Şimdi Ara

Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
11
Favori
43.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koca mağazada 3 kişi çalışan a101 şubeleri için pek kolay olmayacaktır

• Takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 ne kardeşim insan düzgün market bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmik97 -- 31 Ocak 2021; 22:7:35 >
  • A101 kendi kıçını toplasın önce. Leş gibi kokuyor , 2 enfazla 3 kişi çalışıyor, hadi bunları geçtim bir çok kere raf fiyatı ile kasa fiyatı tutmadigina şahit olduğum bir rezillik.
  • a101'deki kampanyaları, termosundan tut oyuncu kulaklığına kadar gün be gün takip eden, sabahın köründe saatlerce market kepengine yaslanıp bekleyen forumdaşlar şimdi tu kaka diyor a101'e. Amazon'un yanına yakıştıramadınız değil mi? Welcome to Capitalism 101.

• düşünce güzel ama a101 çalışanlarının zor çalışma koşulları nedeniyle kesinlikle kullanmayacağım. bir de bu yük binmesin sırtlarına.

• zorunuza gitsede gitmesede Amazon gibi bi şirketten iş almış Tebrikler a101

• Mahallenin kargo tedarikçisi A 101 oldu demek.
    Teknosa'nın işini elinden aldıktan sonra sıra kargoya geldi desene!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 1 Şubat 2021; 0:30:52 >
  • Çok boş yorum var , a101 çalışanları emekçi , umarım yaptıkları teşkilattan prim alırlar ,boş beleş iş yuklemezler çalışana,
    Burda market çalışanları navdemedigi kalmayan tipler sanırım hepsi atomu parçalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aşırı iyi yalnız. En yakın kargo şubesine gidene kadar 5 tane A101 in önünden geçiyorum. Eğer ki ülke geneli böyle bir uygulama olursa mükemmel olur.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Bu dolap olayını PTT yapmış ama çok az yerde var. İstanbulun en yoğun yerindeyim ama en yakını 2km var en az. Bence tren istasyonlarından ziyade her işlek bölgeye büyük dolaplar yapılmalı. 7/24 isteyen gece yarısı bile alabilsin. Filmlerde hep görür, özendirdik. Eleman metrodan iner dolaplara gidip milyon dolarları alır.
  • PTT kargonun Kargomat hizmeti ile günün istediğimiz saatinde kargomuzu alabiliyoruz zaten ..

• Güzel olacak gibi
  • Buna trendyol da başladı sanırım. Kargo teslimat noktasında mahallemdeki bir bakkalın bile ismini gördüm.

• Güzel bir şey olur diyeceğim ama personellerin sritina ekstra yük binecek. Zaten isleri zar zor yetiştiriyorlar. Bence A101 seçmelerinin sebebi çoğu yerde olmasından dolayı. Çünkü bazı köylerde bile A101 var. Öyle olmasa idi Migros marketler daha elverişli olurdu.
  • çok dahiyane bir fikir bence, işin içinde amazon olunca a101in elemanlarını bir şekilde dize getirirler. bence çığır açacaklar... helal olsun. akıl budur bence

• Güzel hamle.

Demek o muhteşem "Kolay Gelsin" kargo amazondan çıkmaydı. Vay be.

Adamlar medeniyeti getirdi ülkeye.

Darısı para babası Trendyol, Hepsiburada gibi şirketlere. Para basıyorsunuz bi dağıtım kanalı sistemi oturtamıyorsunuz. gerçi yavaş yavaş bir şeyler yapıyorlar ama.

• Paris'te 5 dakika yürüme mesafesinde Amazon Locker dolabına istiyorum, yani marketlerde kilitli Amazon dolapları var, barkod veya numara ile gidip dolaptan alıyorum.

Sanırım yavaş yavaş bu sistemi taşıyor Türkiye'ye, çok mantıklı, kargocu geldi gelmedi derdi yok. Akşam eve giderken yakındaki marketten al geç.

Ayrıca burada Türkiye'deki gibi geniş kapsamlı kargo şubeleri yok, tek tük görebilirsiniz, onun yerine bu tür esnafla anlaşıp kargoları o marketlere falan bırakıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.