Şimdi Ara

Amazon Seagate ST2000DM008 Sabit Sürücü, 2 TB, Gümüş 453.85 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önce amazon prime üyeliği alıp google playden amazon.com.tr uygulamasını indiriyorsunuz sonra uygulamaya giriş yapıp ürünü sepete attıktan sonra indrim kodu alanına 25APP kodunu yazınca 478.85 tl olan fiyat 453.85 düşüyor

Ürün linki

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FFVYDF3/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

İndirimin nasıl uygulanacağı adreste detaylı biçimde açıklanmış

https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=26294905031

• Bu markadan uzak durun, arşivinize daha ulaşamayabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    2010 senesinde satın aldığım 1 tb, 3.5" harici Seagate harddiski hala sorunsuz kullanmaktayım. Bozulan, kaybolan bir dosyam olmadı. Her markanın sorunlu modelleri olabiliyor tabi, yorumlara bakıp öyle almak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AEGEA kullanıcısına yanıt
    Bizde 2 tane gümledi, dahası servis için muhatap bulamadık. N11 zor bela aylar sonra iade yaptı.

Doğrudur hocam, yoğun kullanımda nasıl bir performans verir bilemiyorum. Belirttiğim gibi harici disk benim ürün çok yoğun kullanmadım haliyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yönlendirmiş olmayayım ama iş biligisayarında vardı. Bir sabah 1 byte bile kurtaramadan içinde ne varsa gitti. O gün bugündür seagate yok benim için. Hatta başka marka external hdd bakarken içindeki yoksa segate mi diye özellikle bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Bizde 2 tane gümledi, dahası servis için muhatap bulamadık. N11 zor bela aylar sonra iade yaptı.

6030 yorum 5 üzerinden 4.5 puanlaması var amma velakin elektronik işi şans işi bende de 2 tb wd green hdd kasa içinde durduk yere bozuldu 1 tb olanı hala tık demeden senelerdir sorunsuz çalışıyor. Denk geldi forumdaki arkadaşlarımızda yararlansın diye paylaştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seagate herhangibir diski, ister hdd olsun,ister ssd, bedava verseler almam. içine veri değil, diskini ayna yerine, mıknatısını buzdolabı magneti yerine, motoruna pervane takarak kullanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratd555 M kullanıcısına yanıt
    Depolama çok önemli hocam , geri dönüşü olmuyor maalesef. yaşadığımız olumsuz tecrübeyi paylaştım, wd biri 12 yıllık ,diğeri 8 yıllık 2 hdd maaşallah sorunsuz çalışıyor. Hatta 2.5 hdd yi kayıt cihazında bile kullandık 2 yıl kadar .Fanboyluk yapmıyorum ama, seagate bu işte bana göre başarısız. Yinede alacaklar yorumlara bakarak karar verebilir. Garanti konusunda zaten Amazon olduğundan sorun yaşamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Bendede çok fazla segate ürünü bozuldu hatta geçen ay 4TB 256mb olan yüksek seviye diskim bozuldu spot almıştım çok üzdü :( 5 senelik WD var hala taş gibi tabi şans işi ama ne hikmetse bende diskten yana şans yok.

• Bende de bunun aynısı var geçen arıza çıkarmaya başladı low level format attım düzeldi 2017 model hddydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.