Ben de okuyunca bir güldüm :) İşini bilince Migros'tan ürüne para bile vermiyoruz. |
Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (8. sayfa)
-
-
Ben 101'siz sipariş veririm, sonra 100 kere uğraşmayalım. -
Eğer kitapyurdu gibi ücretsiz ise çok güzel bir uygulama.
Ancak Amazon gibi büyük şirketlerden çekincem de her geçen gün artıyor, endişeleniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir sitede kargo ücretsiz 1 tane ürün bile yok, ücretsiz gördüğün tüm ürünlerin kargo ücreti ürünün ücretine eklenmiş halde oluyor.
A101'den alanlara kupon gibi teşvik edici bir şeyler verebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHADOWagr dediğiniz agt sanırım, ben "kolay gelsin" dedikleri şey ile agt(aynı gun teslim) aynı sanıyordum hocam
ikisi farklı ise benim agt ile bir gun sonra geldi genelde, kolay gelsin i bilmiyorum ben o zaman :D
Alıntıları Gösterkolay gelsin ile agt farklı firmalar biraz önce ürün geldi kurye bana aşağıya gelin yada sepet salın dedi kapıya gelmedi kuzeni adamın yanına gönderdim
o şekilde teslim aldı bana getirdi adam arabasından çıkmaya üşeniyor bide ayagına çağırıyor amazona ve agt ye kuryeyi şikayet edeceğim
-
A101 çalışanlarına şimdiden geçmiş olsun. O işlerinin arasında bir de kargo teslimatıyla uğraşacaklar.
-
Bu projede çok canlar yanar.
Kargo şirketlerinde bile ne biçim dolandırıcılıklar oluyor, binbir zorlukla oralarda çalışan gençlere kaybolan kargolar yüzünden ne olacağını tahmin bile edemiyorum..
-
bazı bölgelerde öyle mng şubeleri varki bütün bu saydığınız kargo firmalarının en kötü şubelerine 5-10 kat fark atarlar. mesela polatlı mng şubesinin 2 yıldır dağıtım yapmadıkları mahalleler var. (öyle şehir dışı felan da değil bildiğin merkezin yanında mahalle, adamlar 2-3 mahalle dışında dağıtım yapmıyorlar, sistemde adres yok deyip geçiyorlar) şube önünden ne zaman geçerseniz geçin ziraat bankası emekli aylığı sırası gibi sıra var. ve bu adamlar mng şubesi olarak çalışmaya bu şekilde devam ediyorlar. şube sahibi de mafyatik bir tip. koca mng bilmiyor mu böyle bir şubesinin olduğunu? gerekirse anlaşmasını sonlandırsın adam gibi birileriyle iş yapsın. şubenin doğrudan mngye ait olmadığını varsayarak yazdım bunları, zaten mngye aitse çok daha vahim durum.
-
Yok yok güvenmiyorum ben öyle başka yere teslim edilmesine. Gerekirse evde bulamadık etiketi bırakıp şubeye geri götürsünler ürünü. Ertesi gün bir saat izin alır geç giderim işe, şubeden alırım kargomu.
garibim amazon buradaki marketleri profesyonel sanıyor. en fazla 3 ay sonra patlar bu proje.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme2 işlemi beceremeyen personelleri, raf fiyatı ile kasa fiyatı habire farklı olan ağır vakaları ile ünlü bir markete bir de amazon kargoları eklenince görün curcunayı
Aynen hocam.
Çekirdeği aldık izliyoruz.
cok guzel olmus. umarim yayginlasir, kargo ile ugrasmayiz.
-
Bir a101 çalışanı olarak teessüf ediyorum kardeşim bu lafina ...hirsiz miyiz biz?
Çok iyi. Oturduğumuz yer dolayısıyla, ptt hariç hiçbir kargo paket teslimi yapmıyor. Hatta aras merkezden bir adres vermezsek ortak noktada bile teslim etmiyor. Mng ortak noktada teslim etse de sürekli gelişlerini kollamak zorunda kalıyordum. A101 olayı çok iyi oldu. Zaten bu kadar mağaza potansiyelini kullanmamak delilik olurdu.
-
saka mi bu -
Dediğiniz doğru ama herifler dağıtıma çıkardı yazan kargoyu iade ediyorlar hiç uğramadıkları halde. Bu olay iki kere başıma geldi üstelik. Şikayet ettim amazona yazdım mng merkeze ettim savunma kolay geldik yerinde yoktu. Üşenmeyeceksin 8 - 10 saat video kaydı ile şikayet edeceksin ama saldım yakasını. Başka yerden bişey alırsam da MNG ile gönderecekseniz direk iptal edin diye not düşüyorum o derece bezdim :).
-
En iyi sistem PTT Kargomat.
-
Amazon ve A101, bundan daha büyük kalite ve imaj uyumsuzluğu yok heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon, Türkiye'ye e-ticaret nasıl yapılır dersi veriyor. Trednyol ve Amazon olmasa bizimkiler hala köhnemiş sistemlerle devam ederdi. Bu arada kargoları da aradan çıkaracaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X