|
Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (12. sayfa)
-
-
Fikir güzel
-
katılıyorum arkadaşa
-
İş artıyor ama market çalışanlarının sayısı artmıyor malesef. Adamlar hem kasaya hem raflara hem depoya hem temizliğe hem vs. bakıyor.
Şimdi bir de kargoyla uğraşacaklar. Allah kolaylık versin.
Kölelik yok diyenler modern köleliği böylece görmüş olurlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: chalapİş artıyor ama market çalışanlarının sayısı artmıyor malesef. Adamlar hem kasaya hem raflara hem depoya hem temizliğe hem vs. bakıyor.
Şimdi bir de kargoyla uğraşacaklar. Allah kolaylık versin.
Kölelik yok diyenler modern köleliği böylece görmüş olurlar...
Birde elinde 1 makarna 1 kola alıp kasiyere atar yapıyorlar 3 kişi sıra bekliyorlar diye. Gitde metro marketde sıra neymiş gör. Reyon aralarına kadar uzanıyor, birde sepetler en az 30-40 parça oluyor... Carefour hiperler keza yine öyle, Markette 2-3 kişi sabahtan akşama mal çek/mal diz/reyon düzenle/etiket değiş/kasya bak/temizliğe bak/iadeye bak/ inanın saygı duyuyorum burada çalışan insanlara
-
a101de ben bile kaybolurum kargomu düşünmek istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün gün evde değilsen veya evde beklemek istemiyorsan çok faydalı!!!
-
Bedava kargo olayını ileride kaldırabilirler. Kargosu bedava diye 1 2 liralık kalemi silgiyi bile buradan alan ölücü tayfası var. Sayıları az da değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Mart 2021; 16:17:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir,ücretini arttırmalarını tercih ederim ama. -
Ben a 101 in b..... Yerim b.......siz hiç bakkaldan kredi kartıyla sigara almaya çalıştınız mı a101 şok olmasa kafayı yerdi çoğu insan
Trendyoldan sipariş verdim, teslim noktasından al 20 TL puan deyince PTT kargomatı seçeyim bari dedim.
Kargo gönderime çıktı, 3-4 gün sonra baktım takibe, PTT kargo "adreste bulunamadı" yazmış :) Bizdeki bu mükemmel hizmet anlayışı ile teslim noktası işinden acaip korkuyorum.
PS: kargo 2-3 gün daha dolaştı, sonra kargomata bırakıldı ve geçte olsa teslim aldım.
-
A101 için mantıklı bi adım
-
Uygulama güzelde a101 gibi bir markette nasıl olur bilmiyorum bizim burdaki a101de 3 tane çalışan var 2 kişi mal indiriyor 1 kişide malları diziyor kasa boş duruyor umarım ek personel desteği veriyordurlar yoksa başka türlü bu sistem işlemez
-
PTT de var bu sistem fakat henüz yeterince yaygınlaşmadı. SMS şifresi geliyor, onunla alınıyor.
-
Market çalışanlarının böyle bir olaydan haberi yok ve benim çevremdeki hiçbir markete bu kapsamda mal gelmemiş.
-
bim a101 şok iyi ki var yoksa esnafın cogu zor insanlar uğraşılmaz
-
Market çalışanını düşünen yok, ek iş yükleyip duruyorlar. Kimse yazık bu çalışanlara dememiş.
quote:
Orijinalden alıntı: dgnkdr
Sırf MNG denen lanet kargo ile çalıştığı için Amazon'dan alışveriş yapmıyordum.İyi olur.Kolay gelsin ile çalışır Amazon, sen amazonda satış yapan herhangi bir satıcıdan alıyorsundur veya İstanbul'da değilsindir.
-
Kimse amazonu b*klamasın. Adamlardan cep telefonu aldım, ısınıyor dedim iade aldılar kaç ay sonra. Hadi hodri meydan, amazon dışında herhangi firmaya iade edin bakalım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X