğlenceli sport tarzta bir saat bakıyorum var mı önerileriniz
    max bütçe 350 400tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 10 Eylül 2017; 10:36:53 >
  • Geldi yeni siparişim. Seiko SKX007 .

Amazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon Saatler

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Geldi yeni siparişim. Seiko SKX007 .

Amazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon SaatlerAmazon Saatler

Efsane saat hayırlı olsun nerden kaça geldi..

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Amazon.com üzerinden Dexclusive isimli satıcıdan aldım. Amazon güvencesi altında satılıyor Dexclusive tarafından.

Teşekkür ederim güzel yorum için
  • timberland in saatleri çok hoşuma gidiyor. İndirimde yakalayanlar var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Amazon.com üzerinden Dexclusive isimli satıcıdan aldım. Amazon güvencesi altında satılıyor Dexclusive tarafından.

Teşekkür ederim güzel yorum için

Hayırlı olsun hocam, 10 numara saat
  • Teşekkür ederim

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam maliyeti ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Hayırlı olsun hocam maliyeti ne oldu?

Şuan 250dolara geliyor her şey dahil, ben biraz daha uygun aldım kuponum vardı.

• Arkadaşlar eşime hediye olarak 100-150 $ arası inçe zarif bir saat aradım Amazon'dan ama hepsi taşlı, hoşuma gideni bulamadım. Tavsiyeleriniz varsa incelemek isterim, iyi günler.

• retha R kullanıcısına yanıt
    taşlı seviyorlar zaten. isterseniz modeli sorabilirsiniz. hediye alıcaksınız evet ama beğenmediklerinde çok önemsemiyorlar. bende n11 den aldım . aldığıma bin pişman oldum. n11 den asla alışveriş yapmam diyordum deneyeyim dedim haklı çıktım yine.
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Daha önce sormuştum taşlı sevmediğini ordan biliyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: retha

Daha önce sormuştum taşlı sevmediğini ordan biliyorum :D

Ben bundan almıştım gayet hoş hatta erkek versiyonunu alıp beraber de kullanabilirsiniz daha çok hoşlarına gidiyor.
    https://www.amazon.com/gp/product/B000GX8WA6/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  • alper131 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynı saati o siteden alabilmek için elimden gelen herşeyi denedim ama bir türlü ödemeyi gerçekleştiremedik. Fransız bir arkadaşım benim için Fransa'da iken aynı siteden satın aldı iki haftaya gelirken yanında getirecek. Ancak şuna mutlaka dikkat edin ne yazık ki diagramdaki gün isimleri Arapça geldi. :(

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler

Linkteki ürünü beğendim, Amazon'dan daha uygun fiyatı ayrıca. Saat ve satıcı hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://www.kosovalisaat.com/urun/tissot-t109-210-11-031-00/

• 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.