Şimdi Ara

Amazon Saatler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS ROG PG278Q 27" WQHD 2560x1440 144Hz 1ms DisplayPort Ergonomic Back-lit LED G-SYNC Gaming Monitor takıp lutfen turkıyeye satısı yok suan
  • amormen A kullanıcısına yanıt
    yanlış konudasın.

• bölüm: 269
    sahne: 1:08:57

arkadaslar polatın taktıgı saati arıyorum markasını bilen var mı ?
  • Hocam ins duserde alirsiniz. Cok saat baktim amazondan ama bu ilk üçe rahat girer. Saheser yav resmen :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tag Heur dışında hepsi çöp.

• ArkadaÅŸlar Burei diye bi marka var sanirim menÅŸei çin. Bu markayada bakmanizi oneririm yorumlarin neredeyse hepsi 5 yildiz. Ve tasarimlarida cok guzel. Gecenlerde fiyatlarina bakmistim bazi saatleri %50 indirimde. Hayirli alisverisler. Tüm saatleri safir cam diye hatirliyorum. Siz bakin yinede.

Edit: hicbi modeli buraya kargolu degil sorry genclik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksi Müddea -- 21 Kasım 2015; 14:16:42 >
  • Gönderseler şaşarım zaten. Çok hevesim vardı saat almak için neyi beğensem göndermiyorlar parasında da değilim 300 dolarlarıda çıkardım gözden ama yok.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi. Bu arada sizin linklerede göz attim invictanin reserve serisini ilk defa gordum. Gercekten harikulade saatler. Gözüm düstü goruncr :))

• Orient veya invicta gibi markalardan analog ve otomatik saat tavsiyesi vetebilecek olan var mi? Tabi vergi siniri altinda olursa guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

Orient veya invicta gibi markalardan analog ve otomatik saat tavsiyesi vetebilecek olan var mi? Tabi vergi siniri altinda olursa guzel olur

İlk sayfaya koyuyoruz işte zahmet edip baksanız...

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

Orient veya invicta gibi markalardan analog ve otomatik saat tavsiyesi vetebilecek olan var mi? Tabi vergi siniri altinda olursa guzel olur

İlk sayfaya koyuyoruz işte zahmet edip baksanız...

Hocam bakmaz olurmuyum hic, 2 gundur konuya her gelen yeni mesaja surekli bakiyorum. Verilen tavsiyelerden bi tek buhttp://www.amazon.com/Stuhrling-Original-747M-02-Automatic-Stainless/dp/B00KR74PCA var dedigim sekilde olan ve ilgimi ceken. Baska tavsiyesi olan vardir belki diye yazmistim

• http://www.amazon.com/gp/product/B01445IX28?refRID=MQH773P5PGZ6B2STBCXP&ref_=pd_cart_vw_2_4_p

This item ships to sivas, Turkey. diyor ama sepete atınca, hesaplama yapma kısmında hata veriyor. sebebi hakkında bilgi verir misin Murat kardeşim :)
  • xray14 kullanıcısına yanıt
    Saat çok hoş duruyor fiyatı da iyi alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Tag Heur dışında hepsi çöp.

polo saatlerin kalitesi de onlara yakın sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITECHINN

http://www.amazon.com/gp/product/B01445IX28?refRID=MQH773P5PGZ6B2STBCXP&ref_=pd_cart_vw_2_4_p

This item ships to sivas, Turkey. diyor ama sepete atınca, hesaplama yapma kısmında hata veriyor. sebebi hakkında bilgi verir misin Murat kardeşim :)

Bir sıkıntı yok bende

Order total: USD 54.67
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.