Gelir amazon tarafından satılıyor. ama 100 doları geçtiği için vergi ödemek zorunda kalabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: PatatesAgacı
1 aymı 1 ay çok uzun değilmi hocam yav en geç 10 güne filan gelir diye düşünüyordum ben
10 güne asla gelmez emin ol
PatatesAgacı
kullanıcısına yanıt
156.74 dolara geliyor.
arkadaşlar çocuğuma 5,89$'lık bir ürün alacağım, bu ara sipariş veren olursa bana da bu ürünü getirtebilirmi acaba ödemeyi havale yapabilirim, istanbul içi olursa çok iyi olur ürün gelince elden alabilirim.
ürün bu :http://www.amazon.com/gp/product/B00E4LFI7Q/ref=s9_psimh_gw_p21_d0_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0J3KM0QFZVXCE0Z9X4W3&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=1970559082&pf_rd_i=desktop
Amazondan ürün satın alırsan zatwn gümrük masratını ödeme ekranında otamatik ödersin yani ürün sana gelir ama nüfus cüzdanı fotosu ve ürün hakkında bilgi vereceğin kağıt istiyolar bizzat yaşadım yani sorun olmadı ürün geldi ama ürün amazon tarafından satılsa iyi olur çünkü başka satıcılarda var amazonda buna dikkat edin
Buck Fuddy
kullanıcısına yanıt
vergisi filan her şeyi dahil 156 dolarmı oluyor ?
PatatesAgacı
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam, kargo + vergi dahil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme